Ako by ste opísali život v Košiciach?
Ahojte, ceny nehnutelnosti v KE su neustale vyssie a vyssie. Paci sa vam zivot v KE alebo ak by ste si mali vybrat, kupili by sze nehnutelnost niekde v blizkosti mesta, alebo niekde inde na vychode?
Neviem si predstaviť bývať ďalej na východ, kde je nezamestnanosť, 1-2 odborní lekári v odbore v meste, žiadne poriadne obchody, za všetkým cestovať... Tu máme veľký výber - v školstve až po VŠ, obchody od supermarketov, butiky, "stavebné", nemocnice, odborné ambulacie, častá doprava aj do prímestských časti, kultúra, kaviarne, proste môžeš si vybrať v každej oblasti života. A okrem toho mne sa tu páči.
zivot v kosiciach? moznosti...kultura, obchody, historicke centrum, okolie vhodne na turistiku a relax, akcie, atmosfera mesta, pracovne prilezitosti...atd atd...nic ine ako kosice na vychode ani na slovensku nenajdes
Ahoj, téma je síce pár týždňov staršia, ale napíšem, keďže som rodena košičanka, keď som mala štrnásť odsťahovali sme sa do okolia a od 20 žijem v ba. Košice si za posledné roky v mnohom prilepšili. Prekvapil ma mestský život. Množstvo terás, kaviarni, vynikajúcich reštaurácii, obchodov. Čo sa týka kín a divadiel, galérii, nie je to nič moc. Na Bratislavu v tomto Košice zatiaľ nemajú. Tiež vidím ako nevýhodu cigánov a žobrákov. Zakaždým má sokne, keď odparkujeme pri nákupnom centre a už sa na nás lepí ciganca a v centre pýta peniaze nejaký asocial. Toto v ba nie je. Centrum je v KE ale prehľadnejšie, je tu pekne korzo, park, v parku ihrisko. Ja osobne, kebyže sa mám sťahovať do KE, buď volím centrum a širšie centrum alebo okolie niekde v lesoch. Lebo aj vzduch v okolí nie je veľmi čistý kvôli zeleziarnam. Smer veľká ida. Nám sa hrozne páči lokalita sokol a zvažujeme že sa odstahujeme. Láka nás čerstvý zdravý vzduch, dobrá voda a ticho. Len nás odrádza to čo som už opísala, plus ešte, že v KE nie je toľko zdravotníckych špecializovaných centier, dostatok lekárov ktorý fungujú aj na webe a objednávajú má čas.

Byvam blízko centra v dome a mame nejaké nehnutelnosti v starom meste. Poslednú sme kupili minulý rok. Oplati sa investovať do lokality. Nestratí na hodnote a dá sa super prenajímať.