Kam s deťmi v Stupave?
Ahojte, som z Lamaca a hladame dom v Stupave. Chcela by som sa podozvedat, ake su moznosti detskych ihrisk v Stupave, ci tam teda vobec nejake su a kde, v akom su stave a podobne.Teda tak celkovo, aka je tam moznost chodit von s rok a polrocnym az 2 rocnym dietatom. My sme uz boli v parku a na biofarme, ale zaujimalo by ma, co tam este pre deti je. Velmi krasne dakujem za postrehy!!!
@mily7 ano mame Tobiaska. dlho sme nevedeli najst meno a potom ma inspirovala jedna znama. 🙂 aprilovca budete mat? moja mala je aprilova. mam sa celkom fajn, uz konecne sedim 😀 som v jednom kole, bud reve jedne alebo druhy - nastastie sabi je uz dost velka, takze uz s nou neni tolko roboty. 🙂
Moja zlata. A ako? Len pozitivne na mna vplyvaj to vies, taka klasika ze sa clovek pyta, ale nechcem nic zle vediet🙂) mam strach proste. mas moj obdiv. Kde si rodila? mala si vybaveneho pôrodnika? Ja som hned od zaciatku mala meno. Min. rok mi dosiel do triedy on, mojho srdca sampion. Neskutocny lamac zenskych srd sest rocny Tobias. A tak ma dostal, ze som si to meno zobrala 🙂) No tak pekne na jar dojde. Hlavne nech je vsetko v poriadku.
v utorok 7.2. otvárame vo fifidle folklorik pre deti od 1.5 do 3 rokov. ešte sú voľné miesta 😉
ahojte, tak zajtra začína folklorik o 10.00 v malej sále mkic. ešte sú voľné miesta 😉 tak ak chcete, prídite aj s detičkami 😉
Ahojte dievcence, nuz, tiez som tu kratko, druhy rok v Stupave ale len 4mesiace vo svojom, odplakane, odmakane, potom odlezane... a zacinam si celkom zvykat, ... tiez ma zaujali vase postrehy. My najradsej chodime do zamockeho parku kde deti pozoruju stromy,jazero,kacicky, ale skvele je chodit na bicykli, dcerka sama maly v sedacke do Gastanovej aleje! Tam je aj potok, gastany, kvietky, pokoj, za parkom ihrisko pri restike Zeleny dvor to ihrisko maju nasi radi... alebo len tak s bicyklami chodime po Stupave napr krmit zverinec tam kdesi v tej rodinnej farmicke pri rodinnych domoch smerom na dialnicu... kruzky - velmi doporucujem anglictinu ktoru tu spomenula Zuzka Kost, aj pre mamy s drobcami, ale dcerka k nim chodila rok na svoju pre skolkarske deti, strasne dobra a oblubena anglictina pre nu. Museli sme prestat len z dovodu ze odkedy v skolke nespava nezvlada vecer kruzky od unavy, inak by urcite pokracovala. Este som sa chcela opytat a dufam ze sa bude dat prist pozriet aj oneskorene na Folklorik vo Fifidle - neskoro sme objavili, az dnes, pre synka 2,5 rocneho by to bolo zaujimave. Kto to vedie? Dakujem a pozdravujem vsetky Stupavske mamicky aj novu Mily7, nech sa jej dobre byva. My mame skor vacsie deti, 5,5dcerka a 2,5syn ale radi sa nadalej zoznamime s novymi detmi a maminkami. Mozno zvlast ak vam chodia na mš marchegsku a nevraviac do dcerkinej predskolackej triedy 🙂 nejak sa v tom frmole v satni ani nestihame zoznamovat 🙂
Ak ma niekto chut napisat co sa mu paci ci nebodaj nepaci na tunajsej zakladnej skole, budem vdacnaa... mate niekto deti, ktore chodia alebo nastupuju od septembra na stupavsku zakladnu?
Ahojte Stupavcanky, aj ja by som sa rada k vam pridala lebo koncom marca sa stahujeme do Stupavy. Trosku to tam poznam kedze tam mame rodinu, ale nepoznam tam vela mamiciek s detmi. Straasne sa tesim lebo deticky si to tam urcite viac uziju ako v BA. Len dufam, ze tam nebudem velmi osamotena a tiez sa uz rozkukavam kam s detickami, aby sme boli medzi ludmi.
@krpcek aj my mame druhe male babatko, kedy si rodila?
@miriam2deturence info o folkloriku je na www.fifidlo.sk (máme novú stránku, na ktorej už funguje aj kalendár 🙂) ešte sú voľné miesta, ale budúci týždeň kvôli jarným prázdninám folklórik nebude. vedie ho Valika z Prešporkova, kde ho robia 2-3 roky... ak by si mala záujem, tak mi napíš do IP 😉
Maminky zo Stupavy, ak chcete fotit Vase deticky, teraz je zlava na atelierove fotenie v Stupave ... viac info tu: http://www.facebook.com/#!/BABYzlava.sk?sk=wall
@miriam2deturence zistila si nieco o tej zakladke prosim ta?aj mna by to zaujimali a tu na MKsom nic nenasla 😕
@vlasa zatial nic novsieho ... velmi ma zaujima nazor na to mnozstvo deti v triedach a celkovo na skole ... prevladaju doporucenia "vyberat skolu kde je co najmenej deti v triede" tak mi doporucuju snad vsetci, tak uvidime, najlepsie by nam bolo na tunajsej, blizko, so zopar kamaratkami v triede. Ale toto ma dost odradzuje. Dalej aj striedanie ucitelov na predmetoch uz v 1.rocniku /nevravim o vychovach na vychovach je to bezne vsade-telesna atd/. Deti budu mat co robit s vybudovanim si nejakej zodpovednosti,systemu,autorit, a ked sa menia este aj ucitelia tj aj ich sposoby podavania uciva, vyjadrovania, poziadavky na banality, to je podla mna zmatok. Vztah s ucitelom?!? Atd...
chcem začat chodit s mladším synom do detskeho centra v Stupave...čo mi odporúčate ? Happy al. Fifidlo? dakujem
Ja sa tu objavujem ako pravidelný informátor - takže burza v Stupave sa chystá tiež. 😉
Pravidelna burza "vy prinesiete, my sa pokusime predat".....
pastoracne centrum v stupave
20.09.2012 stvrtok 15:00 -18:00
21.09.2012 piatok 15:00 - 18:00
22.09.2012 sobota 09:00 - 12:00
oblecenie, obuv, doplnky, hracky... prioritne detske, ale mozete priniest aj dospelacke 🙂
kupujuci samozrejme vstup zdarma
predavajuci poplatok min 1 euro, max 6 (10 percent "zo zisku" )
viac informacii a registracia predavajucich na potvora@potvora.sk
@katkamarosova
A aby moje príspevky neboli len také jednostranné, burzovo zamerané, lebo ja som vlastne len "koordinátor charitatívnej pomoci" a s propagáciou vypomáham, dám to pozornosti aj Materské centrum v Záhorskej Bystrici. Mnohé mamy možno odradí, keď si prečítajú jeho úplný názov, ale nie je to cirkevné náborové stredisko. 😉 Úplne normálne MC, kde sa sústredila komunita mamičiek, ktoré robia, čo môžu.... a poznám Stupavčanky, ktoré dochádzali na tunajšie kurzy, lebo sa im páčili.
Skvelá francúzština tento rok bohužiaľ už nie je v ponuke, no pokračuje anglina a iné.
Sledujte stránku, práve sa rieši ponuka krúžkov ... http://mc-blsestryzdenky.webnode.sk/news/anglic...
Ahojte Stupavcanky, potrebujem poradit. Zajtra poobede mam jedno stretnutie, a budem mat so sebou 2 rocneho krpca. Existuje v Stupave nejaka Herna co je otvorena poobede, pripadne restauracia s detskym kutikom a najlepsie nefajciarska. dakujem 🙂
Haloooo, pozývam Vás na cvičenie mamičiek s deťmi od 2 mes do 3 rokov. Cvičenie bude prebiehať v utorky a stredy doobeda v Doime kultúry Stupava. 22. a 23. januára môžte absolvovať hodinu Zdarma, ak sa vopred nahlásite do piatku 19.1. 2013 na tel č. 0907324444. viac info na www.bublinka.org
Teším sa na Vás maca
Ahojte, keďže som "nová" Stupavčanka, zaujímalo by ma či máte nejaké skúsenosti s MC v stupave... ako sa tam páči detičkám atď...
ahojte skuste mrk na www.kamsdetmi.sk 🙂

@mily7 ahoj, chodila som sem pravidelne, teraz trosku zanedbavam, lebo mame male babatko, s ktorym si este len hladame nejaky system. kedy mas termin porodu?