icon

Ktoré nicky máte radi?

23. júl 2025

Ktoré nicky sú u vás obľúbené a prečo? Táto téma ma napadla, lebo často tí, ktorí sú za nimi o tom ani nevedia. Prípadne komu by ste sa chceli poďakovať? Nezabudnite pýtam sa iba na pozitívne, tak žiadne urážanie.

Strana
z5
anonym_e729cc
23. júl 2025

@anonym_autor Mala si sa spomítať, ktoré niky radi nemáme, bolo by to trefnejšie. Lebo je tu zopár takých, čo musia skoro v každej diskusii každého zhodiť.

anonym_e729cc
23. júl 2025
@anonym_e729cc

@anonym_autor Mala si sa spomítať, ktoré niky radi nemáme, bolo by to trefnejšie. Lebo je tu zopár takých, čo musia skoro v každej diskusii každého zhodiť.

@anonym_e729cc *spýtať

hortenziaj
23. júl 2025

Teraz každý pod anonymnom hodí seba 😂😂

biba_18
23. júl 2025

nemám žiaden obľúbený nick. pár neobľúbených

autor
23. júl 2025
@anonym_e729cc

@anonym_e729cc tie ani ja nemám rada, ale poďme na tie pozitívne.

autor
23. júl 2025
@biba_18

nemám žiaden obľúbený nick. pár neobľúbených

@biba_18 prečo nemáš obľúbený? Nikto ti nesadol?

terry2003
23. júl 2025
lucia13022023
23. júl 2025

Čo si pamätám nicky - @viestta, @oceanahory, @lindous (dúfam, že správne 🤣)
Ich názory sú vždy trefne, takmer vždy s nimi na 99% súhlasím, na nikoho neutocia, nepovysuju sa. Plus si ma získali jedlom a recpetami v niektorých témach, či na stene 😆

reela
23. júl 2025

Reela je celkom fajn ;)

biba_18
23. júl 2025

@anonym_autor nie je to o sedení. nemám rada zlých ľudí. som nesmierne tolerantný človek k čudáctvam, svojským prejavom. aj hlúpych a naivných v pohode viem čítať. ale keď je niekto zlý, to nie, to mi zviera hrdlo keď vidím na skle…

senticka
Odpoveď bola odstránená
chlebikova
23. júl 2025

Ja sa vzdy tesim na odpovede od draika 😂 v kazdej teme o dedeni cakam, kym konecne uvedie veci na pravu mieru

anonym_80feba
23. júl 2025
@senticka
Odpoveď bola zmazaná

@senticka suhlasim

autor
23. júl 2025
@biba_18

@anonym_autor nie je to o sedení. nemám rada zlých ľudí. som nesmierne tolerantný človek k čudáctvam, svojským prejavom. aj hlúpych a naivných v pohode viem čítať. ale keď je niekto zlý, to nie, to mi zviera hrdlo keď vidím na skle…

@biba_18 napísala si to pekne a pekne píšeš aj v iných skupinkách.

canerko
23. júl 2025

Sledujem a mam rada tomiholjubavi,hagarik,katrin5,vevesh
A chybaju mi tu viacere nicky ktore neni su aktivne uz,je to mamicka chlapčeka co bol chory,davala pribehy o synu,potom mamicka co mala dvoch chlapcov na vozicku,a bola tu aj jedna mamicka co bola chora a mala rada motorky.Neviem si spomenut uz na nicky.Este tu chyba mamicka mislim z Nitry,mali lietadlo alebo take daco,davala dost zazitkov zo zivota.Rada sledujem mamicky ktore vela cestuju a davaju fotky a pribehy z tych destinacii

autor
23. júl 2025
@chlebikova

Ja sa vzdy tesim na odpovede od draika 😂 v kazdej teme o dedeni cakam, kym konecne uvedie veci na pravu mieru

@chlebikova áno je to skvelý právnik.

biba_18
23. júl 2025

ja mám rada emily 😍 @lucielovasova1985 …ale to neviem či sa počíta 😂

marca12
23. júl 2025

Ja si nicky nepamatam. Jedinu,ktoru si pamatam je @viestta. Rada citam jej rady,nazory a paci sa mi ako clovek. Taka spravna zenska do pohody aj nepohody. A vzdy ma udivuje svojich rozhladom.

anonym_2c3d3a
23. júl 2025
@senticka
Odpoveď bola zmazaná

@senticka suhlasim, viestta je ako vegeta...miesa sa do všetkého častokrát aj vtedy keď nema co povedať len ma potrebu opraviť gramaticku chybu. Je v každej diskusii

demodun
23. júl 2025
@biba_18

ja mám rada emily 😍 @lucielovasova1985 …ale to neviem či sa počíta 😂

@biba_18 pre mňa si obľúbená napríklad ty. Často s tebou súhlasím

anonym_000c14
Autor odpoveď zmazal
denkabemommy
23. júl 2025

Ja mám rada @biba_18 a @taktotedanie , potom skôr mužské osadenstvo ale ich nicky si nepamätám 🙈.

anonym_000c14
23. júl 2025

Jeeeeej a zas sa tu niektoré, aj keď pod anonymom ukázali, že nevedia ani čítať s pochopením, ani sa vyjadriť k veci.
Autorka jasne napísala, že chce pozitívne a nie negatívne. A aj tak si tu niektoré idú svoje a za každú cenu sa tu musia zhovädiť.

anonym_39626a
23. júl 2025

vietta ma prehlad. malo kto ma tolko znalosti co ona. nedava si servitku pred usta. nevadi. aspon nie je falosna.

denkabemommy
23. júl 2025
@anonym_000c14

Jeeeeej a zas sa tu niektoré, aj keď pod anonymom ukázali, že nevedia ani čítať s pochopením, ani sa vyjadriť k veci.
Autorka jasne napísala, že chce pozitívne a nie negatívne. A aj tak si tu niektoré idú svoje a za každú cenu sa tu musia zhovädiť.

@anonym_000c14 tak ako ty pod anonymom 🙂.

biba_18
23. júl 2025

☺️ no díky

demodun
23. júl 2025

A ešte napríklad svetlonos, oceanahory, doriis alebo tak nejako 🤔, veľa nickov mi teraz nepríde na um

pralinka25
Autor odpoveď zmazal
denkabemommy
23. júl 2025
@pralinka25
Odpoveď bola zmazaná

@pralinka25 človek si za tie roky na koni už zvykol, na to, že tu je pod každým príspevkom hejt, len sa mi nepáči, keď niekto píše pravdu, že sa potrebuje schovať za anonym. Pritom je to slušne a pravdivo napísané.

biba_18
23. júl 2025

ja mám viestu rada lebo vie veľa o rastlinách - o ktorých zas ja neviem nič, mne zdochne aj kaktus 😒

Strana
z5