icon

Eko Park Pieštany alebo Zoo Bojnice

akinom22
22. mar 2023
bloger
22. mar 2023

@akinom22 Podľa toho kde to máš bližšie. Napríklad aj Bojnice sú krásne.

akinom22
autor
22. mar 2023

@bloger to je jedno, cca rovnaka vzdialenosť

bloger
22. mar 2023

@akinom22 Ten eko park Piešťany nepoznám. Neboli sme tam ešte nikdy. Môže byť ale zaujímavé aj to. Sú nejaké videa ako to tam vyzerá. Nech si vyberieš čokoľvek želám ti krásny výlet.

ifava
22. mar 2023

Obe su to pekne miesta na vylet. Nerozhodovala by som sa medzi nimi, ale isla aj tam aj tam 🙂

mamaaja82
22. mar 2023

Piestany urcite za mna bojnice nula bodov styri roky dozadu a to sme sli 600km jednu cestu uz si to nezopakujem

ellemell
22. mar 2023

Ono obe sa podľa mňa oplatí navštíviť. Každé miesto je iné. Bojnickú zoo kľudne aj teraz no na ekopark by som zvolila fakt už tak povediac pekné počasie, aby mali všetky zvieratá vonku

danulicek
22. mar 2023

podstatne asi je, pre aku vekovu kategoriu to chces 🙂 Ekopark je top, ja som tam bola so synmi minule leto, mali 6 a 9 r, uzili si to do sytosti. bojnice su tiez super, ale napr mojich chalanov, ktori uz boli v zoo niekolkokrat, to az tak neberie. ked boli mali, cca 2-3 r, za mna skor ta zoo ako ekopark.

akinom22
autor
22. mar 2023

@danulicek to ano, vyše 2 roky 🙂

miskasiska
22. mar 2023

Ak chcete iba zvieratka a atrakcie na vyblaznenie detí, tak Ekopark Piešťany. Ak chcete zvieratká a aj zámok, tak potom Bojnice.Podľa toho, čo je vám bližšie, čo deti viac zaujme.

evinea
22. mar 2023

kazde ma nieco ine do seba, ale obe miesta sa podla mna oplati navstivit. my mame na plane tie Piestany najblizsie. v Bojniciach sa daju navstivit aj ine atrakcie ako len zoo zase.

jesenzima
22. mar 2023

@akinom22 oboje sa oplatí navštíviť ...

galganka
22. mar 2023

Bojnice majú veľmi pekne prerobený "sloní pavilón", a v Ekoparku sa deti vybesnia na trampolínach, preliezkach a pod. Tam by som šla, keď bude kúsok teplejšie, ale zase nie úplné leto, lebo tueň tam nebol veľmi.

veronika729
22. mar 2023

Ja som bola z ekoparku veľmi milo prekvapená. Určíte odporúčam ,je tam perfektné ihrisko pre deti. A bojnice sú tiež super, taka klasika 🙂

luccija
22. mar 2023

@akinom22 Eko park

waldosinka
22. mar 2023

Pn

jane1987
22. mar 2023

Tiez som za obe, len na ten Ekopark si vyberte den s peknym pocasim, idealne bez vetra. Bojnice su krasne na prechadzku, zoo je tiez dost rozsiahla, pripadne viete ist aj na Cajku. Ekopark ma jazierko, zvieratka , ktore viete pohladkat ci nakrmit, paradne exterierove ihrisko. Ci Bojnice ci Ekopark mate v pohode na cely den.

1aduliatko1
20. apr 2023

Maminky to ihrisko v ekoparku je v cene vstupneho?

akinom22
autor
24. apr 2023

@1aduliatko1 ano 🙂

1aduliatko1
24. apr 2023

@akinom22 dakujem..uz viem 😉 vcera sme boli pozriet