Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Dnes super šifra. Knihu som nikdy nezaregistrovala, ale tá šifra bola tak dobrá, že mi hneď napadol možný názov a Google ukázal, že naozaj existuje taká kniha.
@gabuliik Ja som veru nešla po tom chladnom mesiaci. Mňa zaujal dom a to čo je v ňom. Prvá mi napadla Tajomná záhrada, krásna detská kniha. Ale kedže to nebolo ono, tak som hľadala ďalej v googli. Pri lepšom pozretí, to nie je záhrada, ale... A keď som si dala to slovo v dome, tak mi hneď našlo. A až teraz pozerám, že ten kľúč je tiež šifra, ale k inému dielu autorky, tomu s tým "názvom zimného mesiaca". Takéto hádanky mám rada 🙂
Baby vcera ten GOT = co ste tam napisali? Miesto v akom zmysle? AKo miesto presne pod tym stromom alebo miesto kde zila rodina. Neviem co tam mam napisat.
asi myslíš predvčerom už tu bolo xy napovedi treba si precitat,je to miesto kde žila rodina
Inak, už vás táto súťaž motivovala získať niektorú z tých kníh? Ja som si minulý rok takto kúpila Amerikánku a odvtedy mám už asi 3 ďalšie knihy od tej autorky. A rozmýšľam aj nad tou dnešnou knihou, vyzerá zaujímavo pre mňa.
@niky7777777 áno, dnes som dočítala marťana 😀 ale teda knihu som si bola požičať v knižnici.. a ako to čítam, možno aj tú dnešnú autorku pozriem 🙂
@viky7 No ja som neodolala a dnes som si nakoniec kúpila, ale nie od dnešnej autorky, ale jednu z tých kníh, čo vždy dajú pri uhádnutej hádanke, že tieto by sa vám mohli tiež páčiť. A to Kde si sa vydala, tam si mlieko pýtaj. Ako som sa do nej začítala, je úplne skvelá, už je u mňa 🙂 Ešteže som mala kupóny z Bonus Cafeterie, mňa radšej šatiť ako poslať do kníhkupectva :D Zobrala som si rovno 2 knižky :D
@marrs nie, tento rok je zmena a sú len v kamenných predajniach. Každý týždeň sa tam objaví novy obrázok so zadaním
Ahojte môžte mi prosím pomôcť s hádankou zo 7.3.? Myslím že mám odpoveď ale neberie mi to, aj podľa indícií som našla knihy ale neberie mi meno C.H. ... som mimo a mám hľadať ďalej?

Chladny mesiac po cesky pomoze