icon

Čo hovoríte na Meghan&Harry doku na Neflixe?

10. dec 2022

Caute, uz ste ho videli? Mne sa zatial velmi apaci aje mi lito, ako sa k nim chova media. Doteraz mi Meghan vadila, ale nevedela som povedat preco, proste, ze sa na nieco hraje. V tomto dokumente je ale taka prirodzena.

Cudujem sa len, ze tak vela zo seba teraz ukazali.

janulik2008
18. dec 2022

@petra8786 a ako písala @queen_mary tak sú verejne známe osoby tak jasné že to každý rieši ;)

petra8786
18. dec 2022

@queen_mary "wtf "svedčí o tebe celej čo si zač 😉a už sa k Vám milé ženy klebetnice nebudem vyjadrovať 😅ja bulvár nemusím...som rozumná a viem si mienku vytvoriť sama,nenechám si ju vytvárať na základe bulvarov...

aurora33
18. dec 2022

@petra8786 praveze nie si rozumná keď veríš tým dvom. Ale nechám ta v tom.

kvietocek87
18. dec 2022

@petra8786 a čo sa vy staráte do toho,co kto píše.Tí dvaja traposi Harry a Meghan smrdia dolármi a všetko toto je len kvôli tomu, že studnica nie je dostatočne plná tými dolármi a žiť treba z niečoho.Kedze Harry asi nevie absolútne nič robiť,teda pracovať a zarábať a herečka už duplovane.Su to verejne známe osobnosti, čiže bohužiaľ musia zniesť aj kritiku aj názory ľudí.To už aj hlúpi pochopí, čo má tá za lubom.Hra mu na citlivé struny, čo sa týka jeho mamy.Ja ho aj ľutujem, šliapol vedľa.Nemal šťastie na výber partnerky a toto bude ešte dobrá telenovela.

papaya308
18. dec 2022

X veci z dokumentu bolo vyvratenych ako blbosti,vid paparazzi,fotka z fotenia Archieho a pod. Už len fakt,že okrem matky sa s ňou nebaví Nik z jej rodiny je zvláštny. Tak zrejme chcela Hejč odtrhnúť aj od tej jeho. Pritom jeho ex boli dokonca aj na svadbe takže rodinu zlu asi nemá. A rasisti? Je x záznamov ako šikanovala svojich zamestnancov, stačí sa pozrieť koľko ich odišlo. V UK je pruser už sa slovo neger,takže vie na akú strunu brnkat. Prečo nemenuje konkrétne kto sa vyjadril o pleti dieťaťa? Za mňa vypočítava mrcha,ktorá vraj nevedela ani to že H.je princ. Iste,teraz tu o karkulke

queen_mary
18. dec 2022

@petra8786 dovideniaaaa 👋👋 a nestaraj sa do ostatnych, ani do nas, co si tu piseme 😁

gladys_07
18. dec 2022

@petra8786 stale dookola omielas bulvar. Moj nazor na nich nie je na zaklade bulvaru. Ale na zaklade toho dokumentu, ktori oni sami natocili a produkovala to ICH spolocnost. Oni na tom zarabaju.

Pises ze je obetava matka. Jasne. V jednej chvili narieka ako velmi sa bala o deti ked ich nahanali „are my babies safe?!“ a 5 minut neskor zverejnuje privatne zabery a domace videa s nimi. Zaraba na vlastnych detoch. Bodka. Videla si niekedy privatne zabery a videa deti Wiliama a Kate?

A velmi ma sklamal aj Harry. Tiez si myslim ze zneuziva smrt a povest matky. „Moja matka by ju milovala, boli by spiklenci, ideme byvat do LA lebo matka by tam tiez raz isla byvat.“ No to isto.

queen_mary
18. dec 2022

@gladys_07 hlavne - podla mna, aj ked je to smutne, co vsetko si moze pamatat, ked mal 12 rokov...

janulik2008
18. dec 2022

@gladys_07 zaujímavé je aj to, že W&C málokedy deti ukazujú väčšinou napr keď majú narodeniny alebo na Vianoce a každý je spokojný. Samozrejme, uniknú nejaké zábery ale nerobia z toho senzáciu ;) akurát si človek povzdychne že ako rýchlo vyrástli 😀

moonlight1210
18. dec 2022

Btw. Harry by mal opatrne o rodine hovorit. Mu ju v Britanii zrusia a zrazu bude Pan Nikto. Ani riadna skola, ani titul, byvaly princ. Nikto ho uz nikam pozyvat nebude, novinari stratia zaujem. Meghan ho necha pre prveho senatora, ktory ju posunie blizsie k Bielemu domu.

kvietocek87
18. dec 2022

Som čítala, že ich chcú pozvať na korunováciu...ta už sa pôjde Meghan popredvadzat,pred celým svetom.Budu mať zase, čo osierat 😂 Strašne sprostý ten Charles

lienka.7
18. dec 2022

@kvietocek87 budu ďalšie place a obvinovania, ze nesedia v prvom rade 🙈
A ďalšie bubaciky za rozhovory a seriály pre netflix...
@moonlight1210 presne tak. Mily H. sa ešte bude len čudovať

danulicek
19. dec 2022

Ja si myslím, že najväčšou obeťou v celej tejto situácii je, paradoxne, Harry. Podľa toho, čo som zatiaľ videla, má dosť toho v sebe evidentne nedorieseneho po smrti mamy, do toho tlaky rodiny, firmy a teda už aj manželky… ja im ako rodine, paru rozumiem. Dokonca aj meghan chápem, že spôsob života rodiny jej muža je pre ňu vzdialený a asi musela prejst sokovou terapiou, ako to v 21.storoci ešte niekde funguje. Na strane druhej - ak chcem odísť od firmy, chcem sukromie, nepcham sa vsade a nezneuzivam to, že ma preslávila rodina mojho muža. Ja to vnímam tak, že je to jedna velka one woman show a hoci mi je meghan v niektorých veciach sympaticka, myslím si, že teraz z toho ťaží najviac a užíva si svojich 15 min slavy. Harrymu jeho pocity a vyjadrenia verim, ale meghan vnímam ako osobu, ktorá veľmi dobre vie, čo robí a čo chce dosiahnut. Aj cez mŕtvoly

sisaka
19. dec 2022

Taká staršia fotka, ten nos musi mať už aspoň 30 centimetrový

kvietocek87
19. dec 2022

@sisaka neviem ktorý plastický chirurg jej robil nos,ale má ho otrasný.Original čo mala, taký hrubý typický černošský mala lepšie.Tento zúžený, čo má na štýl bielych ľudí má otrasny ako kačka.No už len na tom vidno, že sama sa nemá rada a potrebuje sa pretvárať na bielu rasu.Hlavne aká je ona hrdá černoška

babybubik
19. dec 2022

@danulicek Aj ja si to myslím. Podľa mňa keď sa zoznámili, on jej veľa porozprával o sebe, živote v paláci, svojich pocitoch, keď bol dieťa, keď mama zomrela, ako ju mal rád, atď. A ona to teraz využíva, hrá sa akoby bola Diana, že rovnako trpí a prirovnáva sa k nej. Psychológ by hneď povedal, že sa snaží na seba preniesť jeho emócie k matke. Vidieť to aj podľa vyjadrenia, aby ona nedopadla ako jeho mama. Jeho mama mala úplne iné problémy.
A to s tou poklonou, každý to berie ako samozrejmosť. Ak idete aj pracovne niekam, musíte si pozrieť protokol.

mooonika1975
19. dec 2022

@kvietocek87 stále to vravím, že neprijala sama svoju rasu a chce to zmeniť a teraz to hra na rasizmus .

mimikarol
19. dec 2022

@danulicek ja si myslím presne to isté čo ty 👍

sisaka
19. dec 2022

@kvietocek87 ona je hrdá černoška teraz, keď sa jej to hodí, ľudia v diskusiách vyťahovali nejaké staré screenshots, keď sa hrala na modelku a písala tam rasu - Caucasian (biela)

c_bradshaw
19. dec 2022

Musí byt pre nich veľmi tazke len tak sedieť a čakať na reakciu z paláca (ktorá aj tak nepride) https://www.tmz.com/2022/12/18/prince-harry-meg...

kvietocek87
20. dec 2022

To už naozaj človek nevie, čo si má o tom myslieť.Politici vyzývajú aby im zobrali tituly a nepozyvaju ich na korunováciu.Briti ich tiež nechcú.A ten šašo ich aj tak pozve.To už pri divokých predstavách by mal človek pocit, že keď sú odstrihnutí od peňazí ta im nechali možnosť aspoň takto zarabaty, keďže kráľovský dvor sa aj tak nebude vyjadrovať a oni len hryzkaju zatiaľ.Ako žiadne následky ich činov.A ešte Megera sa bude vyskierat na korunovácii, lebo kde by si to nedala ujsť sa predvádzať pred celým svetom.Bude to sledované.A budú mať zase materiál na zárobky.A vlastne im len dajú za pravdu pred všetkými.

aurora33
20. dec 2022

@kvietocek87 Podľa mňa na tej korunovacii ich ľudia riadne vypiskaju. Akože tých dvoch plačkov.

simsalabim
20. dec 2022

@kvietocek87 praveze to je elegantne rozhodnutie hodne krala. Pozve ich, lebo to je jeho syn. Ako ich prijme verejnost, to je ine kafe.

kvietocek87
20. dec 2022

@simsalabim ale titule by im mohol odobrať

aurora33
20. dec 2022

@kvietocek87 urcite. Keď nepracujú a vzdali sa toho, prečo by si mali nechať tituly. To je len ďalšia ukážka ich pokrytectva.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
20. dec 2022

@kvietocek87 podla mojich info to musi prejst cez parlament. Britsky konzervativny poslanec Bob Seely chystá návrh zákona - na podklade zakona z r. 1917, ktorym tusim bol odobrany titul kralovi, co abdikoval (nespominam si, ako sa volal...Edward?). Sice to nesledujem, ale ak si spravne pamatam, iny je postup na odobratie titulu vojvoda a iny na odobratie titulu princ.

queen_mary
20. dec 2022

@simsalabim po abdikacii dostal on aj wallis titul vojvoda a vojvodkyna z Walesu.

simsalabim
20. dec 2022

@queen_mary ano, to mas pravdu. rychlo som to hodila do Googlu a chcu to robit na podklade ineho zakona (takze som to poplietla). Ale cez parlament to musi ist tak ci tak.

Seely is planning to put forward an amendment to the act, which stripped royal titles from those who supported Germany in the first world war, in early 2023. The Tory MP asked why Harry continues to use the titles while “at the same time trashes the institution of monarchy and his family.”

kvietocek87
20. dec 2022

@simsalabim hej Edward on bol kráľ a musel obdikovat, keďže si vtedy nemohol zobrať 2x rozvedenú americanku.Tam islo hlavne o to, že bola rozvedená.A preto sa stal kráľom Alžbetin otec.Keby sa vzdal americanky,ta by bol naďalej kráľom.Titul vojvodov nech im zobere a Harrymu nech nechá princa.Ja som zvedavá, či ich deťom dajú titul princ a princezná, keďže Charles sa hrdil, že chce zoštíhliť monarchiu.Aby už toľkých ľudí nemuseli Briti platiť