Vadí vám úroveň diskusného fóra?
Tiež vám to vadí? Stránka ide dolu vodou,ja po skoro 20 rokoch čo tu chodím vravím,že škoda,ale aj vzhľadom na úroveň všetkého a všetkých aj v realnom živote to len odzrkadľuje túto dobu.Príliv anonymity tu tomu tiež nenapomohol.Akí ľudia,taká doba.Asi nastal čas hľadať niečo kvalitnejšie .Konštatujem,nechcem nikoho uraziť.
po tych zmenach mam problem to tu citat, anonym odpoveda anonymovi, ludia este bezocivejsi ako predtym, kym sa prescrollujem cez citaty citatov, tak sa mi aj prestane chciet. ale dobre pre mna, aspon som tu menej. len myslim, ze to nebol ciel. 🙂
Treba to brať pozitívne. Kde inde ako na tomto fóre dostaneš otázku skutočne na všetko?
ja som sa tak nasrala kedd vymazali rychlostou blesku nevinnu temu o tom kde zmizla h2
a temu zmazu za
1
.
.
.
2
.
.
.
3
.
.
.
.
A ešte mi ozaj vadia neopodstatnené zmeny nadpisov diskusií,ten môj pôvodný bol oveľa trefnejší..Primitívne témy,stupídne otázky,admini v utajení...
a temu zmazu za
1
.
.
.
2
.
.
.
3
.
.
.
.
@pralinka25 je to možné,trafené husi gágajú...
tak buď si niekto zvykne alebo odíde to je tak.Mne sa tiež mýlia tie anonymné odpovede do toho ten zvýraznený text od x,y ludí prekopírovaný tam pridané dalšie nicky.Všetko je to tu jeden zmätok.Keby to aspoň zavádzajú postupne ale oni všetky novoty naraz dali a človek má z toho potom zbytočne len guláš.Volakedy som si tie témy pekne prečítala, všetko v nich ak bol čas a zaujali ma a teraz preskakujem toho dosť.Hlavne tie hádajúce sa anonymi medzi sebou
Celkovo mi vadi uroven ludstva.
@minenkaa 🙈 a to tu nechaju ale inde vedia mazat do troch sekund hlavne kde je kritika velicenstva
@minenkaa 🙈 a to tu nechaju ale inde vedia mazat do troch sekund hlavne kde je kritika velicenstva
@pralinka25 ale prosim ta mne zmazali fotky kvetov ,ale tie asi niesu tak vzrušujúce
Začína to tu byt otrasné.
@pralinka25 ale prosim ta mne zmazali fotky kvetov ,ale tie asi niesu tak vzrušujúce
@minenkaa tak kvety su asi iny level no.
a temu zmazu za
1
.
.
.
2
.
.
.
3
.
.
.
.
@pralinka25 H2, stankulienka, lonely66 tu nie sú cca od marca
Ja sa tu stále bavím 🥳 rovnako ako pred 12 rokmi odkedy som tu 🧡
ja zas až taký problém nemám.
anonymná otázka - anonymná odpoveď..... úplne v pohode.
dôležitá je odpoveď a nie kto mi ju napísal.
povedzme si úprimne, niektoré nicky tu boli akosi dosť v očiach a pritom vôbec nezáležalo čo napísali .
@pralinka25 H2, stankulienka, lonely66 tu nie sú cca od marca
@tetapetra ja viem bola som pritom ked ich pre nic za nic vyrazili a iac krat zmazali dotazy uzivateliek ze preco
@janinah Je to čoraz horšie. Nedá sa to porovnať s tým, aké to tu bolo kedysi. Som tu 17 rokov. Pamätám si obdobie, keď sme aj poznali adminov, mali tu reálne profily, normálne komunikovali. Ale za tie roky prišli nové generácie užívateliek a ide to dole vodou. Samé urážky, šikana. Odráža to spoločnosť, v ktorej žijeme.
@pralinka25 kamarátka sa pýtala, však 🤣
@simik22 jasneeeeee 😂 tak obetovala som sa

Neskutocne. Uz som dnes napisala skoro podobny status… to ze boli anonymne diskusie som si ako tak zvykla…. Ale este aj tie anonymne komentare… hroza