icon

Je vhodné zverejniť bakalársky titul na sociálnych sieťach?

6. jún 2024

Ahojte😅, len ma zaujíma názor, je podľa vás divné dať si na profil na facebooku/instagrame VŠ titul „Bc. X… Y…”?

miskakyska
6. jún 2024

..mne to, ako beztitulovej nevadí,som divná 😆 však si daj aj ty,ak máš..pre mňa za mňa aj na čelo

cookie29
6. jún 2024

@muchotrafka298 no titul z VS nie je na zahanbenie, ale pokial to nie je v pro styku, tak to je smiesne. Ja som v zahranici a tu nikto nikde tituly nepouziva.

janka95
6. jún 2024

Ja som teraz skoncila Bc. Nieže by som ho chcela ale kvôli práci som ho potrebovala :D nikdy by som si to tam nenapísala :D

macekovam
6. jún 2024

Je to úplne trápne..podľa mňa aj magisterský...

klip0
6. jún 2024

Príde mi to smiešne, hlavne ak je to bc. Jedine kedy mi to príde ok je čo ja viem profil určený na vzdelávanie. Napr JUDr Janko Mrkvička a na profile má kopu rád atď. Alebo MUDr Anička Travickova čo je povedzme gynekologicka a na profile má kopu rád.. inak je to odveci

macekovam
6. jún 2024

@janka95 v práci je normálne ho používať a uplatňovať.

katkaseiner
6. jún 2024

@mmooly uf to som este nevidela.. toto by ma ani nenapadlo

limoncino
6. jún 2024

Áno, je to dosť trápne.

lucylaw
6. jún 2024

Dať si akýkoľvek titul na svoj súkromný profil na sociálnej sieti je viac ako trápne 🙈 aj na svadobných oznámeniach je to podľa mňa trápne,obzvlášť ak jeden z páru titul má a druhý nie..

janka95
6. jún 2024

@macekovam píšem že nie ? :D to áno ale pred meno na profil na facebook by som si ho nedávala. Je to trápne.

ibrunova
6. jún 2024

Ak to tam má stále, tak je to také úsmevné. Ale ak napr. teraz je tesne po štátniciach a teší sa a dal si to ta na deň, a potom to dá preč, tak za mňa v pohode.

rusalinka
6. jún 2024

Si to predstavte ... Mgr. Rusalinka 🙂 Wow, hneď sa cítim dôležitejšia! 😀

petrahl
6. jún 2024

Je divné si dávať akýkoľvek titul kamkoľvek 🤷‍♀️😁

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
petrahl
6. jún 2024

@esterr_ka alebo keď ti príde nejaké tričko z Vintedu zabalené v igelitke, ale odosielateľka ti pri písaní adresy odosielateľa potrebovala dať vedieť, že je Mgr. 🤷‍♀️😁

tramtada31
6. jún 2024

@doriiis obaja dedkovia boli Vs profesori, tituly na náhrobnom kameni majú, rovnako všetky tri tituly aj dam svojmu otcovi. Nech majú vnucata, pravnúčatá na očiach, čo ich predok dokazal a nevidim v tom nič zle, skôr mi to príde motivačne, aspoň pre mna bolo neskončiť pri jednom titule

sisa_s
6. jún 2024

Tu to bolo naozaj potrebne pisat

petrahl
6. jún 2024

@esterr_ka poznám jednu pani...Bc.titul zo Sládkovičova a cedulu na zvončeku hystericky menila hneď po štátniciach. Potom sa zadarilo aj Mgr. V Sládkovičove tiež 😁. Tak samozrejme, zase sa menila hystericky cedula na zvončeku.

petrahl
6. jún 2024

@sisa_s 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tak toto si ukladám 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

doriiis
6. jún 2024

@tramtada31 ....dobre

lonely66
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
6. jún 2024

@petrahl a este sranda je, ked napr.vidim vo vyhercoch Kaufland sutazi titul 😀 pricom ten formular na zapojenie tam ani kolonku na to nema, teda ti ludia to realne musia narvat k menu alebo priezvisku 😀 aby sa citili doleziti, ze Phdr vyhrala

martinkatinka
6. jún 2024

@tramtada31 tak zase titul nie je dokaz o tom, co dokazali. Iba o tom, ze ukoncili danu skolu.

petrahl
6. jún 2024

@sisa_s 😅😅😅😅😅😅😅 ľuďom drbe 🤷‍♀️🤣 a to by jeden aj čakal, že titulovaný bude mať viac rozumu a sebareflexie 🤣🤣🤣

petrahl
6. jún 2024

@sisa_s keď som sa pred pár rokmi sťahovala nazad na SVK riešila som zmenu zdravotky, resp.musela som sa prihlásiť tu. Tak som si v Dôvere vypĺňala prihlášku, tam kolónka titul a ja som poslušne vyplnila aj to, fakt ako sliepka som prosto len vypĺňala kolónky 🤷‍♀️🤦‍♀️😁. Potom mi došla kartička poistenca. A tam, že MGR. 🤷‍♀️😁. Hanbila som sa ako pes, že do prdele, to som nedomyslela. Ale už som menila za VšZP a tam som si pri vypĺňaní prihlásky už dala väčší pozor. Nech sa nemusím hanbiť 😁.
A to nie, že by som sa za titul hanbila, ale na kartičke poistenca je to skoro to isté ako na bytovom zvončeku 😁.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
diewcatqoo
6. jún 2024

Neuvadzam si titul nikde, ani v praci. V obcianskom ho tiez nemam zapisany. Naco.

simca06022011
6. jún 2024

samozrejme, socialne sieta na to nie su... maximalne na linkedin alebo podobne "profi" specializovane sieta...

bu1bu
6. jún 2024

Ja mam doktorky titul pred menom ( schválne nepíšem aký) aj PhD. za menom, a nikdy som nikde titul nevypisovala len v OP ich mam.. A keď som porodila, jedna sestrička si všimla ze som doktorka a od vtedy ma oslovovali pani doktorka, už to šlo ako vlna, až to bolo neprijemne... Pri odchode mi dávajú prepúšťacie papiere a inštrukcie k liekom a lekárka zahlási:... Ale ved vám to pani doktorka nemusím vysvetľovať, ved to viete. A ja na to: " Prosím? Ved ja nie som doktorka medicíny. Ten vyraz lekárky stal za to...😂😂😂

ankare
6. jún 2024

Ano