Ktoré nicky máte radi?
Ktoré nicky sú u vás obľúbené a prečo? Táto téma ma napadla, lebo často tí, ktorí sú za nimi o tom ani nevedia. Prípadne komu by ste sa chceli poďakovať? Nezabudnite pýtam sa iba na pozitívne, tak žiadne urážanie.
@anonym_autor Mala si sa spomítať, ktoré niky radi nemáme, bolo by to trefnejšie. Lebo je tu zopár takých, čo musia skoro v každej diskusii každého zhodiť.
@anonym_e729cc *spýtať
Teraz každý pod anonymnom hodí seba 😂😂
nemám žiaden obľúbený nick. pár neobľúbených
@anonym_autor Mala si sa spomítať, ktoré niky radi nemáme, bolo by to trefnejšie. Lebo je tu zopár takých, čo musia skoro v každej diskusii každého zhodiť.
@anonym_e729cc tie ani ja nemám rada, ale poďme na tie pozitívne.
nemám žiaden obľúbený nick. pár neobľúbených
@biba_18 prečo nemáš obľúbený? Nikto ti nesadol?
Čo si pamätám nicky - @viestta, @oceanahory, @lindous (dúfam, že správne 🤣)
Ich názory sú vždy trefne, takmer vždy s nimi na 99% súhlasím, na nikoho neutocia, nepovysuju sa. Plus si ma získali jedlom a recpetami v niektorých témach, či na stene 😆
Reela je celkom fajn ;)
@anonym_autor nie je to o sedení. nemám rada zlých ľudí. som nesmierne tolerantný človek k čudáctvam, svojským prejavom. aj hlúpych a naivných v pohode viem čítať. ale keď je niekto zlý, to nie, to mi zviera hrdlo keď vidím na skle…
Ja sa vzdy tesim na odpovede od draika 😂 v kazdej teme o dedeni cakam, kym konecne uvedie veci na pravu mieru
@anonym_autor nie je to o sedení. nemám rada zlých ľudí. som nesmierne tolerantný človek k čudáctvam, svojským prejavom. aj hlúpych a naivných v pohode viem čítať. ale keď je niekto zlý, to nie, to mi zviera hrdlo keď vidím na skle…
@biba_18 napísala si to pekne a pekne píšeš aj v iných skupinkách.
Sledujem a mam rada tomiholjubavi,hagarik,katrin5,vevesh
A chybaju mi tu viacere nicky ktore neni su aktivne uz,je to mamicka chlapčeka co bol chory,davala pribehy o synu,potom mamicka co mala dvoch chlapcov na vozicku,a bola tu aj jedna mamicka co bola chora a mala rada motorky.Neviem si spomenut uz na nicky.Este tu chyba mamicka mislim z Nitry,mali lietadlo alebo take daco,davala dost zazitkov zo zivota.Rada sledujem mamicky ktore vela cestuju a davaju fotky a pribehy z tych destinacii
Ja sa vzdy tesim na odpovede od draika 😂 v kazdej teme o dedeni cakam, kym konecne uvedie veci na pravu mieru
@chlebikova áno je to skvelý právnik.
ja mám rada emily 😍 @lucielovasova1985 …ale to neviem či sa počíta 😂
@senticka suhlasim, viestta je ako vegeta...miesa sa do všetkého častokrát aj vtedy keď nema co povedať len ma potrebu opraviť gramaticku chybu. Je v každej diskusii
ja mám rada emily 😍 @lucielovasova1985 …ale to neviem či sa počíta 😂
@biba_18 pre mňa si obľúbená napríklad ty. Často s tebou súhlasím
Ja mám rada @biba_18 a @taktotedanie , potom skôr mužské osadenstvo ale ich nicky si nepamätám 🙈.
Jeeeeej a zas sa tu niektoré, aj keď pod anonymom ukázali, že nevedia ani čítať s pochopením, ani sa vyjadriť k veci.
Autorka jasne napísala, že chce pozitívne a nie negatívne. A aj tak si tu niektoré idú svoje a za každú cenu sa tu musia zhovädiť.
vietta ma prehlad. malo kto ma tolko znalosti co ona. nedava si servitku pred usta. nevadi. aspon nie je falosna.
Jeeeeej a zas sa tu niektoré, aj keď pod anonymom ukázali, že nevedia ani čítať s pochopením, ani sa vyjadriť k veci.
Autorka jasne napísala, že chce pozitívne a nie negatívne. A aj tak si tu niektoré idú svoje a za každú cenu sa tu musia zhovädiť.
@anonym_000c14 tak ako ty pod anonymom 🙂.
☺️ no díky
A ešte napríklad svetlonos, oceanahory, doriis alebo tak nejako 🤔, veľa nickov mi teraz nepríde na um
@pralinka25 človek si za tie roky na koni už zvykol, na to, že tu je pod každým príspevkom hejt, len sa mi nepáči, keď niekto píše pravdu, že sa potrebuje schovať za anonym. Pritom je to slušne a pravdivo napísané.
ja mám viestu rada lebo vie veľa o rastlinách - o ktorých zas ja neviem nič, mne zdochne aj kaktus 😒