Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
Autorka niekoľkých romantických románov, kopec cestovania. Také čítanie pri káve alebo pivku 👀🤫
@milos123456 tak toto neskutočne pomohlo, vďaka. Autora/ku totiž taktiež nepoznám
@milos123456 prosím ešte nejakú napovedu mňa nič napadá ani keď aom pozerala tých 100 kníh tak som zle knihy vybrala
Dnes super jednoduché keďže autorku milujem 😊
Nápoveda: krstné meno také isté, ako včerajšia postava z knihy 😊
Dnes zas jednoduche, aj ked tu autorku necitam, ale tie knihy som videla.
Este drobne pripomenutie: treba pozerat, na co sa pytaju. Myslim, ze v minulych rokoch sa pocas celeho mesiaca hladal bud hlavny hrdina alebo nazov knihy alebo autor. A tento rok sa to strieda.
Napoveda na dnes: AUTORKA romantickych pribehov, ktore sa odohravaju v roznych krajinach sveta. Na obale knih su napoje typicke pre dane krajiny.
@nekonecna_katastrofa presne, ako ja sa čudujem celkom, že ľudia absolútne nečítajú zadanie 👀
Veľmi mi pomohla tá nápoveda, že to súvisí s postavou čo bola včera. Teda to meno.
Možno ešte pomôcka, v indícii o 12:00 je aj názov jednej z kníh, ja som ju našla podľa toho. A potom už na obaloch kníh sú obrázky z prvej indície.
@rob99 Mas tu niekolko indicii k tomu. Staci pogooglit. "Kniha s napojom na obale" a nie je sanca, ze to nenajdes.

@patka06 ďakujem..