Oplatí sa ísť na Lovestream koncert Robbieho Williamsa?
Ahojte,plánujem íst na Lovestream, konkrétne na Robbie Williams,bol už niekto na Lovestream? Oplatí sa? Sprievodny program však neláka,je tam nejaka kyvdlová doprava,? To letisko je dost od ruky Na slovenské akcie moc nechodím.
kyvadlovka nebyva, chodi tam normalne mhd z oboch smerov. aj z race aj od zlatych pieskov
@lucik194 ďakujem, Lebo som pocula, že pocas akcii na vajnorskom letisku bola doprava pozastavena od zlatých pieskov a chodila kyvdlová doprava
Kyvadlová nie, bývajú čo som len počula posilenené mhd spoje ( neviem, my sme boli a ideme autom )
spoje chodia uplne v pohode..... nie je sa coho obavat. akuratne na ceste naspäť sa dost caka. orave kvoli autam a mnozstve ludi, co ide po ceste
Ahojte. Chodím na Lovestream od prvého ročníka. Festival neposilnuje MHD, je to len v kompetencii mesta, či sa k tomuto kroku rozhodne. Po festivale žiadna MHD nepremávala. Lovestream ma spoluprácu so Slovak Lines, ktorí jazdia priamo z Nív pred areál festivalu, a aj po koncertoch jazdia zas z festivalu až do Nív. Lístok tuším stojí 5e jednosmerne. Môžem túto dopravu pochváliť, chodíme tak stále a je to veľmi príjemné a rýchle, žiadne čakanie. Autobus príde, naplní sa a hneď príde ďalší. Lístok si treba kúpiť online na ich webe alebo appke.
Festival sám o sebe je super, je tam veľmi veľa zón, programu v zonach, stánkov s jedlom atd, takže určite odporúčam prísť skôr. Pred koncertom headlinera cca 1-2hodiny tam príde naraz veľmi veľa ľudí, takže bude tam tlačenka a bude trvať dlhšie sa dnuka dostať. Preto určite treba prísť skôr a užiť si to tam.
RW má skvelé koncerty. Určite sa oplatí. A to ja nie som nejaká fanynka. Raz som sa dostala na jeho koncert a bolo to fakt perfektné.
minuly rok som bola, sli sme z vlakovej stanice normalnou mhd, zastavka je celkom blizko pri mieste konania
Minuly rok bola organizacia Lovestream velke fiasko. Ten, kto chodi na festivaly, tak vie, ze takto to fungovat nema. A urcite ani komunikaciou aka prebehla po koncertoch pri organizovani noveho t.j. tohtorocneho terminu. Pre mna jeden z najhorsich festivalov, co sa tyka organizacie. Platba cez NFC zbytocne navysuje ceny konzumneho. Doprava - isli sme autom, dostali sme sa tam lahko, a pri odchode sme ani nestali tak dlho, ako sme predpokladali. Co sa tyka koncertu RW tak ten urcite odporucam. Ak urobi show aku mava na koncertoch, tak bude velmi dobry.

kyvadlovka nebyva, chodi tam normalne mhd z oboch smerov. aj z race aj od zlatych pieskov