Zmeny tela po pôrode
Tam dole
Aj vám sa to zmenilo tam dole po dvoch pôrodoch? Či to len ja mám.s toho depku :(
@anonym_autor Úžasná téma v sekcii Košice. Asi ženám, ktoré nie sú z Košíc sa tam nič po 2 pôrodoch nemení.
A ako dlho si po druhom porode?
Vizuálne alebo funkčne?
Porodom vekom jasné a prečo z toho depku
Veď buď sa s tým dá niečo robiť alebo nie
Toto určite nie je dôvod na "depku." Ak chceš bojovať proti veku a gravitácii, tak investuj čas a peniaze na údržbu a prevenciu.
Tak existuje aj labioplastika, ak myslíš toto
Ja tam rozdiel nevidim ani po 5 detoch, ak ta zle zasili alebo nieco, ries to na plastickej chirurgii.. ak si nejaka uvolnena, tak posilovat panvove dno intenzivne a pravidelne...
@anonym_autor nie, vobec. Aspon ja a ani muz sme si nic nevsimli. Ako tie prve 2 mes to vyzera trosku inak, potom uz vsetko normal. Po prvom porode to ale dlhsie vyzeralo tak ako zle, po druhom som sa po par hodinach pozrela a iba ako keby mam 2 hod sex. Po tyzdni to vyzeralo normalne , ten prvy porod som dlhsie tlacila, mozno aj tym to bolo.
Som po 2 pôrodoch a nemám tam nič inak. 🤷♀️ Ani vnútorne žiadna zmena stále som úzka
Som po 2 pôrodoch a nemám tam nič inak. 🤷♀️ Ani vnútorne žiadna zmena stále som úzka
@anonym_226520 no určite si "úzka" akoby si bola panna 🤦 ... nemôžeš sa po dvoch pôrodoch porovnávať s niekým kto nemá za sebou žiadny pôrod, to je rozdiel.
@anonym_226520 nie si este uzsia ako pred porodom?😂😂
@anonym_226520 nie si este uzsia ako pred porodom?😂😂
@anonym_8d1160 vela zien je este uzsich ako pred, casto je to stiahnute svalstvo po porode s tuhsie.
Áno zmenilo . Vyšli odtiaľ dve deti takže ma to neprekvapuje a nič si stoho nerobím 😄🤷
5 porodov,rychlych bez komplikacii ale zasivanie trvalo dlhsie ako cely porod.Taka dokatovana som tam,aj mi nechali vnutri nieco,zle zosite,pysky skoro ziadne.
Ale teda nemam preto ziadnu depku,ani muz preto nema depku.Sex si uzivame aj tak.

Co mas na mysli, zapletane vrkoce?