Je nenormalne super, ja som ho iba pred mesiacom objavila ♀️
Tie recepty vyskusam, to manenapadlo dakujem
Ja snáď na všetko, úprimne neviem ako som fungovala pred GPT
Okrem práce používam na recepty a varenie (od toho že vymyslí recept po to že čo mám robiť keď sa mi zgrcne krém na tortu), plánovanie výletov a dovoleniek, aktivít pre dieťa, domáce recepty na vošky na rajčinách, ako najlepšie vyčistím škvrny z koberca, hľadám taký a taký obchod… proste na všetko
Áno využívam. Dnes mi pomohol s tvorbou Android aplikácie lepšie ako Google.
@user62056819 asi preto ze google neni ai a zobrazuje hladane tagy?
@dextersk tým googlom som myslel site:stackoverflow.com
Áno používam skoro každý deň. Je smutné ako sa toho ľudia boja a hlavne učitelia, ktorý by mali byť práveže o krok vpred
Len si overujte informacie, ked pouzivate ChatGPT na nieco oficialne. Brutalne si dokaze vymyslat a ked ho konfrontujete, ze to nie je pravda, este sa aj ospravedlni, ze je to jeho chyba.
Pouzivam,ale vzdy ho poziadam,aby uviedol zdroj, tak mi vypise konkretnu literaturu,z kt.cerpal,vtedy viem,ze je to ok. On si inak nevymysla. On pracuje s obrovskym mnozstvom dat a tak si niektore veci zle vysvetli.
Nie, ale raz som použila niečo podobné na SKYPE, chcela som tipy na výlety okolo jedného konkrétneho miesta
@iwesska toto si over, ja som si raz skusala vyhladavat nejake info a ziadala som uviest zdroje, cely vystup sa tvaril velmi spolahlivo vratane citacii vedeckych clankov a ked som tie clanky vyhladavala, normalne neexistovali. On si vymyslel fiktivne publikacie. V danych casopisoch v danom rocniku a na stranach, ktore uvadzal, boli uplne ine clanky a ani google nedokazal vyhladat ten clanok, ak som jeho nazov dala hladat v uvodzovkach.
@dominikamacakova no vieš, keď ti dovtedy šikovní žiaci začnú prepisovať kompletné slohy, odovzdávať mimoriadne dokonalé práce a projekty, vtedy spozornies a príde ti to ľúto a zároveň ťa to nahnevá. Ako im môžeš veriť, že to skutočne písali oni? Celé toto uľahčovanie si všetkého kam vedie? Keď sú hnili už aj niečo vlastné napísať, čo bude s nimi, keď budú musieť samostatne pracovať? Úplne zaniká práca s učebnicou, encyklopédiou, už je to len CTRL C - CTRL V. Pre mňa osobne je to veľmi smutné.
@fajnova ale to je prirodzený vývoj. Treba sa s tým naučiť pracovať lebo tento pokrok sa nedá zastaviť. Bojovať je úplne zbytočné a učitelia idú sami proti sebe. Náhodou chatgpt je úplne úžasný nástroj uľahčujúci život.
@ivanakal a prečo by som to mala pracne vyhľadávať keď mi to chatgpt vypľuje na počkanie? Proste každý kto ide proti tomu, ide sám proti sebe. Študenti za chvíľu predbehnú všetkých takýchto učiteľov a môžete sa hodiť na zem a kopkať nožičkami
@dominikamacakova predbehnú učiteľov ako? Tým, že budú tupi, ale zato budú mať mobil v ruke? A čo keď ho mať zrazu nebudú, čo keď budú preboha mimo internet? Už sa s prepáčením nebudú vedieť ani ozaj chces podporovať deti v tom, že načo budes vedieť hlavne mesto Talianska, veď si to môžeš vytukat? Nemusíš vedieť malú nasobilku, gpt ti povie, koľko je 4x3. Čo bude z tých detí, keď už ozaj nič nebudú musieť? Ja nie som kategoricky proti tomu, ale je to veľmi tenký ľad a ako sa hovorí, dobrý sluha ale zlý pán.
@dominikamacakova áno, veď študenti si to veľmi pochvaľujú, krásne slohy píše. Im stačí len opísať, paráda, nie?
Používam ho ako lektora angličtiny. Je to úžasná vec. Keď ho o to požiadam, opraví ma, preformuluje vety, aby to znelo viac ako native speaker. Myslím si, že za lektora už platiť nebudem
Ano pouzivam, ma naozaj nekonecne vyuzitie. Ja kratkozrake ignorovat pokrok. Nehovorim, ze vsetko nove je nutne lepsie, ale minimalne by clovek mal mat prehlad.
@fajnova tak musia učitelia prísť na nový spôsob ako motivovať žiakov do učenia. Je to ich práca. Skús, možno ti dá nejaké nápady chatgpt
@dominikamacakova v spolupráci s rodičmi, ktorí nebudú chcieť mať tupé deti to určite dokážu. Bez nich ťažko.
@fajnova a toto ľudské chovanie je chyba umelej inteligencie?
@dominikamacakova nie, ďakujem.. ale chápem, že niektorí ľudia potrebujú AI, aby vedeli, čo si majú myslieť
@bonboniera niekde to tvrdím?
Tá služba je spoplatnená?Či zadarmo? Ďakujem
@julinka2406 to si môžeš vybrať, či službu chceš používať zadarmo alebo platiť. Ak budeš platiť, tak budeš mať nejaké zbytočnosti navyše. Napríklad generovanie väčšieho množstva obrázkov.
@user62056819 Ďakujem
@fajnova používam ho denne. Lenže ako s každou technológiou, treba s ním vedieť pracovať. A nie, presne viem, čo si mám myslieť. Možno ti ťažko padne, ale ešte aj tá umelá inteligencia je ľudskejsia ako poniektorí ľudia. Skús jej napísať niečo ako urážku hocikoho a môžeš si prečítať, čo ti napíše.
@julinka2406 základná verzia je zadarmo, vyskúšaj.
áno,používam na preklady,totiž google prekladač prekladá doslova a niekedy to nedáva zmysel,gpt preloží v súvislostiach.