Prečo boli zrušené profily na Modrom koníku?
Všimli ste si ze rebekamarcusko už tu nie je ...
Prečo?
@lenkasarka presne tak. Este som sa od neho dozvedela aj nieco nove o sebe 😂😂😂 Pobavila som sa dobre na tom 😂
@bessie12 jeho môže brat vážne iba jeho kamoska čo si spolu hrkútajú
@lenkasarka no tak ti dvaja by sa dokonale k sebe hodili 🙈😂
@bessie12 áno,všetci sú nejakí len ti dvaja sú helikoptéra
@lenkasarka vsimla som si to ako jeden druheho brani a podporuje 😂 Uvodny text autora som prelozila do anglictiny a poslala to mojmu muzovi. Jeho odpoved na to bola, ze je to obycajny luzer a kokos. ( ano, kokos a nie to druhe slovo 🙊 ) To znamena, ze ma v hlave vodu ( ako kokosovy orech ) 😂
@bessie12 😂😂😂 prv má napadlo či nechcel použiť iné slovo,ale od dnes budem používať tiež slovo kokos 😂
@lenkasarka no myslim, ze aj to ine slovo chcel pouzit ( take tie pekne slova som ho naucila 😂😂 ), ale nakoniec napisal kokos 😂 namiesto mozgu voda 😂
@lenkasarka
@bessie12 panenko skákava 🤣 ale zoberte si, že teraz sa účet dá založiť iba s tel. číslom a po zrušení účtu sa na to isté číslo nedá založiť nový účet ... to koľko má simiek 🥴
@janai1 fuu toto neviem ako funguje. Mám už roky jeden účet a popravde ani nepamätám ako sa vtedy prihlasovalo. Každopádne by to mali viac kontrolovať a tie duplicitne nicky okamžite mazať.
@janai1 a nedá sa prihlásiť iba mailom?
@janai1 bud ma niekoľko simiek alebo mohol použiť číslo niekoho z rodiny či kamaratov. Samozrejme ak o tom dotyčný vie. Inak by to nebolo možné. Ale precitaj si tie jeho komentáre 😂😂😂 ja som sa napríklad dozvedela, že to, ako som sa kedysi obliekala môže za rozpad mojich vzťahov 😂😂😂 ešte ta jeho "kamarátka" mu napísala ako mi "dobre naložil " 😂😂😂😂😂
Vraj sa mam nad tym zamyslieť 😂😂😂
@bessie12 no dúfam že sa hanbis v kúte
@lenkasarka no jasne. Uz od rozpadu prvého vztahu a to je už takmer 10 rokov 😭😂😂😂

@lenkasarka aj by mohlo byť. Ale už je tiež zrušený profil