icon

Vanda store - platba za kočík vopred

22. mar 2023

Baby ja som objednala kocik a dala si platbu na dobierku. Lebo kocik vraj pride o 2 tyzdne.Nemam problem zaplatit chapem, ze aj ja keby som neprebrala nieje to pre nich med lizat ale mate skusenost? Snad ma neoklamu a da sa verit…

anjelicek26
22. mar 2023

To je eshop, ktory funguje spolahlivo dlhe roky.

autor
22. mar 2023

@anjelicek26 dakujem

babymarket_sk
22. mar 2023

Je to trochu zvláštne, že vám zmenili spôsob platby z dôvodu ich oneskoreného dodania.

autor
22. mar 2023

@babymarket_sk praveze kocik pride skor, prv ze v juni a potom ze o naskladnia uz o 2 tyzdne

babymarket_sk
22. mar 2023

Aha, čiže kočík budete mať u nich uskladnený a chcete ho dodať neskôr?

autor
22. mar 2023

@babymarket_sk nie ja som z ich eshopu objednala kocik ale oni mi napisali, ako aj ine eshopy ze tato farba je dostupna az v juni. Pred dvomi tyzdnami mi napisala daka pani od nich, ze bude zatial len vanicka v aprili a sportiak v juni. A dnes mi ten oan volal, ze oride o 2 tyzdne vsetko

katkaba1
22. mar 2023

My sme platili vopred bezmála 2000€ za kočik u nich a žiadny problém. Ani by ma nenapadlo váhať veď je to roky seriózna značka a predávajú len kvalitu. Ja skôr nechápem trend dobierok🤦‍♀️

autor
22. mar 2023

@katkaba1 dakujem za nazor dobierka bola ich moznost na stranke preto som to vyuzila
( pre istotu)

babymarket_sk
22. mar 2023

Jedna vec je e-shop, ktorý fungoval roky OK, no takýto postup je dosť zvláštny a nečudujem sa vám, že ste spozorneli. A ako dôvod vám uviedli čo, keďže ste mali možnosť dobierky a neumožnili vám to? Mne to v poriadku nepríde, ak ste si zvolili dobierku, tak tú dobierku by mali akceptovať.

autor
22. mar 2023

@babymarket_sk fuu ani nic len ze ci by bol problem zaslat platbu vopred a ja v tom soku ze nieje to problem😀az potom mi to došlo

babymarket_sk
23. mar 2023

Pre obchodníka je lepšie ako posielate platbu vopred na účet, nakoľko, ak by ste vyššiu čiastku hradili kuriérovi kartou, tak sú tam dosť vysoké poplatky.

autor
23. mar 2023

@babymarket_sk chapem dnes som zaplatila tak uz len dufat, ze vsetko pojde ako ma 🙏🏻

babymarket_sk
23. mar 2023

verím, že bude 😉

danusskaaa
23. mar 2023

@babymarket_sk mala som od nich 3 kočíky a nikdy nebol problém s platbou a dokonca ani s reklamáciou. Odporúčam 👌

autor
23. mar 2023

@danusskaaa dakujem😇

babymarket_sk
Autor odpoveď zmazal
babymarket_sk
24. mar 2023

@danusskaaa ja verím, že to bude v poriadku i napriek neštandardnému postupu so zmenou platby, na ktorú autor reflektoval.

autor
24. mar 2023

@babymarket_sk v to dufam aj ja o 2 tyzdne okamzite volam tam ked nebude kocik doma