icon

Ktoré diskusie vám utkveli v pamäti?

terry2003
24. sep 2025

Ktoré diskusie vám utkveli v pamäti a pamätate si ich aj po rokoch?

anonym_3b4d2f
25. sep 2025

A ešte svokra, ktorá nevie predýchať, že nevesta si zatvára dvere na spálni.😀

rosavia
25. sep 2025

Bola tu tema najhorsie prve rande (alebo take nieco), to bola sranda.
Z druheho sudka mi neda nespomenut tie temy o menach pre babatka, kde sa vzdy najde aspon jedna ci viac "dobromyselnych", co sa pytaju, na co sa to tu vobec pytas na koniku? A to sa mena musia k sebe hodit? Atd

viestta
25. sep 2025

Ta, kde matka sla udat dceru lebo nekojila JEJ vnuca, svokra, co pred nou nevesta zatvarala dvere na spalni, svokra, ktora bola nas*ta na nevestu, lebo pecie buchty s JEJ vnuckami a pritom buchty maju deti piect s NOU

snezienka15
25. sep 2025
@deedol

ta o tej babe, co uhanala kolegu/nadriadeneho a jej mama a sestra vypisovali jeho tehotnej snubenici. netusim, ci to bolo realne, ale citalo sa to ako (zla) kniha :D

@deedol na tu som minule myslela, že ako to všetko dopadlo.snáď sa poučila a viac ho nekontaktovali.už by mali mať aj bábätko.už tomu bude skoro rok ako tu písala.ona asi písala anonymne alebo mala len vymyslené meno, takže nedá sa doľahľadať, či nepísala znova.a ktovie, či to nebolo len vymyslené.aj keď stále opakovala, že nie.

mirkam3
25. sep 2025
@viestta

Ta, kde matka sla udat dceru lebo nekojila JEJ vnuca, svokra, co pred nou nevesta zatvarala dvere na spalni, svokra, ktora bola nas*ta na nevestu, lebo pecie buchty s JEJ vnuckami a pritom buchty maju deti piect s NOU

@viestta buchty si pamatam, to bola sranda ;)

sima2111
25. sep 2025

Na nevestu a sesternicu ktoré sa vadili 2 dni pred svadbou 😀

17laurinka17
25. sep 2025

Kto si spomina na diskusiu, kde dievca chcelo za kazdu cenu testy DNA (vyter z pi*) ako dokaz svojej vernosti pre partnera? 🤣

viestta
25. sep 2025
@17laurinka17

Kto si spomina na diskusiu, kde dievca chcelo za kazdu cenu testy DNA (vyter z pi*) ako dokaz svojej vernosti pre partnera? 🤣

@17laurinka17 ta tych debat mala viac

17laurinka17
25. sep 2025
@viestta

@17laurinka17 ta tych debat mala viac

@viestta tie mi asi usli, ale na tejto som sa riadne zabavala🤣

rusalinka
25. sep 2025

O tom, či muži prdia pred ženami.
Sesternica, ktorú nepozvali na svadbu, ale prišli si požičať harmoniku.
O tom, ako ostala tehotná s nejakým Usim z Egypta.
Tieto asi najviac, strašne ma bavili 😀

viestta
25. sep 2025
@17laurinka17

@viestta tie mi asi usli, ale na tejto som sa riadne zabavala🤣

@17laurinka17 to bol nekonecny pribeh. Ako dopadli ti dvaja netusim, ale mne tej zeny bolo aj luto. Hlupa bola a este hlupejsieho chlapa si nasla.

klaridka
25. sep 2025

Napríklad príspevok, či už nabehol "rodičák", je stále aktívny aj po rokoch 😂

viestta
25. sep 2025
@rusalinka

O tom, či muži prdia pred ženami.
Sesternica, ktorú nepozvali na svadbu, ale prišli si požičať harmoniku.
O tom, ako ostala tehotná s nejakým Usim z Egypta.
Tieto asi najviac, strašne ma bavili 😀

@rusalinka tem o prdoch bolo vela, pamatna je pre mna ta este na starom koni. Tam to dlho bezalo a malo vela vela stran, celkom zabavne to bolo az to tam zahltili pohorsene etericke bezprde bytosti a nakoniec to Mario zavrel. Potom sa kazdu chvilu nejaka nova o prdoch objavi, ale tu velmi rychlo zmazu. Kto vie preco, vsak prd je prirodzeny prejav organizmu...

rusalinka
25. sep 2025
@viestta

@rusalinka tem o prdoch bolo vela, pamatna je pre mna ta este na starom koni. Tam to dlho bezalo a malo vela vela stran, celkom zabavne to bolo az to tam zahltili pohorsene etericke bezprde bytosti a nakoniec to Mario zavrel. Potom sa kazdu chvilu nejaka nova o prdoch objavi, ale tu velmi rychlo zmazu. Kto vie preco, vsak prd je prirodzeny prejav organizmu...

@viestta áno, presne tá, prapôvodná 😀

terry2003
autor
25. sep 2025
@diewcatqoo

A este si pamatam temu, kde nadavala zena, ze jej brat sa bude zenit a nevesta jej ako druzicke kupila otrasne saty. Davala tu fotky siat, screeny sprav, kde si vypisovala s nou a s bratom, ze ked si nezoberie tieto saty, nech na svadbu ani nechodi atd. A potom vysvitlo, ze fotka siat je stiahnuta z netu a vsetko je vymyslene. To som nepochopila, preco ma toto niekto za potreby, este aj robit fejkove screeny sprav.

@diewcatqoo môžeš mi dať link diskusie prosím?

minka201
25. sep 2025

1. O tom, ako autorku nepozvala na svadbu jej sesternica (to malo okolo 4000 komentárov)
2. Kopec - zákruta 🤣
3. O tom, ako robila autorka milenku ženáčovi, ktorý sa stále snažil o dieťa so svojou ženou (samozrejme, z ľútosti) a nedarilo sa im. Autorka sa vysmievala z jeho ženy, že chyba je v nej, že je neplodná a má sa s tým zmieriť.
4. O tom, ako sa muž autorky utrel do použitej osušky po kamarátke, ktorá bola u nich na návšteve.

diewcatqoo
25. sep 2025
@terry2003

@diewcatqoo môžeš mi dať link diskusie prosím?

@terry2003 fuuu, prepac, to sa mi fakt nechce hladat.

anonym_45f7cb
25. sep 2025

Ešte si pamätám o krstnej čo kúpila pre autorkinu dcéru vážne strašidelné náušnice.

anonym_e68675
25. sep 2025

https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/ako-znovu-objavit-vasen-v-intimnom-zivote/

Táto diskusia mi utkvela v pamäti, topka. Veľakrát mi len tak počas dňa napadne 😂😂😂😂😂.

ullala
25. sep 2025
@anonym_0e6ae6

@ullala domácom vzdelávaní s touto matkou? Preboha to hádam nie

@anonym_0e6ae6 ved hadam nie, ale ona po tom tuzila predsa 😀

zafir01
25. sep 2025
@anonym_f6c0bc

Hore kopec, dole kopec, zákruta....

@anonym_f6c0bc a nevies co je s nimi ? Toez si pamatam.diskusiu 😂

beata_k
25. sep 2025

@terry2003 Ako macka ovracala trenky a frajer ich zavesil na balkon.

terry2003
autor
25. sep 2025
@beata_k

@beata_k taká diskusia tu fakt bola? Škoda,že som to premeškala.

ndrag
25. sep 2025

Raz veelmi davno tu jedna riesila rozvod, nieco ako "rozvadzam sa, odmietam tomu uverit", uz to neviem najst, jej muz si nasiel milenku. Som to zazrate citala pocas obedovych prestavok v praci :D. Snad sa ma dotycna takto po rokoch super a nema na krku uz ziadneho podobneho odtrtnika.

beata_k
25. sep 2025
@terry2003

@beata_k taká diskusia tu fakt bola? Škoda,že som to premeškala.

@terry2003 Ano bola 🙂 Mozno si na nu este niekto spomenie

viestta
25. sep 2025
@beata_k

@beata_k bola aj taka, ked chlap prepral okadene trenky (mokre prdy sa stavaju aj dospelym), vyvesil ich preschnut na balkon a uz bol cirkus. Do konca diskusie som nezistila co je problem. Ci to, ze pral lebo mu uslo alebo ich pral kvoli tomu, ze do inej omocil, ci to, ze si ich sam ich vypral alebo to, ze ich zavesil na snuru na balkon aby ich vsetci videli.

selenka7
25. sep 2025
@hopsas

@anonym_f6c0bc to čo je hore kopec dole kopec??. Čo to bol za príbeh? Znie to divné 😀

beata_k
25. sep 2025
@viestta

@beata_k bola aj taka, ked chlap prepral okadene trenky (mokre prdy sa stavaju aj dospelym), vyvesil ich preschnut na balkon a uz bol cirkus. Do konca diskusie som nezistila co je problem. Ci to, ze pral lebo mu uslo alebo ich pral kvoli tomu, ze do inej omocil, ci to, ze si ich sam ich vypral alebo to, ze ich zavesil na snuru na balkon aby ich vsetci videli.

@viestta To musela byt tiez plodna diskusia 😄

gabikaa96
25. sep 2025

Tiež hore kopcom dole kopcom, potom tá čo uháňala šéfa a ešte tá tehotná čo jej bolo stále zle preto jedla v meste lososa s batatmi a jej muž nemal na jedlo 😂

viestta
25. sep 2025
@beata_k

@viestta To musela byt tiez plodna diskusia 😄

@beata_k ja som obdivovala konspiracne schopnosti autorky. Co ta dokazala vykonstruovat okolo jednych treniek na balkone. 😅