Jazvy po pôrode a ich vplyv na masáž hrádze
Ahojte. Po prvom porode sa mi naozaj velmi skaredo zahojilo vnutorne sitie…. Teraz sa pripravujem na druhy porod a pri masazi hradze mi idu az slzy do oci, ako sa to zase zmeni po druhom… mam to tam kadejak pozasivane, rozne vyrastky z tej jazvy, je to tam cele hrbolate,…… mate to prosim niekto este tak ?:(
mna pri prvom dr skaredo zasil a pri druhom mi to dr "opravil" odvtedy mam pokoj. este sam dr. pri druhom porode hovoril, ze co ma sil aky masiar...
Aj ja som dokatovana po porodoch ale nerobim s toho dramu a ani muz s toho nerobi ziadnu dramu.Jednoducho je to dan za to,ze sme priviedli novy zivot na tuto zem a ani strie,teda jazvy by som neriesila aj keby som pruhovana ako zebra.Ale tych mam malo.
@anonym_autor skús si pozrieť čosi o naparke 🙂 mohlo by to byť pre teba vhodnejšie ako masáž hrádze 🙂 možno ešte v kombinácii s aniballom 🙂 verím že pôrodné cesty zmäknú a nebude ťa trápiť minule šitie
Ja som nemala tiež pekne zasite cítim hrbilceky ale neviem že sa všetko dobré zraztlo a druhý pôrod bude bezproblémový
@anonym_autor skús si pozrieť čosi o naparke 🙂 mohlo by to byť pre teba vhodnejšie ako masáž hrádze 🙂 možno ešte v kombinácii s aniballom 🙂 verím že pôrodné cesty zmäknú a nebude ťa trápiť minule šitie
Ja som nemala tiež pekne zasite cítim hrbilceky ale neviem že sa všetko dobré zraztlo a druhý pôrod bude bezproblémový
@mullerova46 dakujem, aniball mam práveže kvoli tomu poraneniu zakazany, aby som si to neporanila. Dufam ze ten druhy porod prezijem 🙈
@mullerova46 dakujem, aniball mam práveže kvoli tomu poraneniu zakazany, aby som si to neporanila. Dufam ze ten druhy porod prezijem 🙈
@anonym_autor jasne, ze ano, prezijes, a vedia to pri druhom opravit. Ja tam mam tiez taku hnusnu koznu riasu, no nevzhladne to je, ted au mna hlavne zvonka, take roztahane ci co. Povedal mi dr., ze jedine pastika alebo skusit opravit pri dalsom porode. No. A odvtedy som rodila este 3x a budem stvrty, dokopy teda 5 porodov bude a ani pri jednom ma uz potom nenastrihli, ani som sa neroztrhla a nebolo treba sit, tak som si to nechala tak. Uvidime teda, co tento posledny. Ak Ta to obtazuje v sexualnom zivote, daj si to opravit, u mna ide len o estetiku a ani ja, ani manzel to uz neriesime.
Ja by som sa dohodla a isla po dalsim porode hned do narkozy, to mas 30 min a nech to komplet opravia. To akurat tu hodinu, co pomojkas dieta a porodis placentu a sup pekne na sitie. Budes mat potom pokoj. Zial nie kazdy vie tieto veci pekne spravit. Mne takto pri prvom pokazila par stehov a zapalilo sa to smerom dovnutra. Ako jazvu tam nemam, ale bola to komplikacia na tyzden hojenia na ambulancii a kila ibalginu, lebo 500mg 4x denne. Po druhom bolo hojenie toho isteho miesta o dost lepsie.
@anonym_autor buď si na to zvykneš, alebo vyriešiš plastikou operáciou

@anonym_autor nemam taku skusenost, ale druhy krat to moze byt celkom ine.