icon

Ako často chodíte na pedikúru?

2. mar 2026

Je veľa interval raz za 2 týždne?

Strana
z2
autor
2. mar 2026
@katica06

@anonym_autor ďalšia ktorej vadia plne vozíky.
Len pre tvoju info, ľudia ktorí bývajú ďalej od mesta chodia do obchodu raz za týždeň alebo iba každý druhý. Ja osobne nakupujem aj pre svojich rodičov. Tak už chápeš prečo?

@katica06 Jooj sranda neber tak vážne 😀 aj ja podobne nakupujem.. mne slovo konsolidácia pripomenulo džemova konsolidácia Kamenický 🙃

pr85
2. mar 2026

@anonym_autor Každý mesiac. Musel som s tým začať kvôli praskujucej zhrubnutú koži na chodidlách.

som_realistka
2. mar 2026

raz za mesiac, to je pre mňa akurátny interval, na pätách sa mi tvorí dosť zhrubnutej kože, ale čo sa týka intervalu, najlepšie Ti poradí pedikérka, ale 2x do mesiaca komplet pedikúra je asi pričasto,

anonym_69b6f7
2. mar 2026

Mám 45 rokov a ešte nikdy som nebola na pedikúre. Nechty si strihám sama, pri každej sprche si prejdem päty, aj plôšky pilníkom z DM, po sprche natriem nechtíkovou masťou z DM. Starám sa o ne takto od nepamäti, nemám žiadnu zhrubnutú kožu.

anonym_da65ca
3. mar 2026

Úprimne veta, vidím v Kauflande plné košíky mi nepríde fér. Nemyslím to v zlom. Ale jesť treba. Pedikúra neni životne dôležitá. Na 2 týždňových intervaloch nevidím osobne nič zlé, moje nohy by to potrebovali tiež, veľmi mi rohovatejú päty, ale pedikúru som úplne vypustila, nohy si ošetrujem sama. Nemám otlaky, kurie oká, takže v pohode. U nás je cena 30€ a dať mesačne 60€ je pri 2 deťoch v dnešnej dobe za mňa osobne luxus a to obaja s mužom zarobíme pekne, tento mesiac sme odložili tiež pekne, jednoducho tých 30, prípadne 60€ miniem niekde kde to považujem za rozumnejšie, ak by som bola vo veku/situácii, že si tie nohy ošetriť už sama nedokážem, tak by som riešila pedikúru cca 2-3 mesačnom intervale, ale len preto, že mi to príde zbytočne veľa €, za niečo o dokážem aj sama.
Ešte dodám mňa či muža s plným košom stretneš, lenže nakupujeme 80 ročnému dôchodcovi, čo už nezvláda nákup napr. v tom Kauflande. Problém robí aj tá naša dedinská jednota. Viem že je stále dosť ľudí čo nakupuje pre svoj účel kvantá, ale nie každý s plným košom musí byť človek čo ho má pre vlastnú spotrebu.

anonym_bfaafe
3. mar 2026
@anonym_69b6f7

Mám 45 rokov a ešte nikdy som nebola na pedikúre. Nechty si strihám sama, pri každej sprche si prejdem päty, aj plôšky pilníkom z DM, po sprche natriem nechtíkovou masťou z DM. Starám sa o ne takto od nepamäti, nemám žiadnu zhrubnutú kožu.

@anonym_69b6f7 nechtikova vazelina je top, dlhe roky som mala problem, nic nepomahalo a teraz mam nohy ako babatko;)

anonym_69b6f7
3. mar 2026
@anonym_bfaafe

@anonym_69b6f7 nechtikova vazelina je top, dlhe roky som mala problem, nic nepomahalo a teraz mam nohy ako babatko;)

@anonym_bfaafe je super, aj na suché ruky. V zime, v mraze ju dávam deťom na tvár v tenučkej vrstve

anonym_8305d9
3. mar 2026

Nikdy som nebola a myslim, ze ani nikdy nepojdem. Pride mi to divne, aby mi niekto chytal nohy, strihal nechty a podobne.

priscilla07
4. mar 2026
@anonym_07ffdc

neuveríš, ale nikdy som nebola ani na pedikúre ani na manikúre, neznášam keď sa ma dotýkajú cudzí ľudia a nedala by som nohy niekde kde si to máčali iní predo mnou, ja ani do bazéna nevleziem

@anonym_07ffdc som rada že nie som jediná 😊

zuzitka1004
4. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_c43a16 to áno konsolidujeme ale keď vidím v Kauflande tie plné vozíky tak pochybujem 😀

@anonym_autor v živote som sa do cudzieho košíka nepozrela, ani ma to nikdy ani len nenapadlo 🙂
K Pedikure: chodím už 5 rokov každých 5 týždňov, v tom lavoriku kde je voda, je vždy čistý sacok, predo mnou ho tam pedikérka dáva a po mne vyhadzuje. Nástroje sterilizuje predo mnou, keď mi dokončí pedi a začne maľovať nechty.

zuzitka1004
4. mar 2026
@anonym_07ffdc

neuveríš, ale nikdy som nebola ani na pedikúre ani na manikúre, neznášam keď sa ma dotýkajú cudzí ľudia a nedala by som nohy niekde kde si to máčali iní predo mnou, ja ani do bazéna nevleziem

@anonym_07ffdc je to trošku zavádzajúce, neviem teda ako iné pedikerky, ale moja ma vždy čistý sacok, veľký presne ako lavor, v ktorom mám nohy, do toho napustí vodu. Sacok da čistý, po mne vyhodí.
Tvoja odpoved znie, akoby sme si všetci čo chodíme na pedi, machali nohy v jednej vode. 🙈🫣😏

janulka1802
4. mar 2026

Ja som bola raz a nechystám sa. Robím si sama pedikúru.

Strana
z2