Vanda store - platba za kočík vopred
Baby ja som objednala kocik a dala si platbu na dobierku. Lebo kocik vraj pride o 2 tyzdne.Nemam problem zaplatit chapem, ze aj ja keby som neprebrala nieje to pre nich med lizat ale mate skusenost? Snad ma neoklamu a da sa verit…
@anjelicek26 dakujem
Je to trochu zvláštne, že vám zmenili spôsob platby z dôvodu ich oneskoreného dodania.
@babymarket_sk praveze kocik pride skor, prv ze v juni a potom ze o naskladnia uz o 2 tyzdne
Aha, čiže kočík budete mať u nich uskladnený a chcete ho dodať neskôr?
@babymarket_sk nie ja som z ich eshopu objednala kocik ale oni mi napisali, ako aj ine eshopy ze tato farba je dostupna az v juni. Pred dvomi tyzdnami mi napisala daka pani od nich, ze bude zatial len vanicka v aprili a sportiak v juni. A dnes mi ten oan volal, ze oride o 2 tyzdne vsetko
My sme platili vopred bezmála 2000€ za kočik u nich a žiadny problém. Ani by ma nenapadlo váhať veď je to roky seriózna značka a predávajú len kvalitu. Ja skôr nechápem trend dobierok🤦♀️
@katkaba1 dakujem za nazor dobierka bola ich moznost na stranke preto som to vyuzila
( pre istotu)
Jedna vec je e-shop, ktorý fungoval roky OK, no takýto postup je dosť zvláštny a nečudujem sa vám, že ste spozorneli. A ako dôvod vám uviedli čo, keďže ste mali možnosť dobierky a neumožnili vám to? Mne to v poriadku nepríde, ak ste si zvolili dobierku, tak tú dobierku by mali akceptovať.
@babymarket_sk fuu ani nic len ze ci by bol problem zaslat platbu vopred a ja v tom soku ze nieje to problem😀az potom mi to došlo
Pre obchodníka je lepšie ako posielate platbu vopred na účet, nakoľko, ak by ste vyššiu čiastku hradili kuriérovi kartou, tak sú tam dosť vysoké poplatky.
@babymarket_sk chapem dnes som zaplatila tak uz len dufat, ze vsetko pojde ako ma 🙏🏻
verím, že bude 😉
@babymarket_sk mala som od nich 3 kočíky a nikdy nebol problém s platbou a dokonca ani s reklamáciou. Odporúčam 👌
@danusskaaa dakujem😇
@danusskaaa ja verím, že to bude v poriadku i napriek neštandardnému postupu so zmenou platby, na ktorú autor reflektoval.
@babymarket_sk v to dufam aj ja o 2 tyzdne okamzite volam tam ked nebude kocik doma

To je eshop, ktory funguje spolahlivo dlhe roky.