icon

Ako predať lístky na Lovestream 2026 cez NFC?

veronika_kovac
15. jún 2026

Ahojte, je tu niekto kto predal alebo ide predať lístky na Lovestream 2026 cez NFC ? Mám tam zakúpené 2 lístky a potrebujem ich predať, len neviem ako... Vraj funguje NFC Market, no pre tento festival to nie je možné a nevedia či vôbec bude. Ako ich teda niekomu predať, keď zatiaľ nemám ani QR kód? Ďakujem za rady.

veronika_kovac
autor
15. jún 2026
@sisa_s

@sisa_s to som si čítala ale moc nepomohlo. Skôr hľadám niekoho komu sa ich takto podarilo predať, prípadne vie ako.. ale ďakujem 😉

anonym_d61d4d
15. jún 2026
@veronika_kovac

@sisa_s to som si čítala ale moc nepomohlo. Skôr hľadám niekoho komu sa ich takto podarilo predať, prípadne vie ako.. ale ďakujem 😉

@veronika_kovac ako chceš predať lístky,keď nemáš QR kód.Ani keby si ho mala,tak nekúpim...všade samý podvod...

veronika_kovac
autor
15. jún 2026
@anonym_d61d4d

@veronika_kovac ako chceš predať lístky,keď nemáš QR kód.Ani keby si ho mala,tak nekúpim...všade samý podvod...

@anonym_d61d4d to sa presne snažím zistiť 🙃 keďže QR kód bude dostupný až možno 3 dni pred festivalom... čo mi príde celkom neskoro na to aby som ich dokázala predať. Je mi jasné, že v tomto prípade bez QR asi nikoho nenájdem, aby mi veril 🙃 takže jedine skúsiť nájsť niekoho známeho s ktorým sa dohodnem... a doriešiť to ozaj až pár dní pred... Nesnažím sa o žiadny podvod, len predať lístky zakúpené cez oficiálneho predajcu.