Bolest pri orgazme po cisárskom reze
Som tri roky po akutnom cisarskom.
Mavam hrozne zvieranie pri orgazme, maternica akoby sa pamatala na rez, v mieste jazvy to boli najviac. Ale aj celkovo tam dole.
Trva to niekolko sekund po odozneni dobrych pocitov prichadza par minutova bolest uz ma to odradza niekedy aj od sexu. Moja gynekologicka vravi ze to je dan za to stat sa matkou a ze telo zeny nikdy nebude take ako pred porodom. S tym sa treba zmierit.
No nezmierim sa som este mlada.
Akeho lekara kontaktovat ak si chcem dat vysetrit jazvu detailnejsie?? Kam sa obratit??
vdaka
Určite by som to riesila, ani ja ani moje kamošky po cisárskom nemajú žiadne takéto problémy. Skús zmeniť lekára, držím palce.
mozno tam mas nejake zrasty alebo nieco. skus ineho lekara. to je odveci pristup lekarky teda.
Ist k inemu lekarovi, odporucam chlapa a nie zenu ( tie maju vzdy taketo reci ), podla mna pojde o nejake zrasty. A nie, maternica nema takto boliet, treba to dat detailne pozriet.
Taktiež odporúčam zmenu lekárky. Všetko sa dá riešiť alebo aspoň sa o to pokúsiť.
Ja som mávala taktiež bolesti a ťažkosti pri pohlavnom styku, dlhodobo som sa na to sťažovala a vždy som na to dostala letáčik s lubrikačným gélom a odpoveďou, že ,,som asi viac suchá a preto to bolí, treba mazať. " Po pár rokoch dosť nanič sexuálneho života som bola u inej lekárky a tá hneď našla problém-zrasty (nebolo to v súvislosti s tehotenstvom-dovtedy som nebola tehotná ale v mojom prípade to bolo vrodené ale aj tak), hneď poslala do nemocnice, jeden pár minútový zákrok a ja som si po asi 6 rokoch aktívneho ale zúfaleho sexualneho života prvý krát aj užila ten sex. Tiež ma to dovtedy od sexu odrádzalo, jednoducho blok z toho, že to bude bolieť. Teraz ľutujem, že som nešla k inej lekárke skôr, fakt som už ani nečakala, že sex môže byť aj príjemný.
Síce trochu iný problém ako máš ty, ale je to príklad, že riešenie býva mnohokrát jednoduchšie, než sa zdá, len treba nájsť dobrého lekára. Držím palce, hádam aj tebe pomôžu.
Mam tri cisárske za sebou a nič také nemám. Možno sa príčina nájde, ale možno už nikdy nie. Ja som tak po slepaku skončila s poľskou brucha necitlivou, žiaľ.

Zmen lekarku. To su strasne kecy. Urcite sa to da riesit. Jasne, ze telo moze byt rovnake, ako pred porodom. 😳