icon

Blokovanie používateľov: Oslobodenie od politických diskusií na fóre

13. jan 2025

Keďže mám veľmi rada stránku MK a je tu veľa zaujímavých tém a inšpirácií, tak som v roku 2025 pristúpila k tomu, že som si zablokovala všetky užívateľky , ktoré majú za potreby vkuse rozoberať politiku ( obrázky, články, zosmiešňovanie a napádanie užívateliek s iným názorom) a veru ten blog je oveľa krajší.... pristúpil tiež niekto k takémuto kroku ???? Ak nie, vrelo odporúčam....☺️

bazarocka30
13. jan 2025

@marca12 inak ono je take dost vtipne, lebo ja mam okruh asi 10 bab tu na MK s ktorymi diskutujem.
Za druhe, som len vo svojich statusoch na svojej stene, a za tretie ani neviem, komu to vadi a na koho mam vlastne reagovat resp nereagovat 😆 to nevymyslis…materska skola sa moze strcit…
@viky7
@riyadh

nyusika
13. jan 2025

@luciaruz nedá sa to 🤣🤣🤣
Ale autorke anonymehoyprisievku ďakujem za oznámenie 🤣🤣🤣

beata_k
13. jan 2025

A blokla si nazor lavice, ci pravice? 🤔

bazarocka30
13. jan 2025

@nyusika no co, sme slavne 👑 som nevedela ze niekto nam venuje tolko pozornosti 😆 dikes dikes 💃🏻

lenkasarka
13. jan 2025

@beata_k skús hádať 😂

nyusika
13. jan 2025

@lenkasarka sociálnych ludomilov 🤣🤣🤣

betulinka1
13. jan 2025

Napriklad ja si rada precitam aj nazor s ktorym nesuhlasim. Clovek aspon vidi ako ludia premýšľajú, aj ked podla mna tu sa este tie nazory celkom jemne písané, lebo predsa len ako komentujúci nevies pisat anonymne. To by tu bola ina akcia, ak by sa dalo odpisovať na prispevok ako anonym. Mne tu MK nevadia rozne diskusie ale skor mi vadi, ked za iny nazor sa tu do niektorej pustia (nejde len o politiku). Ved o tom je demokracia, ze kazdy ma pravo na svoj nazor a nemoze byt za to nijako odsudzovaný… mozno by pomohlo, keby okrem palca hore bol aj palec dole 👎🏻 ako prejav nesúhlasu. To by bola tiez zaujimava štatistika.

gribka1
13. jan 2025

Moje nervy, to až tak? Veď prečítam alebo neprečítam alebo ignorujem. Slabé povahy.

mandzula
13. jan 2025

Neraz tu padla otazka, ako sa nezblaznit z toho, co sa deje vo svete, a odpoved casto bola tieto veci proste nesledovat, takze si vlastne urobila dobre.

mondolina
13. jan 2025

@beata_k
hádaj 🙈

mondolina
13. jan 2025

tak ja chápem, že denne mať na očiach prešľapy a primitivitu tejto vlády musí byť značne deprimujúce.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
13. jan 2025

To je super, že si takáto milá a šíris osvetu. Každý deň by si to mala mať na ploche, nech si nás zablokujú hlavne niektoré dezolátne užívateľky, Ficovoličky, voličky koalície. Budeme len veľmi rady, že svojimi primitívnymi vstupmi a príspevkami nám nebudú rušiť našu debatu. Veľký lajk pre teba!!!😘😘👍👍👍👍👍💯👏👏👏👏

nyusika
13. jan 2025

@stanulienkat namiesto utorkov svätej Marty sa bude zverejňovať zoznam blokácií na tento týždeň

autor
13. jan 2025

@kittykat22 nemám nič proti politike, kľudne nech sa preberá. Mňa skôr irituje to napádanie určitých osôb,ak niekto nezdieľa rovnaký názor. Iritujú ma tie posmešne upravené obrázky , ktoré každý deň zahlcujú plochu. Ak by sa nebatovalo konštruktívne bez urážok,tak určite nemám takýto názor.

lenkasarka
13. jan 2025

@nyusika veď je to skoro to iste 😃

Modrý koník
13. jan 2025

@stanulienkat Ahoj, upozorňujeme na porušování pravidel stránky Modrý koník, neurážej, díky za pochopení.

autor
13. jan 2025

@nyusika prečo sa posmievaš tým, ktorí sú veriaci???? A majú nádej v tých modlidbách ??? Ak si tak múdra v politike,tak ťa čakám na kandidátke do parlamentu v najbližšom vo volebnom období, nie len tvoje sťažovanie na MK. Určite budeš za hviezdu z MK

gribka1
13. jan 2025

Veď poznaj svojho nepriateľa 🤣🤣🤣

biba_18
13. jan 2025

@betulinka1 tie palce dole aj mne chýbajú…

nyusika
13. jan 2025

Admin si tu robí srandu ???
Kde je v tejto diskusii jediná urážka ?

nyusika
13. jan 2025

Nikomu sa neposmievam, obťažuje ma to

Tak, ako teba obťažuje politika.

bazarocka30
13. jan 2025

@stanulienkat to je aka haluz ze tebe tu individualne napisu, ale mne zmazu kvoli jednej cely status? Kde sa da obratit ked niekto porusuje nase ludske prava? Kde sa da stazovat na spravcov mk, ze su nase prava potlacane zatial co volicky koalicie maju volnu ruku?

nyusika
13. jan 2025

@bazarocka30 aj by som napísala, ale to by ma asi blokli

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Modrý koník
13. jan 2025

@bazarocka30 Ahoj, pokud potřebuješ komunikovat s MOdrým koníkem, použij, prosím, link Opýtaj sa nás, již jsme tě opakovaně upozorňovali na porušování pravidel stránky, díky za pochopení.

lenkasarka
13. jan 2025

@bazarocka30 fakt ti to zmazali? 🤦‍♀️

bazarocka30
13. jan 2025

@lenkasarka mne mazu komplet vsetko. Modry konik -Nepotrebujem s vami komunikovat, lebo ziadne pravidla neporusujem. Chcem sa stazovat na vasu neprofesionalitu a pytam sa uzivateliek kde tak mozem urobit. Prosim respektujte demokraciu.

bazarocka30
Autor odpoveď zmazal
bazarocka30
13. jan 2025

@nyusika napis mi do spravy lebo pisem zajtra do dennika N ako su moje prava potlacane