icon

Je normálne mať silné bolesti po iinterrupcii?

3. apr 2025

Ahojte v utorok som podstúpila upt (prosím nepitvať predchádzalo tomu dlhé a ťažké rozhodovanie). Išlo o zákrok do 8tt (miniinterrupcia). Lekárka povedala ze budem mat menštruačné bolesti maximálne ze nič strašné. Utorok som bolesti nemala v stredu nič krvacanie vôbec žiadne no od rána mam hrozne kŕče a bolesti ktoré trvajú par minút ledva prejdem par metrov. Po cikani mam pocit ze zo mna všetko vypadne sú to kŕče akoby ma niekto bodal zvnútra ihlou. Kontrolu mam o 2 týždne. Mala som 2 dní voľna no zajtra už musím do práce. Je to takto normálne? Žiadna krv len bolesti a kŕče? Potom prejdu a o hodinu zas a trvajú par min. Ďakujem

pribinak
•
3. apr 2025

Určite ráno volaj doktorke

fidorka7
•
3. apr 2025

máš teplotu?

fidorka7
•
3. apr 2025

môžeš byť zle vyčistená. v tom prípade urgent v nemocke kde ti to robili. Ja už by som tam sedela...

gagik
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
3. apr 2025

@fidorka7 nemám

autor
•
3. apr 2025

@gagik fakt vhodný a nápomocný komentár. To ze som si dieťa nenechala neznamená ze bolo nechcene. Bola to nehoda skrz ochranu a nemohla som si ho dovoliť finančne.

plamienka555
•
3. apr 2025

@gagik vyjadril si sa, super, a teraz sa nad sebou zamysli ako ľahko si posúdil a odsúdil situáciu autorky na základe asi 10 viet. Tvoj komentár je podľa mňa smutný (okrem iného, že si autorke ani neodpovedal na jej otázky).

majamat
•
3. apr 2025

ak sa pridavaju bolesti, moze ti vyskocit teplota, je mozne, ze sa tam rozvija infekcia z nedosatocneho vycistenia.

kristinka92
•
3. apr 2025

Nemozes ist teraz na pohotovost? Že by ta poslali na gynekologické?

zobaka
•
3. apr 2025

ak si nekrvacala zrejme sa potrebujes vycistit a maternica ma kontrakcie, mala by si este par dni ostat doma a skocit potom na kontrolu

ivik4
•
3. apr 2025

Mna vycistili zle ,najskor som mala brutalne bolesti, fakt strasne a potom uz zo mna v noci isli kusy krvi ako pecienka. Sla som na pohotovost, museli ma vycistit este raz.
Chod radsej

ysseba
•
3. apr 2025

Podľa mňa to nie je normálne, najmä ak si bolesti nemala a teraz začali. Tiež si myslím, že ťa zle vyčistili... Išla by som na pohotovosť.

janinah
•
3. apr 2025

Hned gynekol. pohotovost

andrejka1974
•
4. apr 2025

Ihneď chod k lekárovi , nie je to normálne nemala by si mať vôbec bolesti ja som prekonala normálne 2 potraty a bolesti som nemala okrem psychických

kiki68
•
4. apr 2025

Ihned do nemocky, podla mna tam nieco zostalo vnutri, nemas co mat take krce