Hľadám nezadaného muža z Košíc
Keďže si tu z toho páni urobili zoznamku, povedala som si, že sa teda pridám aj ja. Som zvedavá, či sa tu vôbec nachádzajú relevantní nezadaní muži v mojom veku a z môjho kraja.
Dávam to anonymne, pre istotu. Človek nikdy nevie, kedy sa z obyčajného predstavenia stane verejná poprava v komentároch. 😂
Takže niečo o mne:
Žena, 46 rokov, Košice, pracujúca, rozvedená, momentálne bez vážneho vzťahu.
172 cm, 67 kg, dlhé hnedé vlasy, zelené oči.
Čo ma baví?
Príroda, prechádzky, kino, filmy, divadlo, knihy, cvičenie, zvieratá (najmä psy), kultúra, hrady, zámky, múzeá, výstavy, dobrovoľníctvo, dobré jedlo, dobrá káva, dobrá spoločnosť a slnko.
V skratke: viem existovať aj mimo internetu a nepotrebujem si písať tri mesiace o tom, prečo sú všetky ženy zlatokopky a všetci muži rovnakí. 😂
A koho hľadám?
Nezadaného muža približne v mojom veku, ideálne z Košíc a okolia, ktorý má vyriešenú minulosť, vie, čo chce, má zmysel pre humor a chápe, že vzťah nie je náborové konanie na pozíciu osobného terapeuta.
Nemusí mať tehličky na bruchu, vilu na pobreží ani vlastnú jachtu. Stačí charakter, inteligencia, humor a schopnosť viesť rozhovor aj na inú tému než bývalé partnerky a to, aké sú dnes ženy nemožné. 😂
Tak som zvedavá.
čo čakáš že sa tu niekto ozaj nájde? to skôr v katolíckych novinách nájdeš ohlas ako tu.
Mk by už mal zrušiť tieto zoznamovacie agendy.
@anonym_6c7f3f ja si skor myslim, ze MK by mal zalozit podskupinu "zoznamenie". Je tu veľa dospelých ľudí- žien aj mužov, ktorí sú nezadani a nevedia si nájsť partnera. Sme dospelí ľudia a patrí to k životu. Dokonca aj k mamičkám.
@anonym_6c7f3f ja si skor myslim, ze MK by mal zalozit podskupinu "zoznamenie". Je tu veľa dospelých ľudí- žien aj mužov, ktorí sú nezadani a nevedia si nájsť partnera. Sme dospelí ľudia a patrí to k životu. Dokonca aj k mamičkám.
@katkazatka súhlas, len či práve MK je miesto, kam normálni muži zablúdia.
@huxy niektori maju fajn nazory, su vtipni, maju nadhlad. Len ci su single. Ani zeny tu nemas vsetky normalne.
@huxy ale kazdý niekoho pozná a ten zas pozná dalšieho.ja mám v rodine dvoch mužov.čo ich treba oženiť😃
Ale mladí pre autorku.
@anonym_autor tak napriklad znamy je uz dlho otvoreny vztahu so zenou ako opisujes, takze sance su … drzim palce
@anonym_autor blbosť keď je škaredy tak skonči ako kamoš len
@nestastnik69 Vzhĺad je tvoj najmenší problém. To ostatné je katastrofa.
Ja som dohodila k sebe dvoch ovdovenych seniorov. Su spolu 1,5 roka. Ziju v jefnom meste, ale nebyvaju spolu. Kazdy sa stara o svoju domacnost. Chodia spolu na dovolenky, pobyty, rozne akcie, skratka uz maju vyplneny volny cas. Takze niekedy aj dohadzovacka vyjde.
@anonym_autor Taký jeden tu je. Skús napísať nicku patrike. Je z Košíc, bezdetny a dokonca bez vazektomie, ako sme sa dozvedeli v nedávnej diskusii. Dúfam, že nie si nábožensky založená a máš rada ajtakov. Vtedy to bude iste fungovať.
@anonym_autor Taký jeden tu je. Skús napísať nicku patrike. Je z Košíc, bezdetny a dokonca bez vazektomie, ako sme sa dozvedeli v nedávnej diskusii. Dúfam, že nie si nábožensky založená a máš rada ajtakov. Vtedy to bude iste fungovať.
@anonym_897052 on sa prezentuje ako zadaný, s priateľkou. Tak ho tam nechajme v tomto šuflíku.
@anonym_897052 to nie je zlý nápad do novodobých inzerátov- slobodný bez záväzkov, bez vazektómie.😁
@anonym_897052 to nie je zlý nápad do novodobých inzerátov- slobodný bez záväzkov, bez vazektómie.😁
@katkazatka on má záväzok, veď tu všade tvrdí, že má priateľku 😂
autorka, nespomenula si, ci ty mas deti
autorka, nespomenula si, ci ty mas deti
@anonym_c589db k čomu je táto informácia dôležitá? Nemám žiadne malé záväzky, ktoré by mi zasahovali do partnerského života.
@anonym_897052 on sa prezentuje ako zadaný, s priateľkou. Tak ho tam nechajme v tomto šuflíku.
@anonym_autor Dakujem za spomenutie, ano, je to tak, som zadany a plus minus presne so zenou, ako ty. Ono by to aj tak nefungovalo, s jednou psickarkou mi to davnejsie nevyslo. Ked priroda, tak nie prechadzka okolo Strbskeho plesa, ale 20 km pochod cez vysoke kopce a to mi ide, lebo som postavou typ ako Dzurinda, len vyssi.
@anonym_c589db k čomu je táto informácia dôležitá? Nemám žiadne malé záväzky, ktoré by mi zasahovali do partnerského života.
@anonym_autor Cize odpoved je jasna medzi riadkami.
@huxy čo tým chceš povedať?! 👹
@sevrin že keby tu našla vypisovať svojho muža, dosť by to narušilo jej mienku o ňom.
@anonym_c9a413 Keby zistím, že môj si chodí písať do tejto slepičárne so ženami, tak ho prestanem považovať za chlapa. Jeho záujmy sú kdesi úplne inde. Vďakabohu.
Slepičárne 😅
@sevrin Tak to je. V okruhu mojich známych sa o tejto úchylke, že tu mám účet a aktívne sa zapájam takticky mlčím. 😉
@anonym_autor Dakujem za spomenutie, ano, je to tak, som zadany a plus minus presne so zenou, ako ty. Ono by to aj tak nefungovalo, s jednou psickarkou mi to davnejsie nevyslo. Ked priroda, tak nie prechadzka okolo Strbskeho plesa, ale 20 km pochod cez vysoke kopce a to mi ide, lebo som postavou typ ako Dzurinda, len vyssi.
@patrike nie som psíčkarka, nemám psa. Ale ty máš priateľku, tak len buď tam s ňou :. A postavy typu Dzurinda sa mi nepáčia. Mám rada vysokých mužov, takej poriadnej postavy, že ich vietor neodfúkne.
@patrike nie som psíčkarka, nemám psa. Ale ty máš priateľku, tak len buď tam s ňou :. A postavy typu Dzurinda sa mi nepáčia. Mám rada vysokých mužov, takej poriadnej postavy, že ich vietor neodfúkne.
@anonym_autor Pri tejto teoretickej debate som cakal presne toto, vacsina zien chce "kus chlapa" a hlavne vysokeho. Skor toleruju mierne brucho, nez chudeho, ale napokon som sa sparoval a o chvilu to bude uz 10 rokov.
Pamatam si na jeden strasny vietor v Zapadnych Tatrach, riadne so mnou hadzalo na hrebeni 🙂
@anonym_autor Pri tejto teoretickej debate som cakal presne toto, vacsina zien chce "kus chlapa" a hlavne vysokeho. Skor toleruju mierne brucho, nez chudeho, ale napokon som sa sparoval a o chvilu to bude uz 10 rokov.
Pamatam si na jeden strasny vietor v Zapadnych Tatrach, riadne so mnou hadzalo na hrebeni 🙂
@patrike áno, mám 172 cm, s podpätkami 180 cm, čiže áno, pri sebe som vždy mala mužov nad 185 cm a riadnych chlapákov... ale svalnatých, nie tučných. Len nie chudé, kostnané a šľachovité čudá. Mám rada, keď je chlap chlapom. A keď ideme po ulici, nech pri mne vyzerá ako chlap, nie ako mladší brat.
@patrike áno, mám 172 cm, s podpätkami 180 cm, čiže áno, pri sebe som vždy mala mužov nad 185 cm a riadnych chlapákov... ale svalnatých, nie tučných. Len nie chudé, kostnané a šľachovité čudá. Mám rada, keď je chlap chlapom. A keď ideme po ulici, nech pri mne vyzerá ako chlap, nie ako mladší brat.
@anonym_autor Teoreticky nemas ziadne neprimerane ocakavania a kriteria, ale prakticky to bude tazke, ved preto pises aj sem. Nech sa dari !
@anonym_autor Problém je podľa mňa slovné spojenie a podmienka: "nezadaný muž, ktorý má vyriešenú minulosť".
@anonym_autor Problém je podľa mňa slovné spojenie a podmienka: "nezadaný muž, ktorý má vyriešenú minulosť".
@anonym_3f46c0 Co je na tom ? Zjavne je sklamana z nejakych muzov, ktori v nej videli zaplatu na svoje traumicky a rozpravali jej o byvalej.

čo čakáš že sa tu niekto ozaj nájde? to skôr v katolíckych novinách nájdeš ohlas ako tu.
Mk by už mal zrušiť tieto zoznamovacie agendy.