Psychické problémy influencerky Zuzany Mrackovej
Mozno tu dostanem obrovsky hejt, ale tak zaujima ma, ci to aj ini vnimaju rovnako. Uz som svoj osobny a slusny nazor napisala aj na jej profil, ale chapem, ze negativne komentáre maze. Co celkom nechapem, ked je tak velmi autenticka... Narazila som na youtube na jeden podcast, kde verejne opisovala jej problemy s prijmom potravy, psych.zdravym, alkoholizmom. Na jednej strane ju lutujem, pretoze je chorá a je to urcite extremne tazky boj. Ale kladie sa mi otazka, ze preco si take zeny robia deti? Ja viem, ze toto bude zrejme velmi citliva tema a aj pre niekoho pohorsujuca. Ale tak ked ona dokaze rozpravat verejne o tom, ako pila prosseco zatial co deti v horuckach spali v izbe a nasledne vracala, tak ja si tiez mozem vyjadrit, ze sa mi to nepaci. A nerozumiem, ze ten jej muz nezakrocil pre zdravy psychicky vyvin pre ich synov. Ona tvrdi, ze deti o nicom nevedia, ale zaroven tam verejne tvrdila, ako doma hadze predmetmi, zvracia jedlo, odmieta jedlo, muzovi neustale hovorí, ze ako moze zit s takou nulou. Ja absolútne neverim, ze tie deti to nevnimaju. Za mna je to extrémne sebecke, bojovat od mala s psychickymi problemami, nenavidiet sa, ale aj napriek tomu si spravit dve deti. Ona si zrejme neuvedomuje, ze ti chalani budu poznaceni. Ja tu cakam obrovsky hejt, ze co si ja dovolujem niekoho sudit. Ale mi to jednoducho nedalo. A zaujima ma, ci mate nazor podibny mojmu, ze vazne psychmdiagnozy by proste deti mat nemali.
Ja netusim, kto to je a ani som to meno v zivote nepocula. To bude tym, ze pre svoj vlastny zdravy psychicky vyvoj nesledujem ziadnych influencerov a neriesim podobne zbytocnosti a cudujem sa akurat, ze niekto tymto zabija cas
Ja som tiez pocuvala podcast kde bola a bolo mi z toho velmi smutno, ze tak krasna zena a take problemy. Tiez som sa par krat zamyslela, co tie deti, urcite to vedia, vnimaju.Nechapem toho jej muza. Par krat mi vybehne nejaky jej prispevok ako si pripraví niečo na jedenie, dava pozitivny popis ako ma jedlo uz rada a pritom úplne vidiet a citit ako nasilu to prežúva. Aj mi to raz nedalo a napísala som jej tam, nezmazala ešte mi aj odpísala že niekedy je to nasilu.
Mne je ľúto ľudí čo sledujú druhých ľudí. Na čo? Nevidím jeden dôvod. Nebodaj že by vedel vymeniť odpor 0,2x0,3mm ale aj toho je plný YouTube od Indov. Na kieho by som mal dať follow keď obrazne poviem ani keby mala 10kg kozy.
Ale teda moja otazka bude skor k tebe - preco sledujes taku osobu a co ta motivuje jej pisat, ked ju povazujes za nulu? Mne sa skor zda cudne, ze ju sledujes a nechapem motivaciu...citis sa pritom lepsie? Ani to mi moc zdrave nepride, bez urazky
Ano, suhlasim, ze ludia by si mali rozmysliet ci maju mat deti, ked maju rozne psychicke diagnozy, a hlavne tie vaznejsie. Nejde iba o to ako ich ovplyvnuje spravanie psychicky labilnych rodicov, ale aj o to, ze to moze byt dedicne. Ja sama mam “len” sklon k depresiam (pravdepodobne tiez genetika) a casto rozmyslam, ci to chcem preniest na dalsiu generaciu..
Nikto druhemu nevidi do hlavy, co si skutocne mysli.. mozno aj tvoj partner ci suseda ci kamoška uple inac prežíva nejake veci o ktorych ani netusis.. ako vies ako sa citil niekto pred x rokmi, ak ho nepoznas ..
a vlastne, na co je ti to vediet, ved tu osobu nepoznas... A co ti pomôže teraz diskutovat o tom. Nikto o nej nic nevie, nepozna ju. To co je napisane niekde na soc.sietach predsa nie je cely zivot, nie je to vsetko. Stráž si svoj zivot, vsimaj si svoju rodinu a vase zdravie. Je len jedno
Mne z nej ide strasne zlo...tie jej oci...z inych ludi, ktori maju psychicke problemy, som take zlo este nevidela...vobec ju ale nepoznam, nechcem takto sudit, moze to byt naozaj uplne inak .... kazdopadne sa mi nepaci ako tu niekto uz napisal ten medialny striptiz ohladom psychickych poruch..uz toto je samo o sebe chore....ale taky je dnesny svet...a prajem im nech najdu vnutorny pokoj 💙
Uplne s tebou suhlasim. Ja som zivym prikladom toho,ze psychicky labilna matka si nema robit deti. To je na knihu,co som ja s mamou zazivala. Neviem sice o kom pises,nepoznam ju,ale to sa ta zenska velmi myli,ze deti to nevnimaju. Vnimaju a velmi a ten strach o matku sa neda ani opisat. Ked ti matka povie,ze si ide podrezat zily.... Dodnes si pamatam ako som ticho lezala v posteli,krv mi hucala v usiach,co som mala taky strach. Deti vsetko vnimaju,kazdu naladu rodica. A okrem toho psychicke diagnozy sa dedia uz len kvoli tomu by som v takom stave nemala deti.
Uplne s tebou suhlasim. Ja som zivym prikladom toho,ze psychicky labilna matka si nema robit deti. To je na knihu,co som ja s mamou zazivala. Neviem sice o kom pises,nepoznam ju,ale to sa ta zenska velmi myli,ze deti to nevnimaju. Vnimaju a velmi a ten strach o matku sa neda ani opisat. Ked ti matka povie,ze si ide podrezat zily.... Dodnes si pamatam ako som ticho lezala v posteli,krv mi hucala v usiach,co som mala taky strach. Deti vsetko vnimaju,kazdu naladu rodica. A okrem toho psychicke diagnozy sa dedia uz len kvoli tomu by som v takom stave nemala deti.
@marca12 keď deti nemajú oporu v psychicky vyrovnanej matke, rúca sa im svet 💔 moja mama revávala tak, že sme to všetci videli a dúfam, že moje deti toto nikdy nezażijú.
Tvoj komentár je perfektnou ukážkou toho, ako ľudia bez reálnej skúsenosti s psychickým zdravím zjednodušujú a odsudzujú niečo, čomu nerozumejú. Skrytý za “slušne napísaný názor” je veľmi tvrdý a necitlivý útok na človeka, ktorý má odvahu hovoriť o veciach, ktoré väčšina len zametá pod koberec.
Prečo si ľudia s psychickými problémami “robia deti”? Tak sa skús spýtať, koľko detí vyrastá v tichom pekle u rodičov, ktorí síce nemajú žiadnu diagnózu, ale ich domov je plný manipulácie, chladu, nedostatku lásky alebo potlačenej frustrácie. Psychické zdravie nie je čiernobiele, a mať diagnózu neznamená automaticky byť zlý rodič. Naopak – človek, ktorý svoju bolesť spracúva a hovorí o nej otvorene, môže byť pre svoje deti oveľa väčším darom než niekto, kto všetko popiera a tvári sa “normálne”.
Súdiť niekoho na základe útržkov z podcastu, bez znalosti celého príbehu, je len ďalšia forma modernej verejnej popravy – tentokrát zamaskovaná ako “úprimná otázka”. A to, že sa niekto odváži priznať chyby, neznamená, že si zaslúži, aby bol označovaný za neschopného byť rodičom. Skôr to svedčí o tvojej necitlivosti než o jej sebeckosti.
A este mi neda, geny sa dedia nielen po matke a otcovi, ale aj dalsie generacie spätne...
To pre tie, ktore sa cudujete, že ma deti a pritom vase mamy mali tiez nejake problémy a same mate deti..
A co taka poporodna depresia, ktora nie je spravne liecena, je spustacom dalsich veci.. a vseobecne unavene vynervovane mamy, ktore nemusia mat diagnózu, len proste maju toho viac na sebe nez unesu...
Toto je velmi tenka hranica a velmi obsiahla komplikovana kapitola.. starajme sa o svoje zdravie, psychicke aj fyzicke
Absolútne netuším o kom píšeš, a ty zase netušiš o čom píšeš. Mne sa 3,5m zrútila kolegyňa. Totálne vyhorenie, asi. Neviem nekomunikuje. Tie stavy v akých sa nachádzala si nevieš predstaviť. Prvé zrútenie bolo keď som bola na dovolenke, druhé som videla v priamom prenose. Našťastie pochopila a vyslovila tu vetu,že potrebuje pomoc. Dúfam a verím,že sa vráti
Absolútne netuším o kom píšeš, a ty zase netušiš o čom píšeš. Mne sa 3,5m zrútila kolegyňa. Totálne vyhorenie, asi. Neviem nekomunikuje. Tie stavy v akých sa nachádzala si nevieš predstaviť. Prvé zrútenie bolo keď som bola na dovolenke, druhé som videla v priamom prenose. Našťastie pochopila a vyslovila tu vetu,že potrebuje pomoc. Dúfam a verím,že sa vráti
@tetapetra Tak ale zrutit sa mozme ktokolvek,to sa moze stat kazdej jednej z nas. Ale ona pise o zene,ktora odmalicka trpi psychickymi problemami.
@marca12 to je hrozne co pises, co si prezila🥺
Ale teda moja otazka bude skor k tebe - preco sledujes taku osobu a co ta motivuje jej pisat, ked ju povazujes za nulu? Mne sa skor zda cudne, ze ju sledujes a nechapem motivaciu...citis sa pritom lepsie? Ani to mi moc zdrave nepride, bez urazky
@mircalla zas tu ideme prekrucat temu? A natajovat na 20 zbytocnych stran? Tato tema nie je vobec o mne. Ked chces, zaloz si svoju temu, preco ludia sleduju ludi, ktori ich irituju. A ja som nikde nepisala, ze ju sledujem. Ja som pocuvala s nou nedavno podcast a pozrela som si jej profil. K jednemu prispevku som sa jej vyjadrila. Ten podcast zanechal vo mne take emocie, ze preto to riesim. Ty sa naco vyjadrujes k tejto teme vlastne? Co sa tu teraz budeme navzajom osocovat, preco ja riesim toto a ty preco riesis mna? Keby si sa vyjadrila stylom, ze tebe to neorekaza, ze take zeny maju deti, absolutne respektujem. Ale vyjadrujes sa zas mimo temy, comu zas ja nerozumiem, preco pri kazdej teme su tieto pridrble komentare?
@mircalla zas tu ideme prekrucat temu? A natajovat na 20 zbytocnych stran? Tato tema nie je vobec o mne. Ked chces, zaloz si svoju temu, preco ludia sleduju ludi, ktori ich irituju. A ja som nikde nepisala, ze ju sledujem. Ja som pocuvala s nou nedavno podcast a pozrela som si jej profil. K jednemu prispevku som sa jej vyjadrila. Ten podcast zanechal vo mne take emocie, ze preto to riesim. Ty sa naco vyjadrujes k tejto teme vlastne? Co sa tu teraz budeme navzajom osocovat, preco ja riesim toto a ty preco riesis mna? Keby si sa vyjadrila stylom, ze tebe to neorekaza, ze take zeny maju deti, absolutne respektujem. Ale vyjadrujes sa zas mimo temy, comu zas ja nerozumiem, preco pri kazdej teme su tieto pridrble komentare?
@autor Evidentne tu s mojim ako pises "priblblym" komentarom dost vela ludi suhlasi. Neries zivoty inych, uz vobec nie influencerov, budes sa mat lepsie. Nema to ziadnu pridanu hodnotu
Ja netusim, kto to je a ani som to meno v zivote nepocula. To bude tym, ze pre svoj vlastny zdravy psychicky vyvoj nesledujem ziadnych influencerov a neriesim podobne zbytocnosti a cudujem sa akurat, ze niekto tymto zabija cas
@mircalla som na tom rovnako. Jej meno tu čítam 1x
V zivote som o nej nepocula. Ale vygooglila som si ju a na pocudovanie vyzera ako pekna mlada zena. Cakala som nejaku skrachovanu existenciu podla toho opisu 😅 Ja vyzeram horsie v bezny den a to som mladsia a nie som ziadna alkoholicka 😁😅🤣
Poznám ju čítala som o nej článok, ale nesledujem ju.Suhlasim s tebou a takých nevyrovnanych žien je veľa.Samozrejme, ze to zanechá stopy na celej rodine.Nemam rada takýto exhibicionizmus, ale to k influencerom patrí.Je veľa neurotickych žien čo myslíš, že také hysterky čo doma vyvolávajú hádky, alebo pedantne ženy nezanechávaju v deťoch stres?
Máš pravdu. Je to strasne
Môj názor je taký, že deti to nevnímali tak ako ty "my "úplne, pretože tým žili od malička a veľa vecí im bolo prirodzených. Zuzka mala diho aj dobré obdobia a tie sa striedali s tými zlými Áno, ale napriek tomu je to milujúca matka. O deti sa starala a mala vždy pri sebe veľkú oporu, aby to čím menej dryi vnímali. Deti to berú že je mamina chorá a na svete žije tisícky takých rodín.
Majú obetavého otecka,starých rodičov a nemyslím di,že nemala mať deti. Práveže mi je veľmi sympatické, že robí osvetu práve k tejto téme, čo je dodnes viac menej tabu.
Nie každý dokáže ísť s kožou na trh.
Zuzke držím silno palce ,verím, že to zvládne Je to veľmi šikovná a krásna žena.
Mam na nu rovnaky nazor. Zda sa mi, ze potrebuje iba pozornost, to je vsetko. Nezmyselne videa so strasne shitnymi recami. Ludia, ktori bojuju na onkologii su hrdinovia, nie tuto pani hladna po obdive.
@autor Evidentne tu s mojim ako pises "priblblym" komentarom dost vela ludi suhlasi. Neries zivoty inych, uz vobec nie influencerov, budes sa mat lepsie. Nema to ziadnu pridanu hodnotu
@mircalla hej, ty a ďalších XY ľudí co ti dalo like prídu na MK, otvoria temu ktorá ich “nezaujíma” o ľuďoch ktorých nepoznajú a ešte pridajú komentár ze nechápu jak tomu niekto môže venovať pozornosť a čas. Ak ti toto nedôjde jak mentálna atletika tak ja už neviem 🤦♀️ ale očividne sa ty aj tie ďalšie cítite lepšie a hodnotovo správnejšie pričom robíte úplne to iste ak nie horšie …
Môj názor je taký, že deti to nevnímali tak ako ty "my "úplne, pretože tým žili od malička a veľa vecí im bolo prirodzených. Zuzka mala diho aj dobré obdobia a tie sa striedali s tými zlými Áno, ale napriek tomu je to milujúca matka. O deti sa starala a mala vždy pri sebe veľkú oporu, aby to čím menej dryi vnímali. Deti to berú že je mamina chorá a na svete žije tisícky takých rodín.
Majú obetavého otecka,starých rodičov a nemyslím di,že nemala mať deti. Práveže mi je veľmi sympatické, že robí osvetu práve k tejto téme, čo je dodnes viac menej tabu.
Nie každý dokáže ísť s kožou na trh.
Zuzke držím silno palce ,verím, že to zvládne Je to veľmi šikovná a krásna žena.
@cukroska viackrat sa vyjadrila, ze ona nema rada ludi, nema rada deti, nema rada zvierata, nema rada samu seba. To vazne si myslis, ze takato zena je milujucou matkou a partnerkou? Ten jej manzel musi mat tiez nejake traumy, ze dokaze fungovat s takou zenou. Život s psych.narusenym clovekom je narocny a nikto mi to nevyvrati. A porovnsvat pedantnu matku, a nejaku vybusnu s osobou, ktora riesi ovela horšie veci, mi pride mimo. Ja poznam dve osoby, ktore zili s matkami, co boli psych. Narusene a je to velmi zle. A to su len dve osoby, co poznam ja. Tu sa nebavine o uzkostiach a pod.
@mircalla hej, ty a ďalších XY ľudí co ti dalo like prídu na MK, otvoria temu ktorá ich “nezaujíma” o ľuďoch ktorých nepoznajú a ešte pridajú komentár ze nechápu jak tomu niekto môže venovať pozornosť a čas. Ak ti toto nedôjde jak mentálna atletika tak ja už neviem 🤦♀️ ale očividne sa ty aj tie ďalšie cítite lepšie a hodnotovo správnejšie pričom robíte úplne to iste ak nie horšie …
@bonboniera presne vystihnuté. Mne skor pride chore chodit snorit po kazdej teme a pisat tam bludy :D ja tu pridem raz za cas, napisem si diskusiu a vyjadrujem sa len k danej teme, ostatne neriesim. Ale jasne, ked ma niekto nenaplneny zivot, tak chce byt zapichnuty v kazdej teme a robit tam dusno, aby sa mohol pohadat :D tato osoba figuruje v kazdej teme ako zla a vyryvacna. Ja som ju teda nikdy nevidela komentovat nieco s citom a k veci :D vzdy sa tu pride len 🤮
@bonboniera presne vystihnuté. Mne skor pride chore chodit snorit po kazdej teme a pisat tam bludy :D ja tu pridem raz za cas, napisem si diskusiu a vyjadrujem sa len k danej teme, ostatne neriesim. Ale jasne, ked ma niekto nenaplneny zivot, tak chce byt zapichnuty v kazdej teme a robit tam dusno, aby sa mohol pohadat :D tato osoba figuruje v kazdej teme ako zla a vyryvacna. Ja som ju teda nikdy nevidela komentovat nieco s citom a k veci :D vzdy sa tu pride len 🤮
@autor Ale prosim ta, nedristaj. Napisem sem par prispevkov za mesiac, tak do 10, do vacsiny tem sa nezapajam. Narozdiel od teba pod vlastnym nickom, nie polovicu anonymne a potom sa tvaris, ze sem nechodis
@autor A este aj kydat na niekoho vies len anonymne, hoci tu mas aj iny nick, asi uz tusim, ktory
Anonymka
A tá pani vie, že ju tu verejne urážaš, zhadzuješ, ponižuješ, ohováraš? Pod rúškom anonymity, no adresa IP sa vypátrať dá ...

Ja skôr nechápem,že jej tie deti ešte nezobrali.Ten jej muž musí byť tiež na hlavu,keď žije s takou nulou a možno by na ňu trebalo zavolať sociálku
A súhlasím s tebou.Niektori by sa nemali rozmnozovat