Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Dnes opäť lahke náhodou som dala dve slova do google a hned prve naslo a aj sedelo 😁 tieto hadania su top
dnes stačil jeden pohľad - je to slovenský autor a stačí sa zamerať na číslo na dverách
Konečne dnes moja srdcovka a žáner, ktorý vyhľadávam. Lahučké, skvelá nápoveda 🙂
tak to je skvele. Hladala som 30 minut nazov knihy na google v anglictine, aby som mala vacsi zaber 😂 zabrala som tak viete co ...
Ľudia, ja dnes po 2 x od začiatku bez tejto skupiny som to dala 🙂 a to som knihomoľ .)
@kittykat22 knižný svet by mohol byť napríklad Rokfort, alebo Stredozem. Hľadá sa miesto.
Najvacsia napoveda je obrazok ktory je nakresleny vzadu na stene. Autorom je anglican a hladana kniha je 13.ta v serii
Dnes to bola sekundovka 🙂 hlada sa krajina,v ktorej zije pan Machala 🙂 nikto sme ju nevideli,ale niektori sme o nej uz citali 🙂
Treba si uvedomiť co je vzadu na stene nakreslené a co na sebe nesie 🙂 keď dáte do Google, tak vám to nájde 🙂
@miskasiska je potrebne vyrvorit jedno slovo z dvoch. Jedno urcuje planetu,kde zijeme a druhe slovo urcuje jej vlastnost,nieco v zmysle opaku gulata.

@dada2610 je to teraz v kinach, najnovsia cast, herecka je Renee Z