Čo pustiť bábätku na YouTube v aute?
Ahojte, som absolútne proti akýmkoľvek telefónom, tabletom, TV a podobne pre deti minimálne do 2 rokov...ale čo čert nechcel, moje dieťa NENÁVIDÍ autosedačku. Skúsila som absolútne všetko, jediné čo ma ako tak občas zachráni je pustiť mu niečo na telefóne kým rýchlo odšoférujem kam potrebujem, inak vrieska ako keby sedel na klincoch. Teraz má 6 mesiacov. Nechcem mu vymývať mozog a teda skúšala som mu púšťať dokumenty od Davida Attenborougha 🤭 ale potrebujem nejaké tipy čo takému bábu pustiť aby ho to aj zaujalo, aj aby to keď mu už niečo musím púšťať malo aj nejaký prínos. Veľmi by som ocenila ak by to bolo aj po slovensky! Vďaka za tipy!!! 🩷
@dievca_z_hor netuším čo púšťať tak malým detičkam na YouTube, ale chcem poradiť, u nás zabralo zrkadlo 😉 skúste ak ste neskusali. V detských obchodoch majú také zrkadlá, ak je dieťa proti smeru jazdy aby ste ho videli, to som jej dala na sedačku tak na seba "kukala " celu cestu ani nepipla. Veľa šťastných kilometrov prajem
@dievca_z_hor síce to nemá žiadny prínos ale na nášho malého zaberá tancujúca zelenina 🤣🤣 alebo Martin Madej čongololingolo 🤣
Baby Mozart , baby Beethoven
@dievca_z_hor ja som mala babatka, ked sme este o smartphonoch nechyrovali… a ja som mojmu malemu zvykla v aute spievat… to celkom fungovalo.. detske pesnicky ale aj hocico, co mi napadlo, len to muselo byt rytmicke… 🤷🏼♀️
Ja síce malému nepustam nič no videla som jedno video baby sensory sa to tuším vola, čierna obrazovka a farbené kontrastné zeleniny tancujú, to sa vraj deťom páči.. Keby mam niečo pustiť pustím asi to 🤣 alebo ptom cocomelona 🤣
Fihu som pustala
@dievca_z_hor u nas celkom fungoval Miro Jaros, ale len ako hudba.
@dievca_z_hor Máša a medveď.
Zrkadlo je výborný nápad, bábätko bude vidieť na vás dopredu, na cestu a premávku, to bude celkom zaujímavé a bude sa obraz hýbať rovnako, ako v tablete, len bez tých blikajucich svetiel obrazovky, čo najviac škodí mozgu (bez ohľadu na obsah videa).
A ináč to je milé, že chceš aby to bolo náučné, ale myslím si, že tvoje bábätko nebude mať nič z prírodovedných seriálov, ani v rozprávaní Attenborougha ☺️
Mňa ešte napadlo take koleso - môj prvý volant, či pod akým názvom som to videla, čo bliká, môže stláčať, hra hudbu.... Dá sa to pripevniť na vajíčko.
@dievca_z_hor a nie je mu náhodou zle v aute?ja som tiez pustala YouTube a az ked sa zgrckala po.roku a daco som si uvedomila ze vzdy jej zle bolo (prve dieta) takze zdedila to po mne odvtedy nic mliecne nemoze ak ideme na aute ;)
A co pustit?ja som pustala.detske pesnicky
Fiha alebo slovenske detske pesnicky ;)
este by som mozno vyskusala takuto senzoricku kocku, cely prvy rok sme chodili na rehabilitacie a toto nas zachranilo.
https://www.sashe.sk/.jona/detail/kocka-sustiac...
teraz take uz vyrabaju aj velke firmy, staci dat do googlu soft activity cube alebo makka interaktivna kocka.
@dievca_z_hor a nebýva mu zle počas cestovania? Ja by som pustila len cd, žiadne video
@dievca_z_hor skus si vyhladat videa ktore nie su stimulacne
Môj bol v tomto divný, jediné, čo zabralo na jeho hysaky v aute aj mimo auta bolo Huolettomat 🙈 Dodnes v krízovej situácii zaberá 😂 inak hudbu má rád aj detskú ako Spievankovo či Jaroša....ale keď je zle, tak jedine korpiklaani a ich Huolettomat ho razom ukludni 🤷♀️
Ja spievam. Kadečo a vtedy neplače.
@dievca_z_hor ja môjmu od mala púšťam talianske pesničky. Ak potrebujem ostrihať nechty alebo umyť zuby (a teda aby on bol kľudný), tak mu dám aj obraz, telefón pred neho na tých 5 minút, kým urobím, čo treba.
Teraz v aute stačí že začneme spievať tie talianske pesničky a je kľudný, sem tam obraz, ak sme na dlhšej trase.
A tiež pomohlo zrkadlo vzadu, aby ma videl, ako šoférujem.
@dievca_z_hor skus mozarta pre deti ( byva aj s videami casto), nas to ma doteraz rad. Rovnako vivaldiho. Potom som mu pustala take klasiky “ wheels on the bus,5 little ducks, rovnako tie nemecke “ Traktor Lied” a podobne veci. Ked uz, tak nech to ma teda nejaky naucny charakter. Na Slovensku mate urcite podobne veci ako Spievankovo a pod.
@dievca_z_hor nasa nema tv ani obrazovky doma. Napadlo mi toto, u nas velmi popularne v aute, ale mame pre starsie dieta.
Dakujem vsetkym za tipy zatial! Moje spievanie ani cisto zvuk pesniciek nezaberaju, to som uz vela krat skusala...maly je v predu vedla mna vo vajicku, takze na mna vidi (aj ked teda to ho tiez velmi neupokojuje 😆) ale to nie je zly napad mu tam skusit dat zrkadlo nech na seba kuka, mozno sa mu to bude pacit este lepsie ako obrazovka, vyskusam! A pozriem aj nejake tie blikajuce a piskacie hracky, to by sa mu mohlo pacit, aj ked on vacsinou chyti kazdu vec tri krat a stvrty krat ho to uz nezaujima 🙈
Ja ta chapem, tiez som mala take dieta. Vsetky tieto rady, zrkadlo, spievanie, to mozno funguje na standardne deti, ale na taketo extremy, co revu jak keby si ich z koze drala celu cestu v aute, to je uplne zbytocne. Tak isto hracky, prinajlepsom na to kukal minutu a pol, odhodil prec a reval dalej. Ja som mala chvile, ze som stala na dialnici odstavena na krajnici a dieta na rukach a nevedela som, co robit, lebo reval tak, ze uz bol fialovy a ja s nervami v koncoch. A nie nebolo mu zle, nikdy nevracal ani nic, nebol naobliekany, hladny, smadny, nic. A k veci, ano, aj u nas fungoval jedine mobil a pustala som takemuto malemu zvacsa spievankovo, smejko a tanculienka alebo cocomelon. Ked uz nefungovalo ani to, tak baby shark. Ten fungoval zarucene. Pamatam si jednu cestu, kedy isiel baby shark hodinu vkuse dokola. Doteraz sa z toho davam dokopy 😅
@dievca_z_hor Zrkadlo určite nie len tak. Pri náraze by si mohla mať škaredo dorezane dieťa. Jedine že na to zrkadlo dáš gorila glass ochranu, ale ja by som to aj tak neskúšala. Zrkadlá majú tenké ľahko rozbitné sklo rozlietavajuce sa na kusy do strán kade tade..
@lenkakravcova ty si asi ešte nevidela detské zrkadlá že? 🙂
;D ...si ma rozosmiala a nestacilo by radio alebo pesnicky,kt budes spievat babatku?Prip dlhsie pred jazdou nedavat jest si skusala?
Simon's Cat teraz vysiela takúto parádnu vec, odporúčame. 🙂
https://www.youtube.com/live/qb68M3pfaK8?featur...
CAT TV - Relax with Simon's Cat - Nature - Wildlife - Birdsong - Rain Sounds
Pri iných ultrafarebných videách určených pre deti hrozí mentálna retardácia.
@dievca_z_hor moju baví ma aha a medveď a cry babies obi dve sú aj po slovensky
@zuzanka.zuzu Joj to mi nenapadlo :D Som si predstavila klasické sklenené :D :D

@dievca_z_hor toto poznáme :D ... Rovnaký príbeh ako ten váš. My sme začali Fíha tralala .... Ona má totižto také pomalšie pesničky a skôr pre také mini deti. Alebo ešte nejaké také úplne pomalé pre fakt malé deti. Treba aj skúšať, čo ho zaujme. Nášmu sa páčili aj obyčajne videá, ktoré sme natáčali doma a videl v nich seba a nás. Neskôr sme prelso na speivanovo a Smejka a tanculienku. Ale keď bol taký maličký, tak to ho nezaujali, bolo to pre neho prilis rýchle a hlučné.