Kam zobrať štvrtákov na školský výlet?
Ahojte,
Kde zobrať štvrtákov na školský výlet???
Niečo možno aj náučné .. aj zábavne… Juno arény určite nie..
Ďakujem za nápady.. prišli by sme vlakom.. čiže tiež nič čo je po okrajoch mesta alebo Devín… ďakujem ani Titanic
A odkiaľ ste?
A odkiaľ ste?
@ibrunova pôjdeme z GA… čiže okolo 8:45 vieme byt v ba a okolo 11- pól 12 odchod… kino nechcem moc a na hrade sme už boli.. určite budú chcieť ísť do mc Donaldu .. min. Rok sme boli v Bibiane a na zmrzku.. ale chcela by som niečo záživnejšie
Aha, takže chcete Bratislavu
Ak máte len cca 2,5 hod. tak prechádzka starým mestom: Hviezdoslavovo nám. Hlavné nám.,Primaciálne nám. prípadne pozrieť gobelíny v Primaciálnom paláci príp. Radnicu smer Michalská veža a tam pozrieť príp. do Michalskej veže. Niečo z toho vybrať lebo všetko sa nedá stihnúť. Potom na nám. SNP a tam je aj Mc Donald.
Pozrite na you tube video od Chlapci slovenskí. Je tam video z BA kde sa dá ísť. Múzeum hodín, dopravné muzeum atď
https://aurelium.sk/ je super miesto pre deti, mozu si skusat vselijake pokusy, je to blizko Avionu, tak aj ten Mekac by bol
Ak máte len cca 2,5 hod. tak prechádzka starým mestom: Hviezdoslavovo nám. Hlavné nám.,Primaciálne nám. prípadne pozrieť gobelíny v Primaciálnom paláci príp. Radnicu smer Michalská veža a tam pozrieť príp. do Michalskej veže. Niečo z toho vybrať lebo všetko sa nedá stihnúť. Potom na nám. SNP a tam je aj Mc Donald.
@3009 ukaz mi jedneho stvrtaka, ktoreho zaujimaju gobeliny
Plaba po Dunaji by ich nezaujala?
Skoda, ze nechcete okraj BA, lebo v Čunove je nove Ekocentrum, je robene pre deti, robia sprievodne akcie, je velmi interaktivne a umiestnene v peknom prostredi zrekonstruovaneho kastiela.
Za 2 max 2 a pol hodiny toho veľa nestihnete . Zobrala by som ich na UFO , mekac a môžete ísť späť na vlak
Pozri web kam v Bratislave. Je tam vela tipov na vylety. Ak pridete vlakom na hlavnu stanicu, mate kusok pesi napr.muzeum dopravy. Pri Dunaji prirodovedne muzeum. Odtial sa da prejst do centra do mekaca alebo po nabrezi do eurovei. Len 2,5hod.v BA mi pride malo. Aj zoo je fajn.
Ak chcete poučné, vyhľadaj si potulky Presporkom, budú plniť úlohy v centre Bratislavy
vláčikom po Bratislave
Vlakom ale odkiaľ?
Na hlavnej stanici mate rovno Dopravne muzeum. Potom mozte peso zbehnut do centra okolo prezidentskej zahrady. Mozte trosku nakuknuk. V centre mate Mc Donald a mozno este mensie v centre stihnete.
To sa pyta fakt ucitelka na MK???Mam dost.
To sa pyta fakt ucitelka na MK???Mam dost.
@maminkadeticiek nerozumiem čo je problém
Ja sa trocha cudujem, ze do BA, co tak Trnava? Online hra Mocny opasok, s ktorou prejdete historicke centrum mesta, moznost ist na mestsku vezu, blizko centra je velke nakupne centrum, zmrzlina, pizza, fontany

Bratislavsky hrad, hneď oproti je Dom sv. Martina a potom Zoo