Nezabudnuteľné diskusie
Ahojte, trochu téma na odľahčenie.
Aké diskusie z MK vám nikdy nezmiznú z pamäti, či už v dobrom či v zlom zmysle?
Pre mňa je to určite autorka, ktorá rozmýšľala ako obísť "predškolu", pretože kopce a autobus a škôlka ďaleko :D alebo svokra, ktorej nevesta si dovolí zatvoriť dvere na spálni...
@bystrozraky niee obe sú tak max dva roky staré 🤣🤣 som tu odkedy mam dieťa🤣 v roku 2011 som mala 10 rokov 🤣
@lucia13022023 vsak som si aj myslel, lebo az taky dojem ta story na mna nespravila....ale vola sa tak isto...a obsah sedi zhruba s tym co si pisala..Napriklad tie kopce a zakruty vobec neviem najst...nasiel som ich spomenute v diskusii z 2024...ale ich konkretne nie
@lucia13022023 vsak som si aj myslel, lebo az taky dojem ta story na mna nespravila....ale vola sa tak isto...a obsah sedi zhruba s tym co si pisala..Napriklad tie kopce a zakruty vobec neviem najst...nasiel som ich spomenute v diskusii z 2024...ale ich konkretne nie
@bystrozraky máš ich tu v diskusii na 3 strane ju označila alesto
@viestta aha a nejak veľmi sa líšil ci?
@basska_b v tej o tom pľutí ma šokovalo, koľkým ženám sa to zdalo ok.. a ešte sa vysmievali autorke, že je suchár..
@lucia13022023 hlavný rozdiel je, ze neexistovali skupiny, nedalo sa označiť autorku príspevku a nebola možnosť anonymnej diskusie.
Nedávajte sem tie linky! Potom citam do polnoci 80stgan diskusii 😂😂😂😂🙈🙈🙈
Hľadala som tu diskusiu o svagrinej a teda nasla som riadne skvosty. Ze mam rakovinu a muž mi nekúpil kaše lebo aj tak zomriem 😵
Alebo muz zapol pracku s monterkami keď bol sviatok 🤣
Hľadala som tu diskusiu o svagrinej a teda nasla som riadne skvosty. Ze mam rakovinu a muž mi nekúpil kaše lebo aj tak zomriem 😵
@lucia13022023 toto si hľadala? https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/svagrinina-pretvarka/
By ma celkom zaujímalo ktorá to bola. Aj keď určite je tu takých čo si tu žijú vlastným životom na míle vzdialeným od reality viac.
Ináč kopce-zákruty...dieťa by už mali byť školák tak tiež by ma zaujimalo či nastúpilo do školy a či už autorka konečne niekde pracuje.
@lucia13022023 toto si hľadala?
By ma celkom zaujímalo ktorá to bola. Aj keď určite je tu takých čo si tu žijú vlastným životom na míle vzdialeným od reality viac.
Ináč kopce-zákruty...dieťa by už mali byť školák tak tiež by ma zaujimalo či nastúpilo do školy a či už autorka konečne niekde pracuje.
@vejapa76 anooo to je ona.
@lucia13022023 toto si hľadala?
@vejapa76 A ozvala sa tam tá jej švagriná?Zistili, ktorá to je?Či sa mi oplatí čítať 18 strán.😃
fu, 7 stran,
aj ja si spominam na tu sesternicu co nebola pozvana, ale to ozaj nebolo len nedorozumenie, nevesta jej nedvihala telefon, neopovedala na spravy....
a jedna na ktoru nezabudnem, pani z krtisa ci rimavskej mala jednu dceru a frajera a zistila, ze je tehotna a nevedela co robit, ci to povedat dotycnemu, alebo nie a vymyslela plan A, B, C..... proste to bola kovbojka.
@vejapa76 A ozvala sa tam tá jej švagriná?Zistili, ktorá to je?Či sa mi oplatí čítať 18 strán.😃
@enmery švagriná sa jej ozvala cez WhatsApp a chcela to s ňou prebrať v súkromí. Iná kočka tam ale písala že tiež pozná takú osobu ktorá sa na koňovi prejavuje úplne ináč. Či ide o rovnakú osobu, neviem. Ale túto druhú odhalili len ja som to prepásla. Žiť s tým viem 😄, spomenula som si na to až keď tú diskusiu niekto spomenul v tejto téme. Neviem či sa smiať, či mi má byť tých žien ľúto. Musia to byť nešťastné osoby. Lebo neviem čo iné ich môže viesť k tomu písať ináč ako v skutočnosti žijú ako to, že v reálnom živote sú nešťastné a tu si vytvorili svoj vlastný svet, taký aký nemajú a o akom snívajú. 🤷
@lucia13022023 to s tými výživami si pamätám, hrozne, mne jej bolo tak luto
@autorka
Najlepšia diskusia bola "hore kopcom dole kopcom zákruta a nič sa nedá", s tým súvisiaca diskusia ako obabrať brata o dedičstvo tak, aby dedila len ona a potom diskusie ohľadom neželaných rodinných návštev, kde autorka varila pre všetkých lebo nevedela stopnúť tieto návštevy. Alebo diskusia tehotnej ženy s malým dieťaťom kedy si rodina urobila kúpalisko na ich dvore... to sú hardcore témy.
Ja som si ešte spomenula na jednu, kde autorka opisovala, že sa jej zistila rakovina, na čo jej muž zareagoval tak, že bez slova odišiel, nepovedal kam a ona nevedela, prečo to urobil. Ako diskusné vlákno pokračovalo, tak sa zistilo, že muž mal milenku a išiel za ňou povedať jej, že manželku má chorú či niečo takéto...
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/mam-rakovinu-krcka-maternice-a-zijem-v-soku/
Nikdy nezabudnem na jedného týpka, čo tu filozofoval, niečo v tom zmysle - "Čo ak je Zem iba 1 bunka vo vesmíre a pozoruje iné bunky - planéty, (nejak tak to bolo). 😅 Asi je to už zmazané, bolo to tu tuším že pred covidom.
A ešte, pamätám si ako si jeden užívateľ odfotil svoju "čokodieru", fakt tu bola fotka a pýtal sa ohľadne nejakého jeho problému, že "čo by to mohli byť, žienky?" 😄😄 Rýchlo to bolo fuč. Fotka vyzerala autenticky, zblízka a rozmazane, ale bohvie, je to diskutabilné hehe. Pamätá si to niekto? Možno to bol ten s tými 'bunkami' LOL.
A ešte, pamätám si ako si jeden užívateľ odfotil svoju "čokodieru", fakt tu bola fotka a pýtal sa ohľadne nejakého jeho problému, že "čo by to mohli byť, žienky?" 😄😄 Rýchlo to bolo fuč. Fotka vyzerala autenticky, zblízka a rozmazane, ale bohvie, je to diskutabilné hehe. Pamätá si to niekto? Možno to bol ten s tými 'bunkami' LOL.
@tripetta raz tu bola par hodin fotka panskych korunnych klenotov, kde priatelka zistovala co za vyrazku to ma chlap na penise. Celkom jasny detail. A este na starom koni, podrobne odfotene vyrazky na chlpatom muzskom zadku.
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/ako-znovu-objavit-vasen-v-intimnom-zivote/
Toto je za mňa nezabudnuteľná smiešna diskusia 😂.
Veru vdaka vam som si zaspominala na niektore smiesne ale zas aj zamyslenia hodne diskusie.
Ja si hlavne pamatam-za nie tak davno a uz bola aj tu spomenuta mamina. Ktora dlho chystala odchod od muza. Vsetko vybavila. Potajme odisla aj s detmi. To som ju citala doslova ako nejaku knihu...
Tiez si spominam (to ale matne) na svagrine? Jedna uz mala vacsie deti. A ta druha mala male babatko a nechchcela/nevedela varit? Chodila ku nej aj svokra pomahat aj tato svagrina ju ucila varit....
No a tiez tema obrovskeho domu kde sa este byvat nedalo. No nemali uz peniaze na dokoncenie. A mali sa ist porozpravat so svokrovcami ci im este nejako financne pomozu. Bolo tam cez 200m2
@anonym_autor mne v zlom utkvela jedna nemenovaná a nedávno pridaná téma ale nenapíšem to lebo zase by ma tu všetci ukrižovali
@anonym_autor mne v zlom utkvela jedna nemenovaná a nedávno pridaná téma ale nenapíšem to lebo zase by ma tu všetci ukrižovali
@anonym_bd01d0 tvoj príspevok má rozosmial..
Anonym pise, že nenapíše, ktorá nemenovaná téma mu utkvela v zlom...
Hmm, ďakujeme za zdieľanie? 😂
@anonym_bd01d0 tvoj príspevok má rozosmial..
Anonym pise, že nenapíše, ktorá nemenovaná téma mu utkvela v zlom...
Hmm, ďakujeme za zdieľanie? 😂
@beronsche nech autorka vie, že tu človek nemôže povedať svoj názor, lebo sa všetci urazia :D
Ano, urcite bola pamatna diskusia hore kopcom, dole kopcom, uzka cesta, zakruta 🤣😂
A potom to ako sesternica, ci kto ju nepozvala na svadbu, aj ked pozvala celu rodinu a prestala sa ozyvat, to bolo na vyse sto stran kvalitneho romanu 😲😅
@larinka552 anoooo,presne tieto mám aj ja v pamäti 😅

@lucia13022023 wow, ty si pamatas diskusiu z 2011? Si dobra 👍 Tu je linka na tu druhu co spominas, tada nazov a obsah sedi 😂: https://www.modrykonik.cz/forum/rodinne-problem...
@bystrozraky niee obe sú tak max dva roky staré 🤣🤣 som tu odkedy mam dieťa🤣 v roku 2011 som mala 10 rokov 🤣