icon

Ako by ste zlepšili fórum na Modrom koníku?

20. mar 2025

Zakladám tému, aby sa ľudia vyjadrili čo by tu zlepšili. Nebudem tajiť, že ma nahnevalo menenie nadpisov diskusie. Ten človek, čo mení nadpis, nemá zmysel pre posúdenie pointy príspevku. Prikladám študijný materiál z názvom Nie je otázka ako otázka.
https://eduworld.sk/cd/jaroslava-konickova/6424...
Správne položenou otázkou si človek vyberá aj publikum, ktoré sa k diskusii bude vyjadrovať. Ak nadpis úplne mení pointu príspevku je to na škodu pýtajúceho sa. Navrhujem, aby bola možnosť vyjadrtiť súhlas so zmenou nadpisu, ak to zadávatelovi nevadí, že mu niekto môže zmeniť pointu diskusie.
Kľudne sa podeľte aj o ďalšie návrhy. Nie som admin, takže je to len pre zaujímavosť.

pralinka25
20. mar 2025

@bielasovicka 👍😀

hylary
20. mar 2025

Ne tu chyba tlačítko ,,palec dole"

lenkasarka
20. mar 2025

Vadí mi tu už mnoho veci. Zmeny názvov diskusii. Vymazanie profilu len tak,lebo niekomu sa to hodi, ale tie uzivatelky,ktoré sú jedovaté ako šľak tie sú tu stále. A tie reklamy to už je strop. Ale aspoň sem budem chodiť menej a keď ma zmažú tak mi to je vlastne už aj jedno.

grof_monte_christo
20. mar 2025

Táto reklama je fakt strop. Normálne sa idem zaťať a nechodit tu, kým ju nezrušia.

victoriab
20. mar 2025

@grof_monte_christo h2 tu uz nie je??? Nemyslis vazne!!!!!!

wolf_
Autor odpoveď zmazal
grof_monte_christo
20. mar 2025

@victoriab Ale ano, za takúto kravinu vyhodili h2. Sa divim, ze ja tu nick ešte mam.

mimka1402
20. mar 2025

Kto je v kontakte s h2 a lonely, tak odkazujem, že zdravím a, že ich názory tu chýbajú ✌🏼️ či som s nimi súhlasila alebo nie, tomuto nerozumiem. Kritika vie predsa urobiť divy a posunúť veci dopredu.

lelelienka
20. mar 2025

Treba zakazat adminom bezdovodne a nezmyslene zmenit nazvy tem - ako vidim, nie som sama komu to vadi.
Pri pisani odpovene na konkretny komentar by som ten dany komentar zobrazila v odpovedi napriklad sivou farbou, jednuducho aby bolo vidiet na co clovek reaguje. Lebo takto je to pri pocetnych komentaroch dost neprehladne.
Pridat moznost dislike prispevku.
Pridat moznost zmazat vsetky prispevky pri zruseni uctu.
Ak su povolene anonymne otazky, tak by som pridala aj moznost anonymne na ne odpovedat - lebo niekedy odpoved viete, ale nechcete zverejnit napriklad nejake lekarske detaily a pod.
Obmedzit reklamy.

1sally12
20. mar 2025

Blokovanie niektorých užívateľov

victoriab
20. mar 2025

Inak krasna tema, neviem, zaco su potom plateni kreativci 😁 tu maju brainstorming na 6 stranach, zadara, este aj reklama sa toci 😄

pralinka25
20. mar 2025

@victoriab len skoda ze to nikoho koho by malo nezaujima.
tu sa toci na 6 stranach o zmenach nazvov a veselo to fici dalej.

123profil321
20. mar 2025

Čítala som asi stranu, dve, možno sa budem opakovať. Aspoň budú admini vidieť, že majú viacerí rovnaký nazor.
Prijala by som, keby sa dala dať aj iná reakcia ako lajk na komentár - palec dole, smajlíky. Tiež by bolo fajn, keby odpoveď na komentár bola hneď pod ním a nie o 3 strany ďalej, uľahčilo by to komunikáciu. A tiež sa mi nepáči nezmyselné menšie názvov tém. Jasné, keď je názov v štýle otáznik, bodka alebo dieťa, čo mám robiť, tak je fajn zmeniť názov podľa obsahu. Ale ak sa nieto otázku do názvu tému, na čo meniť podstatu??? Alebo teda nech príde upozornenie autorovi, či súhlasí so zmenou. A tiež, keď niekto zmaže účet, nech sa automaticky vymažú aj všetky jeho témy a komentáre.

pralinka25
21. mar 2025

Inak k tomu mazaniu komentarov v pripade zrusenia uctu. Za mna to nie je dobre. Je tu kopec diskusii. Ludia s problemom su obcas osvieteni a hladaju aj v starsich diskusiach. A potom nebudu davat zmysel. Napriklad lonely. Mala dobre rady aj komentare. Zrovna ked ju vymazali videla som ju v par temach ktore som sledovala. Bola velka skoda ze tie jej komentare zmizli. Diskusia prestala davat zmysel tie jej uzitocne rady uz nikomu nepmozu. Skoda.

pralinka25
21. mar 2025

Dalsia zmena nazvu "vydieranie na zoznamke" total odveci tema je realne uplne o niecom inom.

stanulienkat
22. mar 2025

@admin preco ked som si pytala vymazat vsetky moje komentare, tak mi bolo povedane, ze sa to neda? Ked vas poprosim, zmazte vsetko odo mna a ja sa potom zrusim z MK sama-profil. DAKUJEM

janai1
22. mar 2025

@stanulienkat možno by si mala začať tým, že napísaním @admin neoznačuješ žiadneho admina

stanulienkat
22. mar 2025

@janai1 a ako? Asi by som si mala precitat pokyny, ze?😁 Ja som si myslela, ze to tak funguje.😏🙄
Ale vies co? Parkrat som to takto urobila a zazrakom sa mi ozvali. To mozno citali diskusiu. Keď som ich oslovila z mojej internej pošty, tak ani vtedy ochota nebola. Ale ked hodim nejaky status, tak ma vedia zmazat do minuty.

pralinka25
22. mar 2025

@stanulienkat a kam by si chodila?

stanulienkat
22. mar 2025

@pralinka25 do..preč.😁

zuzanockamt
22. mar 2025

- možnosť zablokovať niektoré užívateľky, aby potom ten, kto ich zablokuje nevidel ich príspevky a nemohli na neho reagovať,
- možnosť odpovedať anonymne,
- admini by mohli promptnejšie reagovať v prípade nevhodných tém, reakcií a kyberšikany

aliziana
22. mar 2025

To som ani nevedela, ze zmazali h2 a lonely... :(

alica110
Autor odpoveď zmazal
123profil321
22. mar 2025

@alica110 tak, palec hore = páči sa mi to, palec dole = nepáči sa mi to. Ale ja by som prijala aj túto reakciu "😂" niekedy bývajú fakt odveci komentáre, na ktoré by sa hodilo buď "👎🏻" alebo "🤦🏻‍♀️"

moonlight1210
22. mar 2025

A este odkedy zacali vyskakovacie reklamy, stava sa mi, ze napisem prispevok do diskusie a nejde odoslat.
Musim si ho skopirovat, obnovit stranku, nahrat naspat, a potom az ide poslat.

alica110
Autor odpoveď zmazal
tetapetra
22. mar 2025

@alica110 a to by ti vadilo, že palec dole? 🤣 Veď nech si dávajú. Síce už som videla príspevok typu: a mne dali 12x like 😉

alica110
Autor odpoveď zmazal
alica110
Autor odpoveď zmazal
tetapetra
22. mar 2025

@alica110 nemá, ale ani like. Očividne to však, danú osobu v veľmi potešilo 😁