icon

Blokovanie používateľov: Oslobodenie od politických diskusií na fóre

13. jan 2025

Keďže mám veľmi rada stránku MK a je tu veľa zaujímavých tém a inšpirácií, tak som v roku 2025 pristúpila k tomu, že som si zablokovala všetky užívateľky , ktoré majú za potreby vkuse rozoberať politiku ( obrázky, články, zosmiešňovanie a napádanie užívateliek s iným názorom) a veru ten blog je oveľa krajší.... pristúpil tiež niekto k takémuto kroku ???? Ak nie, vrelo odporúčam....☺️

Strana
z5
luciaruz
13. jan 2025

Boze ako sa blokuju takito ludia? Nedari sa mi to najst.

ukgirls
13. jan 2025

mat tak tvoje starosti ..ale ok da sa radovat aj z takych malikosti-gratuluyjem k velkemu kroku vpred vo tvojom zivote

autor
13. jan 2025

@luciaruz na ploche pri mene je taká akoby šípka. Klikneš na ňu a je tam neobrazovať príspevky

autor
13. jan 2025

@ukgirls ďakujem pekne ☺️

biba_18
13. jan 2025

možno by bolo dobré aby si to nepísala ako anonym aby to aj ony mohli urobiť s tvojim účtom… to by mi prišlo celkom fér…

lenkasarka
13. jan 2025

@lizatko1009
@nyusika
@ddaassuullaa
@bazarocka30
Myslím že tieto dámy a mnoho dalších absolútne nezaujíma že si si ich zablokovala.

felycity
13. jan 2025

Ja by som tiez ocenila, keby si to nepisala ako anonym, postavit sa k tomu otvorene, nie je nic zle na tom, ak si to spravila a stat si za svojim, ale nie anonymne.

autor
13. jan 2025

@felycity rozhodla som sa takto.A mám na to dôvod. Ale ďakujem za názor.

heidi4
13. jan 2025

Mne zial blokovanie uzivateliek nefunguje, strasne ma otravovalo ich pretrcanie sa denne (asi 4 damy), kazdy bozi den ich (mne nesympaticky) ks*cht vidavat, hned prve, ako si otvorim MK, blokla som si ich a vyyyborne, vidavam ich aj nadalej, pritom blokovane su. Kiezby mi to fungovalo tiez ako tebe. Co uz, naucila som sa s tym uz zit, deju aj horsie veci v zivote 🤣🤣

autor
13. jan 2025

@biba_18 ja politiku nerozoberam,ale vidím, že máš za potrebu rozdúchať vášne a ani na nástenku neprispievam, tak z toho dôvodu nemyslím, že ich nejako obtazujem. Len rada si tu pozriem príspevky mimo politiky.

januska12323
13. jan 2025

Ďakujeme za oznam.

autor
13. jan 2025

@januska12323 myslím, že niektorým tento oznam pomôže,ak nevedia o takejto možnosti. ☺️

bazarocka30
13. jan 2025

@lenkasarka och, teraz nebudem spat 😆

autor
13. jan 2025

@bazarocka30 ozdaj popremýšľaš nad výberom svojich príspevkov?? Ďakujem pekne, no nechcem mať na svedomí tvoj nedostatok spánku.

bazarocka30
13. jan 2025

To som rada 🤗

janinah
13. jan 2025

Ja som sa rozhodla,že nebudem prispievať do tem od anonymov,keby tak robili viacerí,tak by sme možno viacerí mali pocit,že je správne,ak sa človek postaví za svoj názor aspoň ako nick,nie ako úplný anonym.

lenkasarka
13. jan 2025

My ostatne si radšej prečítame niečo o politike keďže žijeme v tomto štáte a platíme tu nie malé dane ktoré idu do haja. A potom si tu ty ktorá si radšej pozries 35 fotiek denne z kazdeho uhla od ten istej uzivatelky,alebo si radšej prečítaš sväté utorky. .Vidíš ten rozdiel medzi nami a tebou?

bloger
13. jan 2025

Máš pravdu niekedy to inak nejde.

sara07
13. jan 2025

ano ja mám slušny zoznam blokovaných báb a ich krestanského spamu

vanilkovazmrzka
13. jan 2025

Ani neviem ze sa tu da blokovat. Neviem naco aj…

natalka13
13. jan 2025

Si objavila ameriku🙈 "ozdaj"😂

selest
13. jan 2025

Takze si si ich zablokovala aby si mala krasnu stranku a potom si zalozila tuto temu..

rozculena
13. jan 2025

@lenkasarka prečo práve tieto? Inak bazarocka30 tu komentuje,tak asi nie je zablokovaná

tamitamitami
13. jan 2025

Dobrý nápad, mne tiež tieto príspevky vadia. Keď chcem sledovať čo je nové v politike tak si pustím správy alebo pozriem Minútu po minúte. Tu si chodím vyvetrať hlavu....

lenkasarka
13. jan 2025

@rozculena lebo riešili na svojej stene politiku.
Zablokovaná na Mk znamená,ze ju neuvidis len na stene teda jej prispevk,ale teda nefunguje to 100%

bazarocka30
13. jan 2025

@rozculena 🙋‍♀️

rozculena
13. jan 2025

@lenkasarka jáj aha takto....ja na stenu ani nechodím

viky7
13. jan 2025

ked si chcela dat osvetu o moznosti blokovania, mohla si to dat ako vseobecnu info a mohla si aj pod svojim nickom 🙂 vediet o politickom diani je dost podstatne, aj ked aktualne velmi deprimujuce .... ci nech si robia so slovenskom co chcu ? nech si ho znfuzivaju v svoj prospech ?

marca12
13. jan 2025

Nepristupim k tomuto kroku,treba vediet prijat iny nazor a vediet diskutovat. Ze zavriem oci pred problemom,neznamena,ze problem zmizne. Mna osobne to nijako nezatazuje. Nemam chut na pokutiku,tak take temy preskocim,naco by som ich citala?

riyadh
13. jan 2025

Anonym objavil ameriku😂😂

Strana
z5