Ako riešiť neveru mladšieho manžela v práci?
Dievčatá moje mám jeden veľký problém mám mladšieho manžela s ktorým mám malé dieťa ..je dosť pohľadný a stalo sa to čo som ani sama nečakala odpustila som mi neveru .. urobil to na pracovisku počas prestávky s oveľa starsou ženou ... V pondelok nastupuje do práce do GREEN PARK Košice . Mám strach čo bude tam keďže podľa všetkého je tam kopec žien . Je tu niekto kto mi vie o tom niečo povedať ? Možno tam pracuje? Ďakujem .
Toto budes mat vsade,kam pojde do prace a moze to byt prevazne chlapsky kolektiv,aj tam sa najdu upratovacky.A kludne si vrzne aj s takou.
Mali by ste sa rozviest,tu sa stratila dovera,a to je zaklad vztahu.
Toto budes mat vsade,kam pojde do prace a moze to byt prevazne chlapsky kolektiv,aj tam sa najdu upratovacky.A kludne si vrzne aj s takou.
Mali by ste sa rozviest,tu sa stratila dovera,a to je zaklad vztahu.
@anonym_fd4920 veď mu hoď dačo ráno do kávy, cez prestáky bude chodiť sr.ť a nebude mať čas na ehm, " lásku " s kolegyňami.
Gratulujem autorka, v pondelok uz bude kazdy vediet akym aktivitam sa venuje novy kolega, garantujem ti ze sa tam najde minimalne jedna ktora si bude chciet otestovat ci su tie reci o nom pravdive 😉
@anonym_fd4920 veď mu hoď dačo ráno do kávy, cez prestáky bude chodiť sr.ť a nebude mať čas na ehm, " lásku " s kolegyňami.
@anonym_f14601 ja nie som autorka.
Gratulujem autorka, v pondelok uz bude kazdy vediet akym aktivitam sa venuje novy kolega, garantujem ti ze sa tam najde minimalne jedna ktora si bude chciet otestovat ci su tie reci o nom pravdive 😉
@anonym_ff9a7b vsetky zamestnankyne uz teraz zhavia fb, vyhlasuju pohotovost aby v pondelok rano boli na vratnici nastupene aby si dobre obzreli kto k nim nastupuje. Len aby neostali sklamane. A chlapi v satni ho radostne privitaju, lebo kurevnici maju u muzskeho osadenstva +body
Ono Ty si v tomto celom žiaľ obeť … takéto myšlienky, musí to byť ťažké, ale je to dôsledkom toho, že si “odpustila” neveru. To si robiť nemala keďže s tým niesi vôbec vysporiadaná. To je len pre silné povahy. Chceš aby takto vyzeral celý Tvoj život? Určite nie … rozved sa a nájdi si normálneho verného chlapa.
@jahodqa Vypichni mu oci.
@anonym_f2edc8 skôr odrezať pindika 🤭 (prepáč, autorka, neber osobne)
@jahodqa nepočúvaj ich. Sem sa už naozaj neoplatí nič písať lebo sa sliepky tu zídu a budú len rýpať. Ved to sama vidíš. Tu chodia veľmi nešťastné ženy, a chudere.
@anonym_944cf4 Autorka ocividne tiez nie je najostrejsia ceruzka v peracniku🤣🤣
@jahodqa Prečítanie jednej knižky tento problém určite nevyrieši,ALE skús si kúpiť a prečítať knižku: Moje túžby,tvoje túžby.( Pozri kníhkupectva,alebo na nete)Tam autor - manželský poradca opisuje veľa príbehov nevery a ako k tomu došlo a čo ďalej s tým.
Budeš mať aspoň niečoho sa chytiť.Lebo ,aj keby ti všetci na MK,radili sa rozísť, čo ďalej.Zase len človek čelí tým istým výzvam a problémom.
@jahodqa autorka ako prebiehalo tvoje odpustenie? Prosil ta na kolenách? Nosil ti kvety? Plakal, ze to bola najväčšia chyba v jeho zivote a nechce o teba prist?
mas traumu, potrebujes terapiu, mala by si sa zamerat na seba a robit vsetko pre svoje osamostatnenie, toto je tak na kvalitnu neurozu, ak je chronicky podvadzac nezabranis tomu, ani ked ho bude sledovat 10 zien
@anonym_b56c73 tvoj názor je úplne zbytočný ...
@jahodqa zbytočná si ty, pre svojho drahého
https://www.modrykonik.sk/group/138/ - napíš do tejto skupiny či náhodou niekto tam nepracuje. Z PO do KE ľudia chodia pracovať.
@anonym_253dac už tam napísala a ja som aj rozmýšľala, že čo potrebuje, keďže sa nepýta nič konkrétne, iba či tam pracujeme 🤷♀️ @jahodqa mňa podvádzal môj exmanžel, kým bol nezamestnaný a ja som zarábala na dvoch frontoch. Dnes mám manžela o 5 rokov mladšieho, som v predmenopauze s minimálnou chuťou na sex a manžel ma nepodvádza ani v práci, ani vo fitku, ani v lese na bicykli. To, že ho budeš takto sledovať, ti nepomôže......
@anonym_253dac už tam napísala a ja som aj rozmýšľala, že čo potrebuje, keďže sa nepýta nič konkrétne, iba či tam pracujeme 🤷♀️ @jahodqa mňa podvádzal môj exmanžel, kým bol nezamestnaný a ja som zarábala na dvoch frontoch. Dnes mám manžela o 5 rokov mladšieho, som v predmenopauze s minimálnou chuťou na sex a manžel ma nepodvádza ani v práci, ani vo fitku, ani v lese na bicykli. To, že ho budeš takto sledovať, ti nepomôže......
@anonym_a236d6 to vážne pisala aj tam? Chlap ma hanbu a este ani nenastupil 😂
Ten chlap nebude vediet ktora bije. Prvy den v praci sa tam na neho vsetky vrhnu ked mu zena take promo urobila. 😃
A co ked mate spolu dieta. To nie je dovod aby si sa blaznila. Strach mas z coho presne? Ze ta zas podvedie? Venuj sa radsej dietatu a skus sa pomaly na vlastne nohy postavit. O dieta mas mat strach a nie o nejakeho kure…..a ano , hovorim to zo skusenosti.
ženy kľud, trochu ju chápem, muž ju podviedol, ide do práce,kde sú ženy, chce vedieť, či tam náhodou nepracuje nejaká mrcha, čo ju svrbi dole a ponúka sa chlapom na podnose, nemyslím že tu hľadá nejakú spojku na sledovanie chlapa, ale vo fabrikách sa vždy taká mrcha nájde, čo dobiedza, chce len vedieť podľa mňa, či je to tam ok, môj muž pracoval ako skladník, mali tam také prihamané kukučky, úplne jej rozumiem, už jej muž zahol, boji sa, majú dieťa, či každá dáte ruku do ohňa za chlapa, ktorý pracuje medzi ženami? čítali ste čo pisala? podviedol ju cez prestávku, takže tie čo sa posmievate sa zamyslíte, tam kde sú ženy a riadne lepidlá zmäkne veľa chlapov, nemyslím že príde domov a povie...ahoj miláčik, dnes som si vrzol prepáč, ale vieš bola tak sladká....a teraz k autorke, viem že si dopustila, ale dôvera už klesla, odpustiť sa dá no zabudnúť nie a budeš v strehu, nie niesi stíhačka, to hovoria len tie ktoré si myslia, že ich chlap ich nikdy nemôže podviesť, no len aby neboli prekvapené , no ak ta má zasa podviesť ten tvoj, rozidte sa, máš jedno dieťa, chlap nie je zrelý ked toto robí, možno sa poučil a nepodvedie už, ale keby áno, už šance nedávaj lebo to bude iba kolotoč, príde ďalšie dieťa a ty budeš plakať do vankúša, taký muž si ženu neváži, radšej sama ako s idiotom, aj keby ako prosil a sľuboval, never, šancu mal, tak nech pyká a ty ver, že máš pre koho žiť a možno príde raz ten, čo si ta bude vážiť a nie podvádzať, nebudeš ani prva ani posledná, držím palce,aby ti tvoj muž radšej dokázal že si uvedomil chybu ktorú urobil a čo by stratil svojou hlupou hlavou aj keď bude mat co robiť aby si mu začala veriť, tvoj strach a reakcia su v pohode a hlúpe komentáre si nevšímaj
Z coho mas strach? Podviedol ta raz,urobi to znovu. Ku***nika si si zobrala,uz mu nikdy verit nebudes. Naco si s nim? Bude vzorom pre tvoje dieta? Kopla by som ho do prdele,hned ako by som na to prisla.

@anonym_944cf4 prepac, ale pytala sa, ja tam pracujem a co jej mam ako napisat? Ked ona vlastne ani nevie, co chce pocut. Co mam pisat, ze zeny su v okovach, so zalepenymi ocami a pasmi cudnosti? Aby neziarlila. A v skutocnosti je to normalne pracovisko. Nevera moze byt kdekolvek na pracovisku. Nikto jej nezarucii, ze tam nebude. Nech zmeni partnera, ak sa s tym nevie vyrovnat.
@anonym_d2d6c5 to nepatrilo na teba. Ty píšeš normálne k veci. Ale tie ostatne odpovede a provokácie to už je veľa.