icon

Tipy na kvalitného očného lekára v Košiciach

28. mar 2024

Pekny vecer / den. Potrebovala by som prosim fundovaneho ocneho lekara, ktory nebude dehonestovat pacienta a bude sa mu snazit pomoct najst adekvatne riesenie k problemom so zrakom. Proste clovek, ktory poradi, predpise co treba alebo navrhne riadne riesenia. Dakujem za skusenosti, prosim cele mena, aby som vedela najst aj kontakt na nich. Dakujem dakujem

adazary
28. mar 2024

Zdravé oko - Veselý

autor
28. mar 2024

@adazary zdrave oko vlastni pani Vesels, a s tou veru dobre skusenosti nemam xy rokov dozadu. Dakujem

monika4487
28. mar 2024

Ja som bola cez leto u tejto pani doktorky, posielam link, dole su aj recenzie
https://www.navstevalekara.sk/lekari/ocny-lekar...

janinah
28. mar 2024

Dr.Slavomir Dzur v 3f
Dr.Bohuslav Hlôška v Retina

zfidorka
29. mar 2024

MUDr. Sedlická na Poliklinike Východ na Furči

autor
29. mar 2024

@monika4487 dakujem krasne, ta pani doktorka rozprava slovensky? Lebo meno ma dost odradzalo uprimne 🙂

vlucifuk
29. mar 2024

My až z Popradu chodíme na očnú kliniku Mikrochirurgia oka 3F, pán dr. Daboczi a jeho tím. Vrelo odporúčam.
https://3f.sk/

monika4487
29. mar 2024

Ano rozpráva slovensky, asi je pravdepodobne z Ukrajiny, ten prizvuk mi taky prisiel. Ale rozpráva pekne slovensky. A musim sa len pridat k pozitivnym recenziam na jej odbornost.

taktotedanie
29. mar 2024

Teraz tam robi dr zgabur

taktotedanie
29. mar 2024

Ja odporucam- vesely v bastione, dr zgabur v tip tope, dr sedlicka livia, 3F dr dzur

autor
30. mar 2024

@taktotedanie dakujem vam, skusim pana Dabozciho

taktotedanie
30. mar 2024

Odporucam skor dr dzur
Dr daboczi nerobi stale a venuje sa viac detom

poleva
31. mar 2024

P.doktorka Renata Maďarova, pri Jazdiarni, Košice

autor
4. apr 2024

@poleva dakujem vam. Takmer nikto z odporucanyxh neberie novych pacientov, a ked aj tak za nehorazne peniaze s odovodnenim, ze nemaju zmluvy so ZP… 🙂 jedna katastrofa.

autor
4. apr 2024

dakujem vam. Takmer nikto z odporucanyxh neberie novych pacientov, a ked aj tak za nehorazne peniaze s odovodnenim, ze nemaju zmluvy so ZP… 🙂 jedna katastrofa.

taktotedanie
4. apr 2024

Ako napr kto??

poleva
5. apr 2024

@anonym Mudr.Maďarova berie novych pacientov.Je potrebne sa objednat cez e-casenku a aj na stranke ma info ze berie novych pacientov

poleva
5. apr 2024

@taktotedanie ja som dala tip a berie urcitebpani doktorka Maďarova, boli sme zo synom cez e-casenku a som max.spokojna , vysetrila komplet vsetko😊tak neviem koho @anonym... myslí

autor
5. apr 2024

@taktotedanie tak napriklad co si odporucala ty, tak vsetci okrem Veseleho. 🙂

autor
5. apr 2024

@poleva ano, ale iba vtedy, ak nema clovek nikde kartu a nebol este na ocnom. 🙂

poleva
5. apr 2024

@anonym, my sme chodili aj inde..a nik sa na to nepytal...cez ečasenku sa to nik nepyta😊

taktotedanie
5. apr 2024

Sedlicka a zgabur beru novych urcite ( objednavali sa znamy terwz prvykrat) a zmluvy maju so vsetkymi poustovnami
Zgabur v tiptope patri pod veseleho

autor
5. apr 2024

@taktotedanie zgabur ano, ale vysetrenie stoji od 50 eur vyssie, a termin nema hned. Platit naozaj nehodlam. A Sedlicka mi komunikoval toto, asi ma problem s dospelymi, a nema terminy hned. Obvolala som vsetkych po KE, beru zvacsa len podla obvodu. Takze dakujem pekne za odporucanie, nerob si starosti, uz som to vyriesila. V dnesnej dobe bud mat znamost, prachy alebo velku papulu co sa neboji 😂

autor
5. apr 2024

@taktotedanie a ta pani Sedlicka vysetri len ak nenas inde kartu, takze sestricka nebola dvakrat privetiva po telefone. 🙂

taktotedanie
5. apr 2024

Tak jedine napr nova nemocnica tam neplatis, ocna prijimova ambulancia

taktotedanie
5. apr 2024

A kosicke ocne centrum si skusala?

ifka888
16. jan 2025

@vlucifuk ale oni vyšetrujú aj dospelých?

vlucifuk
16. jan 2025

@ifka888 Oni vyšetrujú, operujú hlavne dospelých. Na klinike robí tím lekárov, ale len MUDr. Daboczi vyšetruje deti.