Kde je hranica šikany vo virtuálnom svete?
Poniektoré ste tu niektoré také hnusoby hnusne že je hanba že ste ženami! Žijete len preto aby ste napísali hnusný komentár a čakáte lajky od podobných ako ste vy. Hnusne zákerné neprajne. Tak by som vedela vypísať niki, ale predpokladám,že sa to nemôže lebo šikana. Si zapamätajte, že sa nemusíte na silu zakaždým vyjadriť len aby ste si honili lajk. Proste niekedy je mlčať zlato. Chudák vaši muži aj deti, keď ovšem niekto pri vás vydrží. Otras aké ženy tu sú v poslednej dobe . Niekedy to tu bolo super
@nyusika vieš ono niekedy tie ženy ani rady nečakajú. Len pochopenie alebo sa chcú trochu posťažovať. Nemusí byť na všetko riešenie. A tiež nie každý má len jedno dieťa a beží do práce. Neviem si predstaviť ako by som ja bola pri 4 deťoch po 3 rokoch v práci. Som na materskej už 9 rok a čo teraz? Nič. Ak by sa nejaká žena v podobnom stave sťažovala že majú málo, tak proste možno chce len vypustiť emócie a na druhý deň jej bude lepšie 🙂
@lenkakravcova tak najvyssi cas naucit sa normalne komunikovat.
ke necakam radu, nepytam sa "ako nalozit s tou situaciou."...ale napisem, ze necakam radu, chcem sa len postazovat.
Ja som sa uz parkrat prichytila, ze reagujem jak picino…ale aj som si vsimla, ze castokrat to iba napisem strucne, priamo lebo sa mi to nechce opisovat a moze to posobit, ze utocim..zaroven, niektore reakcie si vies nahlas precitat s inou intonaciou a z normalneho komentu dokaze byt hnusny, vtipny, hentaky, onaky..verim, ze vela veci tu je napisanych v zlom ale vela veci, tu je len nie spravne vnimanych, resp milne vnimanych ako utocne…ale ako vsade su tu proste sladke aj slane prichute v komentoch
@biancaa3 a teraz ty robíš čo? 😲
@biba_18 anooo?a čo robim to že sa do mna navažaju chuderi ktore nevedia nic o mne a idu riesit nieco co nevedia o tom nic a nemaju mi ani ako pomoct/poradit ?ahaaaa zabudla som vies co viem snazila si sa hodit vsetko na mna ale nepodarilo sa ti ale snazila si sa😘
@anonym_autor O tom som písala. Mala by si začať od seba.
@larsen mier moja 🤟
@anonym_de7f67 ukaz mi jeden priklad kde som bola agresivna, a skus bez urazok, lebo kvoli tebe zmazu celu tuto diskusiu, sak klud.
Ja som tu fakt dlho a nikdy nenapisem nic, co by som dotycnej/dotycnemu nepovedala aj pri osobnom stretnuti.Milionkrat som tu bola hejtovana, urazana vulgarne za svoj nazor, ktory nebol v sulade s tym, ze autorka temy chcela pocut. Ale tak je to anonymne diskusne forum, kde si kazdy moze napisat co chce. Vela zien odtialto odislo, lebo proste si nenechali skakat po hlavach, boli to velakrat odbornicky v roznych oblastiach.
Od isteho casu som si povedala, ze uz nebudem suplovat Google. Lebo ak vie niekto na MK napisat, tak vie robit s internetom a moze si sam vyhladat vseobecne zname informacie za par minut. Lenze to neurobi, lebo je pohodlnejsie cakat, kym to niekto z a neho urobi a este lepsie aj danu vec vybavi. Ziadosti bez pozdravu, dakujem, prosim, to je tu bezne. Nehoroviac o tom, ze kazdy bozi den su tu rovnake temy, staci sa pozriet bud pod lupou alebo na stene preskrolnut par stran.
A kapitola sama o sebe su zeny, ktore si myslia, ze su tu mega popularne a ich cely svet je zbieranie lajkov za fotky. Potom sa oduju a akoze "odidu". A v skutocnosti velakrat je ich zjav na mile vzdialeny od fotiek co tu davaju. To je take na pobavenie skor, ze co dokazu filtre a sila socialnych sieti.
Dámy proste len buďme niekedy milsie a majme viac pochopenia , neurážat, ani jedna z nás nevie čo prežíva tá zena, v akom psychickom rozpoložení je , keď jej niekto ešte nakladá v komentároch ❤️
@biancaa3 no vidíš - a nazývaš ma chuderou len preto že som napísala že nie si sociálne zručná - veď to je to, nemôžeš skákať ako pajác len preto že ti niekto niečo povie ... ty žiadaš nejakú ohľaduplnosť a pritom nazývaš iné chuderami? darmo mi pošleš srdiečko - nabudúce stačí bez tej chudery ... či stále nechápeš?
Dámy proste len buďme niekedy milsie a majme viac pochopenia , neurážat, ani jedna z nás nevie čo prežíva tá zena, v akom psychickom rozpoložení je , keď jej niekto ešte nakladá v komentároch ❤️
@anonym_autor zalozit diskusiu, o tom aby boli zeny k sebe milsie, a nechat tu ine v komentaroch urazat a nadavat...to mi nejak nevychadza.
@anonym_de7f67 ukaz mi jeden priklad kde som bola agresivna, a skus bez urazok, lebo kvoli tebe zmazu celu tuto diskusiu, sak klud.
@hopatko nech to zmazu je mi to jedno. Len teba to zoziera lebo cely den nic ine nerobis len chodis sledovat a urazat druhych do diskusii. Zijes len z toho na nic ine sa nezmozes
@anonym_autor zalozit diskusiu, o tom aby boli zeny k sebe milsie, a nechat tu ine v komentaroch urazat a nadavat...to mi nejak nevychadza.
@hopatko a čo mám robiť poriadky? Presne tie ktoré bežne vidim aké sú hnusne sa tu ukázali, uplne urobili gagaga
@hopatko hlavne ze ty si mila vsade na vsetkych. Zacni najprv od seba a potom tu pis tvoje nevyziadane rady
@biancaa3 no vidíš - a nazývaš ma chuderou len preto že som napísala že nie si sociálne zručná - veď to je to, nemôžeš skákať ako pajác len preto že ti niekto niečo povie ... ty žiadaš nejakú ohľaduplnosť a pritom nazývaš iné chuderami? darmo mi pošleš srdiečko - nabudúce stačí bez tej chudery ... či stále nechápeš?
@biba_18 s hentou pani B to nemá význam riešiť, ona je vždy tá najlepšia, nemusíš ani míňať energiu 😅🙈 všetky sú chuderi iba ona lietadlo
@anonym_autor mna sa pytas co mas robit? Ty musis vediet o co ti vlastne islo a ci sa ti to podarilo
@hopatko ty si jedna presne z tých na ktoré som narážala 🤟
@anonym_autor Je jednoduché dav rozvášniť. Teraz je na tebe, ako dámy upokojiť.
@larsen robíš si srandu ? 😂😂😂😂
@biba_18 ja neviem ty asi nevidis co pises?😂😂😂nie nechapem ani chapat nebudem😀u mna su chuderi tie zeny ktore slovne napadaju druhe zeny za nic idu nieco riesit co sa ich ani netyka ja nieco napisem a nejaka zena odpisuje a na co ?pytal sa niekto nieco teba ?ja nie 😂😂😂
@biba_18 s hentou pani B to nemá význam riešiť, ona je vždy tá najlepšia, nemusíš ani míňať energiu 😅🙈 všetky sú chuderi iba ona lietadlo
@denkabemommy počuvaaaaj pani s velkym P som kludne aj stihačka ak chceš 😂😂😂
@denkabemommy počuvaaaaj pani s velkym P som kludne aj stihačka ak chceš 😂😂😂
@biancaa3 s tebou sa nik nebavil, tak sa nestrápňuj ešte viac 🙂.
@anonym_de7f67 moje ego je rovnake aj v realnom svete, to by si uz fakt neuniesla.