icon

Protesty v Košiciach: Naozaj prišlo len 15 tisíc ľudí?

25. jan 2025

15 tis na protestoch? Ked sa tolko porovnavate vo vsetkom s nami zlymi Blavakmi,tak trochu zaberte🙂

marsmykkok
25. jan 2025

Za mňa na Košice super, zase uvedom si, že blízko máš Prešov, kde asi bol tiež protest, mňa potešila aj Banská Bystrica kde bolo 10 000 ľudí čo je dosť na to že je to kraj Smerákov a Republiky.... A teda Bratislava to je "večne protestujúce mesto" -bolo veľa protestov kde tam boli desatisíce ľudí a v krajských mestách sa stretli desiatky ľudí, úplne malé skupiny. Teda protestovala len Bratislava. Tu je super, že neprotestuje len Bratislava, ale všetci, či Košice 15 000 ľudí, či Banská Bystrica 10 000, ostatné krajské mestá tiež 5000 okolo, to sú počty čo tu od nežnej revolúcie asi neboli.
Darmo Fico spojil ľudí ako nikto predtým.

autor
25. jan 2025

@slniecko5 moja zlata,ked nepride nasobne viac a ked nezacne generalny strajk,Robko sa nevzda.

slniecko5
25. jan 2025

Však priveď kamarátov, rodinu a bude vás viac.
Treba začať od seba vždy.

tululu
25. jan 2025

A toto je ten problem, ze este aj protestujuci sa budu "vysmievat" z inych protestujucich. Ze do seba zaparaju ludia z "opacnej" strany je smutne, ale vcelku logicke, ale toto, toto je tragicke...

autor
25. jan 2025

@tululu nevysmievam sa, ale ano,hnevam,ze ludia spia.budeme sa schadzat do nemoty ?nestaci ..

enmery
25. jan 2025

@tululu Zbytočne vysvetľuješ. Ona je ešte na seba aj hrdá.

autor
25. jan 2025

@enmery bingo!

enmery
25. jan 2025

Nie si o nič lepšia ako tí, kvôli ktorým protestuješ. Čo bolo úžasné, je akýkoľvek počet ľudí na proteste kdekoľvek. Ty sa tu primitívne vysmievas z KE. Ešteže tu bolo dosť ľudí, ktorí vidia pohár poloplný a nemajú potrebu provokovať a skrývať to za "burcovanie". S ľuďmi, ktorí niekoho delia na základe miesta narodenia, či rasy, je zbytočné debatovať. Podstatné sú činy.

zuzanita1609
25. jan 2025

Nerozumiem už. Tak akože tebe vadí,že prišlo do Ke málo ľudí protestovať? A ty si naozaj tá, ktorá protestovala v Ba,alebo chceš len rozoštávat ľudí ...nie nemyslím,že si volička PS, pretože, nie aby si bola vďačná,že ľudia vyšli do ulíc, ale ty budeš .... presne toho je finta zo Súmračnej...😏

viestta
25. jan 2025

Autor, neviem co bolo povodnym cielom tejto debaty. Skoda, ze neviem, kto si, aspon by som vedela kto je trapos (v tom lepsom pripade len trapos, ten horsi ani radseej nespominam)

casavina
25. jan 2025

Prečo anonym? Ak chceš normálne diskutovať stačí sa odhaliť... A k téme... Prečo leješ olej do ohňa? To vážne už ľudskosť vymrela?

autor
25. jan 2025

Kto vie ratat percenta?Kosice zahanbili poctom na protestoch

zuzanita1609
25. jan 2025

A ba aj v Liptovskom Mikuláši boli,ja som stihla obehat aj Prešov,aj Mikuláš, počíta sa? 😁

enmery
25. jan 2025

Jediný, kto to zahanbuje si ty a to samú seba🤦‍♀️

enmery
25. jan 2025

@zuzanita1609 Nie, máš sa hanbiť, že to bolo tak málo.

ukulela
25. jan 2025

Kvalifikovaný odhad odborníka bol v BA 35-40 tisíc. A čo teraz? Jednoducho všade je časť ľudí, čo na protesty neprídu. A vzhľadom na výsledky volieb pochopiteľne, že v Brezne nepríde ani 10 ani 5000 ľudí. 15000 na KE je skvelé.

viestta
25. jan 2025

Este raz sa ta spytam, co si touto statistikou chcel povedat? Uplne seriozne napis co je cielom tejto diskusie, zalozenej anonymom, ktory, nevieme preco, sa rozhodol moralizovat. Jedine, ze by sudruhovia zo Sumracnej chceli poukazat, ze na vychode ich ludia podrzia. Neviem preco by ich mali drzat, vsak tak ci tak tu nic nie je, ako povedal preceda. Tak preco tak strasne na tom vychode zalezi?

enmery
25. jan 2025

@viestta Chce iba provokovať a rozdúchat nenávisť východ-západ. Treba ju skôr poľutovať.🫠

viestta
25. jan 2025

@enmery toto je jasny rukopis Sumracnej. Rozdelit aj to co rozdelovat netreba. Lebo uz kralovna Viktoria povedala Rozdel a panuj. A tym sa sudruhovia zo Sumracnej riadie. Je smutne, ze ich nohsledi nemaju kapacity pochopit ako je s nimi manipulovane. Ale potesujuce je, ze napriek masivnej niekolkorocnej kampani, ktorej cielom je ludi rozdelovat sa dokazalo vcera spojit 100 tisic ludi a isli na namestia prezentovat svoj postoj k tejto vlade. Spojili sa ludia bez ohladu na pohlavie, vek, vzdelanie, socialny status a politicku prislusnost a sli manifestovat. A okrem tych 100 tisic, ktori sa zucasnili su ti dalsie tisicky ludi, ktori sa z roznych dovodov nemohli alebo nechceli zucastnit a napriek tom, ze nestali na namestiach suhlasia s myslienkou, za ktoru sa tam stalo. A tie tisicky, ktore ostali v praci, doma s detmi alebo nemali moznost docestovat su este vacsia sila ako ti co tam sli. A tej sily sa terajsi potentati boja, neboja sa par vymyslenych zahranicnych agentov, ktorych "objavili" na Bezpecnostnej rade statu. Boja sa tych, ktori by im nedali hlas v predcasnych volbach, ku ktorym to jednoznacne smeruje. Preto treba svojim nasledovnikom povedat, ze v podstate sa nic nedeje, nespokojnych je len "par tisic". Ti ostni su spokojni. Komunisticka demagogia ako vysivana

janulik2008
25. jan 2025

Ja som nebola ... to som tam mala prist so zapalom pluc? 🤨
Smutne je vysmievat sa z toho, kolko ludi je v inom meste. Ved ide nam o to iste nie?

autor
25. jan 2025

@janulik2008 nejde o vysmech. Ide o trosku mobilizacie.mne na protestoch zalezi a ked druhe najvacsie mesto s kulturnou a vzdelanostnou tradiciou takto zlyha,stve ma to.amen

viestta
25. jan 2025

autorka, je to len tvoj pocit, ze my Kosicania sme zlyhali. Ja nemam ten pocit. A po pravde, takymto vysmechom ludi nenamotivujes. Ci sa ti to paci, ci nie, tvoje komenty neznu burcujuco, ale vysmesne ak nie rovno povysenecky. Zial, zle si naformulovala aj uvod aj vsetky ostatne komentare

autor
25. jan 2025

@viestta vela krat mas pravdu. Ale nie vzdy,ani teraz. ✌️

viestta
25. jan 2025

Tvoj pocit je, ze sme zlyhali. Moj pocit je, ze si nas vysmiala.

bessie12
25. jan 2025

@viestta ona musí mať veľmi smutný život, keď takto škatuľkuje Košičanov.
Autorka, ty "blaváčka" ( ospravedlňujem sa Bratislavčanom) , choď do kelu. Si trápna, keď sa z nás vysmievaš. Namiesto hejtu by si mala byť hrdá a rada, že prišlo toľko ľudí. Určite očakávali oveľa menej ludi ako v skutočnosti prišlo. Košice určite v tomto nezlyhali. Nie každý mohol prísť, aj keď (možno) chceli.

casavina
25. jan 2025

Len aby autorka nebola sama Košičanka, ktorá sa príde najesť domov cez sviatky a zbytok roka strávi pri páse v Blave 🤣🤣

slniecko5
25. jan 2025

@casavina
Košičanka nie, tie sú normálne🙂
Je to troll

bessie12
25. jan 2025

@slniecko5 platený či neplatený ?? 🤔

enmery
25. jan 2025

@bessie12 To je hádam jedno, hlúpa provokatérka. Nevyšlo😉

slniecko5
25. jan 2025

@bessie12 no ak neplatený, o to smutnejšie 😂.