Hľadám nezadaného muža z Košíc
Keďže si tu z toho páni urobili zoznamku, povedala som si, že sa teda pridám aj ja. Som zvedavá, či sa tu vôbec nachádzajú relevantní nezadaní muži v mojom veku a z môjho kraja.
Dávam to anonymne, pre istotu. Človek nikdy nevie, kedy sa z obyčajného predstavenia stane verejná poprava v komentároch. 😂
Takže niečo o mne:
Žena, 46 rokov, Košice, pracujúca, rozvedená, momentálne bez vážneho vzťahu.
172 cm, 67 kg, dlhé hnedé vlasy, zelené oči.
Čo ma baví?
Príroda, prechádzky, kino, filmy, divadlo, knihy, cvičenie, zvieratá (najmä psy), kultúra, hrady, zámky, múzeá, výstavy, dobrovoľníctvo, dobré jedlo, dobrá káva, dobrá spoločnosť a slnko.
V skratke: viem existovať aj mimo internetu a nepotrebujem si písať tri mesiace o tom, prečo sú všetky ženy zlatokopky a všetci muži rovnakí. 😂
A koho hľadám?
Nezadaného muža približne v mojom veku, ideálne z Košíc a okolia, ktorý má vyriešenú minulosť, vie, čo chce, má zmysel pre humor a chápe, že vzťah nie je náborové konanie na pozíciu osobného terapeuta.
Nemusí mať tehličky na bruchu, vilu na pobreží ani vlastnú jachtu. Stačí charakter, inteligencia, humor a schopnosť viesť rozhovor aj na inú tému než bývalé partnerky a to, aké sú dnes ženy nemožné. 😂
Tak som zvedavá.

@anonym_3f46c0 Co je na tom ? Zjavne je sklamana z nejakych muzov, ktori v nej videli zaplatu na svoje traumicky a rozpravali jej o byvalej.
@patrike Nie, myslím tým, že ťažko sa seriózny chlap, štyridsiatnik, ktorý je slobodný. A navyše - ak je rozvedený, tak mnohí majú nejaké deti, ktoré môžu byť aj maloleté. Ani keď má veľké deti, tak nemá vysporiadanú minulosť.