Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Konecne to mam. Meno som zadavala bez -ová a mi to nebralo 😤 skúsila som to najst cez oriezku a to, ze mala mat hlavna hrdinka ine povolanie. Len skoda, ze mi to nebralo bez toho -ova skor. Mohla som to mat davno hotove. Strateny cas.
@veronika342 ja takisto stale mi vyskakuju vsetky knihy co maju najmenej 6 dielov, takze neviem
@horvathova1010 Tak pre mňa vôbec nie ľahké, pretože tento žáner priam neznášam a okrem Pána Prsteňov nepoznám nič fantasy... No dobre, viem ešte, že existuje Harry Potter, Zaklínač a Hra o tróny, ale nič z toho som nečítala. Ale inak sa v tomto žánri neorientujem a úplne ma irituje, koľko dali tento rok tých fantasy kníh. A nemyslím len knihy, tak isto filmy s touto tématikou prepínam a nevyhľadávam.
@iwusik8 Nepoznám, nemám rada tento žáner, ale tvoja nápoveda super, skúšala som "dievčenské" farby anglicky a voilá, jedna z nich to bola 😀
@iwusik8 Presne tak som išla, najprv Pink, Lila a bola to tá tretia farba - meno :D Knižku som ani neguglila, stačila mi táto super nápoveda a vlastne, ani nemám potrebu ju gugliť, keďže je to úplne mimo môjho knižného vkusu.
@darinkadadka No ale popravde, dnes mi nepomohli nápovedy ani o 12tej ani o 16tej, keď proste nepoznáš, tak nepoznáš... A áno, ani som sa nesnažila to gugliť, keďže kníh o drakoch je asi tak milión a nepoznám dej a postavy ani jednej. Tak som pozrela sem a pomohla mi hneď indícia, že sa tak povie "dievčenskej" farbe po anglicky. Takže som to rovno skúsila podľa toho a sadlo. Kebyže nie, tak asi áno, budim gugliť pierko, drak, pisárka a určite by mi to našlo, ale nechcelo sa mi tým prehrabávať, keďže som vedela, že toto fakt nepoznám.
Tak konecne dnes nieco pre mna. Práve minulý týždeň som tú knihu Dočítala 😏
Tieto nápovedy sú parádne, ja som dnes dala bez pomoci koníka (aspoň raz😀) tie knihy sú vždy na Martinuse, aj podľa toho sa dá ľahšie nájsť...
紫色的 daj do prekladača do trdičnej čínštiny na slovenčinu a potom na angličtinu
Dnes tu dúfam nebude žiadna prosba o to, čo je tajný bonus. Lebo toto naozaj musí dať každá z nás 😉
@kikundela ani ja vôbec neviem mohli by ste mi prosim napisat do správy co to je

@10zabka
@veronika342
@mima1608 dneska som sa veru natrapila aj ja🙈