icon

Môžem dosiahnuť úspech na Instagrame, keď nechodím na dovolenky?

28. sep 2025

Dnes sa tak zamýšľam nad tým, či sa dá v súčastnosti ešte niečo dosiahnuť na instagrame, ak nechodím každý mesiac na dovolenky a nemám všetko čo je aktuálne cool.. len obyčajné príspevky o živote, rodine a pod.?

Strana
z2
bonboniera
28. sep 2025

A co konkrétne chceš dosiahnuť? Mas konkrétny plán?

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
michaella24
28. sep 2025

Myslím si, že nie, iba ak by si fakt zaujala a pri dnešnom tempe a kreatívnych ľuďoch je to ťažké. Plus, Instagram by rád, aby si ľudia za účet platili. Ja ho mám z časti firemný a je úbohé, ako IG utláča príspevky a dáva prednosť plateným. Vidím to denne na číslach. Dnes je všetko o peniazoch v tejto sfére.

galganka
28. sep 2025

Prispevky o živote cudzej rodiny napr. mne nič nedajú. Na IG sledujem profily s knihami, slowfashion vecami, DIY ideálne aj pre deti vhodné, stránky obľúbených značiek a pod. Fakt, že Janka ráno robila knedľu, poobede vyzdvihla deti a sfotila ich na ihrisku cestou domov, to nemám dôvod sledovať. 🤷‍♀️ Takže niečo, čím chceš zaujať okruh ľudí potrebuješ. A či to bude dačo z venovaného, alebo nakúpiš sledovateľov umelo a splašíš niekde spolupráce a kódiky, to už ja neviem.

sissy27
28. sep 2025

@anonym_autor a co konkretne by si na tom instagrame chcela dosiahnut? Co od toho ocakavas?

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
galganka
28. sep 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy to hej, kedysi sa dali nejako kupovať, teraz to "obchadzajú" tým vzajomným sledovaním sk a cz komunity. Potom síce majú 5 - 6 tisíc sledovateľov, ale rovnaké kvantum aj sledujú a ba postoch po 3 lajky... 😂

galganka
28. sep 2025

...som to schválne mrkla u seba, aktuálne mám dosah, ak to dobre pozerám 10 tisíc a to mi to dosť kleslo 😂 a "až" 300 followerov. Tak asi môžem ďalej skromne ignorovať tie správy "poďme sa podporiť navzájom". 😂

pasomnica
28. sep 2025

A čo chceš akože dosiahnuť? Chceš byť influencerka?

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
anonym_31fcc8
28. sep 2025

Skôr je smutné a diskriminujúce že ak človek nemá followerov viacero pracovných ponúk napr z domu klesá. Skôr vyberú niekoho kto je sledovaný. Taktiež na jednej súťaži mi bolo povedané že nemám obsah na sociálnych sieťach takže nie som vhodná kandidátka 😮‍💨ľudí už nezaujíma aký je človek šikovný. Buď sa foť nahá alebo predávaj šmejdy na ig a vtedy budeš za niečo stáť

galganka
28. sep 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy nanešťastie mi chodia samé na 💩 ponuky a keď ich odmietam, ešte aj často pucung dostávam 😂

anonym_bd009f
28. sep 2025
@anonym_31fcc8

Skôr je smutné a diskriminujúce že ak človek nemá followerov viacero pracovných ponúk napr z domu klesá. Skôr vyberú niekoho kto je sledovaný. Taktiež na jednej súťaži mi bolo povedané že nemám obsah na sociálnych sieťach takže nie som vhodná kandidátka 😮‍💨ľudí už nezaujíma aký je človek šikovný. Buď sa foť nahá alebo predávaj šmejdy na ig a vtedy budeš za niečo stáť

@anonym_31fcc8 Tak ked chces najst pracovne ponuky, staci zmenit socialu siet. Chod na Linkedin radsej ako na Instac a davaj profi prispevky zo svojho odboru. Urobis si meno ovela rychlejsie, aj oslovis viac svoju cielovku...

bomba36
28. sep 2025

Hlavne potom k postom nepíš slová ako "súčastnosť"

denkabemommy
28. sep 2025
@galganka

@denkabemommy nanešťastie mi chodia samé na 💩 ponuky a keď ich odmietam, ešte aj často pucung dostávam 😂

@galganka áno, všimla som si neraz aj u iných kamošiek z influ sveta, že komunikácia je na “úrovni” od značiek 🤣. Úprimne mi to je ľúto, ale vďaka tomu viem, že by som to robiť nechcela 🙈

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
vilma7
28. sep 2025

A čo chceš ponúknuť?

anonym_39d3ae
28. sep 2025
@galganka

@galganka Aky mas profil a co propagujes?

baskustek
28. sep 2025

Môžeš, ale treba na to aj trochu šťastia. Ja napríklad nechápem, kde zobrala matka_domaca toľko followerov, je to tiež obyčajná baba, žije dosť skromne v podnájme, nechodí na luxusné dovolenky, ale ona sa vyšvihla robením vtipných videí, nie každý sa chce tak strápňovať

galganka
28. sep 2025
@anonym_39d3ae

@galganka Aky mas profil a co propagujes?

@anonym_39d3ae nič nepropagujem cielene. Ig mám hlavne na inšpiráciu od iných profilov, potom ako počítadlo prečítaných kníh a do toho niečo cvaknem ja, alebo zvyšok rodiny, občas prídu už aj deti s videom, že by ho chceli napodobniť, tak raz za štvrťrok spáchame nejaký reel. A všade som galganka.

galganka
28. sep 2025

A mám pocit, že ma práve niekto z tejto debaty olajkoval 😂 tak díky 😄

mirage
28. sep 2025

napr ja sledujem profil Lemry Hnilej 🙂 a ta teda z dovoleniek nepostuje, takze ano, aj "ine" profily su in.

hederamonstera
28. sep 2025

Ano, zacina byt “trendy” obycajny zivot smrtelnikov. Ludia zacinaju mat dost umelej a prestylovanej “reality”.

gregik66
28. sep 2025

Ja rada sledujem uz spominanu lemru hnilu, radost je volba, mamelka… obycajne zeny, s obycajnymi rodinami, ale stale inspirativne

didush27
28. sep 2025

Ja sledujem tohto.. a príspevky z dovoleniek teda nemá 😁

janinah
28. sep 2025

Chorá doba toto....

zmrzlinka2021
28. sep 2025
@janinah

Chorá doba toto....

@janinah prosím ťa nehorekuj. Viem že si iná generácia, ale každá doba niečo prinasa

bonboniera
28. sep 2025
@janinah

Chorá doba toto....

@janinah hlavne ze denne chodiť na diskusné fórum a prispievať naň je úplne normalne ;)

anonym_e7f869
28. sep 2025
@zmrzlinka2021

@janinah prosím ťa nehorekuj. Viem že si iná generácia, ale každá doba niečo prinasa

Pochybujem, ze obycajnymi prispevkami o zivote a rodine mas co druhym ponuknut, predpokladam ze maju rovnaky obycajny zivot a maju doma +- to iste. Ja by som teda nestracala cas kecami o niekoho zivote, nezaujima ma to a nic mi to neda. Sledujem take profily, kde sa dozviem nieco co potrebujem. A Fera na odreagovanie 😁

@zmrzlinka2021 toto nema nic spolocne s vekom, ja som podstatne mladsia a uplne s nou suhlasim

anonym_18d783
28. sep 2025

@anonym_autor Moja zlatá...

Strana
z2