Ako bojovať proti všiam?
dobry den v skolke sa nam objavili vsim, mam dlhe nefaebene vlasy a nechcem ich dostat. aky je TOP TOP produk dostupny ihned pre dospelych a preventivne aj doma ak to donesiem domov ?
ps : inkubacna doba alebo nieco?
priznaky ??? iba svrbenie ?
farba na vlasy a zehlenie pomoze ?
@mama4444 dnes sa uz vlasy kvoli vsiam nestrihaju ;) Dcere zabral najlepsie pripravok Nyda s dievcatkom vo fialovom tricku (nie v oranzovom - skusali sme oba). Kuru som jej opakovala trikrat, vzdy po tyzdni + som kazdy vecer vycesavala takym hrebenom "Vsivacik". Na zaciatku som jej raz vlasy aj prezehlila a bola som prekvapena, kolko "puknuti" som pocula. Nastastie sa to od vtedy neopakovalo
@mama4444 inkubacna az 2-3tyzdne...
Mozno cajovnikovy olej riedeny ako prevencia. Farba na vlasy je istota. Tam neni o com . Tiez mozno levandula/ rozmarin luhovany sa pouziva ako prevencia potvor
@mama4444 kedysi na škole keď boli vši umývali deťom vlasy psím šampónom neviem čo obsahoval ale pomohlo to , netrebalo nič strihať ani podobne somariny
Ako moze byt pri vsiach inkubacna doba?

zabaliť vlasy do oleja (olej vši udusí) a opakovať o pár dní znova (lebo pár dní trvá, než sa voš vyliahne a je schopná klásť nové vajíčka)
farba na vlasy ich zabije, to áno
žehlenie zabije tiež, len neviem, či by sa ti dalo úplne od koreňa vlas žehliť