icon

Knižné putovanie 2026 s Martinusom

anickaf
2. mar 2026

Ahojte od dnes začína Knižné putovanie 2026 s Martinusom. Zakladám túto skupinu na pomoc a radu s hľadaním. Dnešná úloha - zatiaľ ani netuším 😒. Prajem ľahké hádanie a pekný deň.

msnesquik
4. mar 2026

Och, tak uz zas je sifra podobna ako kazdorocne, zatial som poznala len tu prvu knihu, to bude zas 3/4 fantasy alebo novonapisanych knih, chyba mi klasika..

simona_307
4. mar 2026

Ak by niekto mohol, zastavte sa aj v kníhkupectve a zahrajte si aj tam.

galadriel90
4. mar 2026

📌📍

almanac
4. mar 2026
@msnesquik

Och, tak uz zas je sifra podobna ako kazdorocne, zatial som poznala len tu prvu knihu, to bude zas 3/4 fantasy alebo novonapisanych knih, chyba mi klasika..

@msnesquik hneď prvá kniha je klasika

msnesquik
4. mar 2026
@almanac

@msnesquik hneď prvá kniha je klasika

@almanac no ved pisem, ze som poznala len tu prvu

menoruze
4. mar 2026
@simona_307

Ak by niekto mohol, zastavte sa aj v kníhkupectve a zahrajte si aj tam.

@simona_307 to je ina hadanka? Mozem poprosit o napovedu, mne napada len Farba+pokryvka hlavy lre babatka.

simona_307
4. mar 2026
@menoruze

@simona_307 to je ina hadanka? Mozem poprosit o napovedu, mne napada len Farba+pokryvka hlavy lre babatka.

@menoruze Áno, v kníhkupectvách budú iné hádanky ako na nete. Tento týždeň je v kníhkupectvách táto hádanka. Osobne som nebola v kníhkupectve. Našla som tú hádanku na internete.

simona_307
4. mar 2026
@menoruze

@menoruze Nápovedu chcete k dnešnej hádanke? Kniha o štyroch sestrách z ktorých jedna zomrela. Názov knihy má dve anglické slová z ktorých prvé je farba šálu na zemi.

martinkakontova
4. mar 2026

simona_307 ďakujem za nápovedu

msnesquik
4. mar 2026
@simona_307

@menoruze Áno, v kníhkupectvách budú iné hádanky ako na nete. Tento týždeň je v kníhkupectvách táto hádanka. Osobne som nebola v kníhkupectve. Našla som tú hádanku na internete.

@simona_307 tak tato je jednoducha 🙂 nedavno isla v tv

milos123456
4. mar 2026

Dnesna kniha je o 40 zenach ktore zili v podzemi, dost dlhy nazov to ma

simona_307
4. mar 2026
@milos123456

@milos123456 Ja myslím, že viem knihu, ale neberie mi názov, ani anglický, ani slovenský. Neviete mi, prosím, poradiť, kde robím chybu?

beeka
4. mar 2026

Zobralo mi to bez príslovie casu

beeka
4. mar 2026

Prislovky

simona_307
4. mar 2026
@beeka

Zobralo mi to bez príslovie casu

@beeka Ďakujem moc

evareva
Včera o 02:06

Mne to anglický, názov nezobralo. Až keď som napísala presný 6 slovný slovenský názov, teda aj s príslovkou času…

10zabka
Včera o 06:34
@milos123456

@milos123456 tvoja napovedá pomohla, ďakujem 🙂

mandy6664
Včera o 06:56
@milos123456

@milos123456 dakujem napoveda pomohla dnes som sa trápila 😉

trikolina
Včera o 08:15

A aspoň je to autor,autorka? žáner krimi,romám....? alebo aspoň iniciály autora,veľmi by mi to pomohlo......ja som čitateľka ktorá číta len kriminálky preto nemám moc prehľad o iných žánroch😀😂

lucka_ke
Včera o 09:33

autorka J. H., je to dystopický román

martinkakontova
Autor odpoveď zmazal
lilien1914
Včera o 10:29
@martinkakontova
Odpoveď bola zmazaná
martinkakontova
Autor odpoveď zmazal
martinkakontova
Autor odpoveď zmazal
martinkakontova
Autor odpoveď zmazal
meriel
Včera o 10:53

Názov je zložený z viacerých slov, je to pre mňa smutný príbeh o žene, ktorá žije spolu s ďalšími ženami ako na prvom obrázku je ich 40 vo väzení v podzemí, odrezané od vonkajšieho sveta...a keď sú tam, nezažijú lásku, sex a taaaak...autorka je francúzska sa mi zdá J.H.

martinkakontova
Včera o 10:58

milos123456 tvoja napoveda pomohla, ďakujem

lucka_ke
Včera o 11:02
@meriel

Názov je zložený z viacerých slov, je to pre mňa smutný príbeh o žene, ktorá žije spolu s ďalšími ženami ako na prvom obrázku je ich 40 vo väzení v podzemí, odrezané od vonkajšieho sveta...a keď sú tam, nezažijú lásku, sex a taaaak...autorka je francúzska sa mi zdá J.H.

@meriel belgická

trikolina
Včera o 12:04

Viete kde som našla správnu odpoved,ked otvoríte stránku Martinusu hned vám ukáže ,,škriatkovia odporúčaju ,mohlo by vás zaujímať .......

natalnatal
Včera o 12:59

Ako ste to prosím napísali, viete mi to prosím niekto napísať súkromné? Mne to neberie ani anglicky ani slovensky ani nijako