Koľko jazykov ovládate?
8. feb 2026
Baby, túto tému nezakladám s cieľom rozpútať tu nejakú súťaž 🤗 Som len úprimne zvedavá. Navyše obdivujem každého kto ovláda okrem svojho rodného jazyka nejaký ďalší a na fakt dobrej úrovni. Ja sa už dlhé roky učím angličtinu a stále som tak na úrovni B2. Chcela by som začať ešte s nejakým ďalším, no neviem či to má zmysel. Tak sa teda pochváľte...
@jamimo
@17alexis češtinu nevie každý. Viď Dara Rolins, Babiš, Verešová 🫣
@jamimo nesledujem ani jedneho z nich, tak neviem. 😆 Kazdopadne tak normalne sa cesky dohovori naozaj kazdy. Urcite lepsie Slovak cesky ako Cech slovensky. Akurat mi teraz napadlo, ze neviem, co je liche a sude. Jedno je parne a druhe neparne, ale neviem, ktore je ktore. 🙂

@lenuska999
-nemcina C1 (jazykovy diplom + zivot v DE+AT spolu tri roky)
-taliancina C1(certifikat z talianskej univerzity + zivot v Taliansku 3 roky)
- anglictina B2 (snazim sa napredovat)
- esperanto - uroven neviem, ucim sa kratko, tak mozno A2? (ak rozmysla niekto, naco mi to bude - nanic, ucim sa sebe pre radost... a ked budem stara, budem si moct frflat popod nos a nikto mi nebude moct protirecit 😁)
do buducnosti ma laka este jazyk s inym pismom, neviem, mozno hebrejcina...?
mna jazyky bavia, vyslovene som si hladala - a nasla - pracu, kde ich viem vyuzit. ja sa celkovo rada ucim nove veci, teraz sa napr. ucim aj kaligrafiu. vyrazne som obmedzila svoj cas na telefone a ziskala kopec casu na taketo aktivity 😉
potom budem uz jazykovo spokojna 👍 a chcem sa naucit hackovat.