icon

Kam zobrať štvrtákov na školský výlet?

25. máj 2025

Ahojte,

Kde zobrať štvrtákov na školský výlet???
Niečo možno aj náučné .. aj zábavne… Juno arény určite nie..

Ďakujem za nápady.. prišli by sme vlakom.. čiže tiež nič čo je po okrajoch mesta alebo Devín… ďakujem ani Titanic

pribinak
25. máj 2025

Bratislavsky hrad, hneď oproti je Dom sv. Martina a potom Zoo

ibrunova
25. máj 2025

A odkiaľ ste?

autor
25. máj 2025
@ibrunova

A odkiaľ ste?

@ibrunova pôjdeme z GA… čiže okolo 8:45 vieme byt v ba a okolo 11- pól 12 odchod… kino nechcem moc a na hrade sme už boli.. určite budú chcieť ísť do mc Donaldu .. min. Rok sme boli v Bibiane a na zmrzku.. ale chcela by som niečo záživnejšie

ibrunova
25. máj 2025

Aha, takže chcete Bratislavu

3009
25. máj 2025

Ak máte len cca 2,5 hod. tak prechádzka starým mestom: Hviezdoslavovo nám. Hlavné nám.,Primaciálne nám. prípadne pozrieť gobelíny v Primaciálnom paláci príp. Radnicu smer Michalská veža a tam pozrieť príp. do Michalskej veže. Niečo z toho vybrať lebo všetko sa nedá stihnúť. Potom na nám. SNP a tam je aj Mc Donald.

liaka
25. máj 2025

Pozrite na you tube video od Chlapci slovenskí. Je tam video z BA kde sa dá ísť. Múzeum hodín, dopravné muzeum atď

liz_lemon
25. máj 2025

https://aurelium.sk/ je super miesto pre deti, mozu si skusat vselijake pokusy, je to blizko Avionu, tak aj ten Mekac by bol

liz_lemon
25. máj 2025
@3009

Ak máte len cca 2,5 hod. tak prechádzka starým mestom: Hviezdoslavovo nám. Hlavné nám.,Primaciálne nám. prípadne pozrieť gobelíny v Primaciálnom paláci príp. Radnicu smer Michalská veža a tam pozrieť príp. do Michalskej veže. Niečo z toho vybrať lebo všetko sa nedá stihnúť. Potom na nám. SNP a tam je aj Mc Donald.

@3009 ukaz mi jedneho stvrtaka, ktoreho zaujimaju gobeliny

viestta
25. máj 2025

Plaba po Dunaji by ich nezaujala?

zuzike123
25. máj 2025

Skoda, ze nechcete okraj BA, lebo v Čunove je nove Ekocentrum, je robene pre deti, robia sprievodne akcie, je velmi interaktivne a umiestnene v peknom prostredi zrekonstruovaneho kastiela.

rainee
25. máj 2025
@zuzike123

Skoda, ze nechcete okraj BA, lebo v Čunove je nove Ekocentrum, je robene pre deti, robia sprievodne akcie, je velmi interaktivne a umiestnene v peknom prostredi zrekonstruovaneho kastiela.

@zuzike123 tak keď idu vlakom z GA asi Cunovo je dost mimi trasu.

lenka.25
25. máj 2025

Za 2 max 2 a pol hodiny toho veľa nestihnete . Zobrala by som ich na UFO , mekac a môžete ísť späť na vlak

rainee
25. máj 2025

Pozri web kam v Bratislave. Je tam vela tipov na vylety. Ak pridete vlakom na hlavnu stanicu, mate kusok pesi napr.muzeum dopravy. Pri Dunaji prirodovedne muzeum. Odtial sa da prejst do centra do mekaca alebo po nabrezi do eurovei. Len 2,5hod.v BA mi pride malo. Aj zoo je fajn.

tortelinka
25. máj 2025

Ak chcete poučné, vyhľadaj si potulky Presporkom, budú plniť úlohy v centre Bratislavy

alenka58
25. máj 2025

vláčikom po Bratislave

jednorozec007
25. máj 2025

Vlakom ale odkiaľ?

zuzanaete
25. máj 2025

Na hlavnej stanici mate rovno Dopravne muzeum. Potom mozte peso zbehnut do centra okolo prezidentskej zahrady. Mozte trosku nakuknuk. V centre mate Mc Donald a mozno este mensie v centre stihnete.

maminkadeticiek
25. máj 2025

To sa pyta fakt ucitelka na MK???Mam dost.

tortelinka
25. máj 2025
@maminkadeticiek

To sa pyta fakt ucitelka na MK???Mam dost.

@maminkadeticiek nerozumiem čo je problém

senta_sofia
25. máj 2025

Ja sa trocha cudujem, ze do BA, co tak Trnava? Online hra Mocny opasok, s ktorou prejdete historicke centrum mesta, moznost ist na mestsku vezu, blizko centra je velke nakupne centrum, zmrzlina, pizza, fontany