Kde v Košiciach kúpiť hovädzie vnútornosti bez objednávky?
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť, kde v Košiciach kúpiť hovädzie vnútornosti (pečeň, srdce, obličky)?
Raz som si nechal objednať hovädziu pečeň v Staromestskej mäsiarni, ale skôr hľadám predajňu, kde to majú bežne dostupné na pulte a dá sa to rovno kúpiť bez objednávky.
Nemám veľkú mrazničku, takže nechcem brať väčšie množstvá naraz. Budem rád za konkrétne tipy 🙏.
Ďakujem.
@laura19102 Moja, sebareflexie možno raz príde a možno nie. Podstata je, že namiesto "sorry" si začala riešiť niekoho iného život a rýpať. To je detinske chovanie. Pomýliť sa vie každý, ale nie ísť do útoku preto ze ta opravia. 😀
@laura19102 mňa to len zaujalo, čo vôbec myslíš… 😏 lebo ak by som to podľa tvojich slov mala ísť hľadať, fakt netuším kam ísť…
@laura19102 prosim ta, take hluposti pises. Cim viac pises, tym vacsie hluposti to su. Jednoducho na Dominikanskom ziadnu pecen nekupi, ani rano o siedmej, ani nikdy, pretoze ju tam nema kde kupit. Tvoja snaha pomoct je sice chvalihodna, ale neznaly pomerov bude behat po pľaci (tak ho my, domaci, volame) ako utrhnuty vagon a kupi trt makovy, nie hovadziu pecen. Nabuduce radsej nepomahaj.
@laura19102 Moja, sebareflexie možno raz príde a možno nie. Podstata je, že namiesto "sorry" si začala riešiť niekoho iného život a rýpať. To je detinske chovanie. Pomýliť sa vie každý, ale nie ísť do útoku preto ze ta opravia. 😀
@mimka1402 pred 4 hodinami ste ma riesili ze som vsade odbornik a mam psychicku diagnozu. teraz placete ze som drza? vy ste si ma vybrali ako terc, nie naopak
@mimka1402 pred 4 hodinami ste ma riesili ze som vsade odbornik a mam psychicku diagnozu. teraz placete ze som drza? vy ste si ma vybrali ako terc, nie naopak
@laura19102 Čo prosím?! Presne mi to nájdi kde ja som do teba šla, že si chorá no poď sem s tým ak mi to nájdeš hneď ti pošlem 10€. Decko jedno nevdacne, nevymyslaj si kraviny keď už, lebo to je nonsens čo splietaš za nezmysly.😀 Ešte sprav zo seba obeť, omajgat. 😀
@laura19102 ked vsade kde si pisala maju tvoje rady taku uroven ako tato tu, co si napisala, tak asi bude niekde v tvojom matrixe chyba. Tak sa necuduj. Ludia nie su sprosti, vidia to co ty nevidis
@laura19102 Čo prosím?! Presne mi to nájdi kde ja som do teba šla, že si chorá no poď sem s tým ak mi to nájdeš hneď ti pošlem 10€. Decko jedno nevdacne, nevymyslaj si kraviny keď už, lebo to je nonsens čo splietaš za nezmysly.😀 Ešte sprav zo seba obeť, omajgat. 😀
@mimka1402 mas pravdu, nebola si to ty 😊 pomylila som si ta, moja chyba. tie reci o diagnoze pisali anonym_cb56a9 a spol. hore. ja som to myslela vseobecne na celu partiu, nie na teba konkretne.
@mimka1402 mas pravdu, nebola si to ty 😊 pomylila som si ta, moja chyba. tie reci o diagnoze pisali anonym_cb56a9 a spol. hore. ja som to myslela vseobecne na celu partiu, nie na teba konkretne.
@laura19102 ale prečo si si niečo vymyslela, čo nie je pravda a ani neexistuje?
@laura19102 ked vsade kde si pisala maju tvoje rady taku uroven ako tato tu, co si napisala, tak asi bude niekde v tvojom matrixe chyba. Tak sa necuduj. Ludia nie su sprosti, vidia to co ty nevidis
@viestta presne tak, len v tejto jednej rade som bola mimo 😊 a to staci aby som sa ospravedlnila. nemusis z toho robit diagnozu celeho mojho "matrixu". ludia nie su sprosti, vidia aj to ked niekto vie priznat chybu.
@laura19102 ale prečo si si niečo vymyslela, čo nie je pravda a ani neexistuje?
@anonym_cb56a9 lebo som bola pomylena 🙏 nie preto ze by som si vymyslala. myslela som si ze na Dominikanskom sa da kupit maso, chcela som poradit mame aby nemusela behat. nebol to umysel, bola to chyba. priznavam a ospravedlnujem sa za zmatok.
@anonym_cb56a9 lebo som bola pomylena 🙏 nie preto ze by som si vymyslala. myslela som si ze na Dominikanskom sa da kupit maso, chcela som poradit mame aby nemusela behat. nebol to umysel, bola to chyba. priznavam a ospravedlnujem sa za zmatok.
@laura19102 akej mame si chcela poradit? Doslovne si napísala: Chodievam tam okolo 7-8 rano a pecen aj srdce mavaju, oblicky menej.
@viestta presne tak, len v tejto jednej rade som bola mimo 😊 a to staci aby som sa ospravedlnila. nemusis z toho robit diagnozu celeho mojho "matrixu". ludia nie su sprosti, vidia aj to ked niekto vie priznat chybu.
@laura19102 dotlacili sme ta k tomu, ze si pripustila, ze pises bludy. Celu jednu stranu si na to potrebovala aby si to vobec pripustila. A aj tak pises bludy, lebo pytal sa chlap, nijaka mama sa nepytala.
@laura19102 akej mame si chcela poradit? Doslovne si napísala: Chodievam tam okolo 7-8 rano a pecen aj srdce mavaju, oblicky menej.
@anonym_cb56a9 no predsa tej, kvoli ktorej tu mame tuto 4-hodinovu diskusiu 🙈 mame co hladala vnutornosti
@anonym_cb56a9 no predsa tej, kvoli ktorej tu mame tuto 4-hodinovu diskusiu 🙈 mame co hladala vnutornosti
@laura19102 dievča zlaté, aká mama tu hľadala vnútornosti? A ty píšeš, že chodíš ich kupovať ráno o 7.00 na to miesto?
@laura19102 dotlacili sme ta k tomu, ze si pripustila, ze pises bludy. Celu jednu stranu si na to potrebovala aby si to vobec pripustila. A aj tak pises bludy, lebo pytal sa chlap, nijaka mama sa nepytala.
@viestta aha, tak to som fakt nevedela 😅 videla som zenske meno a fotku na profile, myslela som ze je to mama. tak potom chlapovi co hladal vnutornosti. pointa je rovnaka - chcela som poradit, sekla som sa.
@viestta aha, tak to som fakt nevedela 😅 videla som zenske meno a fotku na profile, myslela som ze je to mama. tak potom chlapovi co hladal vnutornosti. pointa je rovnaka - chcela som poradit, sekla som sa.
@laura19102 čiže ty si si toto celé vymyslela? Ako aj iné tvoje rady ohľadne lekárov v Košiciach? Parkovania v Malackách, kaderníctva v Žiline?
@laura19102 čiže ty si si toto celé vymyslela? Ako aj iné tvoje rady ohľadne lekárov v Košiciach? Parkovania v Malackách, kaderníctva v Žiline?
@anonym_cb56a9 pomylila som sa len v tomto jednom poradi, ano. to som priznala. to ze to ty natiahnes na lekarov v KE a parkovanie v MA je tvoja vec, nie moja pravda
@anonym_cb56a9 pomylila som sa len v tomto jednom poradi, ano. to som priznala. to ze to ty natiahnes na lekarov v KE a parkovanie v MA je tvoja vec, nie moja pravda
@laura19102 je to tak? Poznáš nejakých lekárov v KE? Nejaké kaderníctvo v ZA? Ideš zase zavádzať? Máš vôbec 23r? A je tá tvoja fotka alebo stiahnutá z netu? Lebo prepáč, teraz si nemyslím, že ti bude niekto veriť. Ty si sa nepomýlila, ty si klamala a tvrdila si, že ráno o 7.00 tam chodíš nakupovať.
@laura19102 je to tak? Poznáš nejakých lekárov v KE? Nejaké kaderníctvo v ZA? Ideš zase zavádzať? Máš vôbec 23r? A je tá tvoja fotka alebo stiahnutá z netu? Lebo prepáč, teraz si nemyslím, že ti bude niekto veriť. Ty si sa nepomýlila, ty si klamala a tvrdila si, že ráno o 7.00 tam chodíš nakupovať.
@anonym_cb56a9 pomylila som sa, neklamala. je v tom rozdiel. to som priznala hned ako som zistila pravdu. moje ostatne rady su z mojej skusenosti a za tymi si stojim. tvoj osobny utok nekomentujem 🌙
@laura19102 hned v prvom prispevku spominas aj Kosecky dvor, predajnu v Koseckom Podhradi, co je pri Dubnici nad Vahom, cize si od sameho zaciatku uplne a celkom mimo a neviem ci si vobec niekedy bola v Kosiciach.
Mas stastie, staromestskych masiarni. ktoru tiez spominas v prvom komente, mame v Kosiciach viac, takze aspon v tomto si sa az tak nesekla, aj ked ani jedna z nich nie je v blizkosti Dominikanskeho namestia
@laura19102 hned v prvom prispevku spominas aj Kosecky dvor, predajnu v Koseckom Podhradi, co je pri Dubnici nad Vahom, cize si od sameho zaciatku uplne a celkom mimo a neviem ci si vobec niekedy bola v Kosiciach.
Mas stastie, staromestskych masiarni. ktoru tiez spominas v prvom komente, mame v Kosiciach viac, takze aspon v tomto si sa az tak nesekla, aj ked ani jedna z nich nie je v blizkosti Dominikanskeho namestia
@viestta chapem ze som sa sekla s tou pecenou a priznala som to. ale ze ma tu 5 hodin rozoberate do detailu ci poznam lekarov v KE, kadernictvo v ZA, ci chodim o 7:00 a ci som bola v Kosiciach... ludia, fakt nemate v nedelu vecer nic lepsie na robote? 🙏 ja uz hej, dobru noc
@viestta chapem ze som sa sekla s tou pecenou a priznala som to. ale ze ma tu 5 hodin rozoberate do detailu ci poznam lekarov v KE, kadernictvo v ZA, ci chodim o 7:00 a ci som bola v Kosiciach... ludia, fakt nemate v nedelu vecer nic lepsie na robote? 🙏 ja uz hej, dobru noc
@laura19102 my ta nerozoberame, ty si klamala v uvodnom prispevku, ze tu chodis o 7.00 rano nakupovat vnutornosti. Preco?
@laura19102 ja rozoberam len tu nikdy nevystavanu trznicu v Kosiciach, len na nu som sa pytala, ale ked uz si sa zacala rypat vo mne, tak som sa pozrela na ten tvoj prispevok hlbsie, no a nasla som tam dalsiu blbost, ktora z teba vypadla.
A ozaj, pozeram Lets Dance, tanca je tam malo, takze pocas hluchych chvil sa zaoberam tebou. Keby si hned na zaciatku napisala Prepacte, splietla som sa Staru trznicu mame v Bratislave, mohlo to skoncit pre nas aj pre teba. Ale ty si nas zacala presviedcat, ze sme sproste lebo nevieme kde na Dominikanskom je masiarska hala na poschodi...
A na zaver aj tebe Dobru noc. A prestan si vymyslat.
Môžem sa opýtať, že keď bývaš pri BA, prečo si včera napísala toto: ahoj, my sme riesili tiez gauc na mieru a nakoniec sme isli do SlovSofa (Bojnice). robia cisto slovenske sedacky a vsetko prisposobia – rozmery, tvrdost, latku, aj funkcie. maju aj sedacky na kazdodenne spanie. nie su priamo na vychode, ale dovoz a montaz riesia po celom Slovensku, nam to priviezli do Kosic bez problemu. kvalita super, drzi uz treti rok. https://www.modrykonik.sk/forum/skusenosti-s-kamennymi-predajnami-a-sluzbami/gauc-na-mieru-vychodne-slovensko/
Môžem sa opýtať, že keď bývaš pri BA, prečo si včera napísala toto: ahoj, my sme riesili tiez gauc na mieru a nakoniec sme isli do SlovSofa (Bojnice). robia cisto slovenske sedacky a vsetko prisposobia – rozmery, tvrdost, latku, aj funkcie. maju aj sedacky na kazdodenne spanie. nie su priamo na vychode, ale dovoz a montaz riesia po celom Slovensku, nam to priviezli do Kosic bez problemu. kvalita super, drzi uz treti rok.
@anonym_cb56a9 dobra detektivna praca 😊 ano, byvam pri BA a rodinu mam v KE. da sa zit na zapade a zaroven riesit veci na vychode
vy ma riesite viac ako ja seba. keby ste tolko energie dali do niecoho uzitocneho, uz mame aj tu trznicu v Kosiciach postavenu. dobru noc detektivi 🌙
vy ma riesite viac ako ja seba. keby ste tolko energie dali do niecoho uzitocneho, uz mame aj tu trznicu v Kosiciach postavenu. dobru noc detektivi 🌙
@laura19102 aha, takze zas vyhybka, len aby sa tvoje bludy neriesili
a ja, sprosta, sa ta este zastavam... Mala som si radsej ruky prisadnut... @laura19102

@viestta @mimka1402 @biba_18 dobre, nie je to hala, je to trh.😊 nazov som poplietla, nie som z Kosic. pointa bola pomoct mame ze pecen zozenie rano, nie vyhrat zemepisnu olympiadu. to ze ma tu tri hodiny riesite kvoli jednemu slovu hovori viac o vas
@laura19102 ale čo si poplietla? veď si si vymyslela halu, na 2 poschodí a ideš nás presviedčať o tom, že my sme na chybe? Akej mame si chcela pomoct? Prispevok pisal chlap. Vsimla si si?