icon

Ako dlho sa zvyknete sprchovať?

30. mar 2025

Ako dlho sa zvyknete sprchovať?Voda x čas.

Strana
z2
zuzinka888
31. mar 2025

Dlho aj 20 - 25 min ak si umyvam vkasy. Pre mna je sprcha nie len hygiena ale aj psychohygiena a relax a dcery maju rovnaky konicek ako ja🤣🤣. Takze ucet za vodu je "obrovsky".

terezkaarthuramax
31. mar 2025

@zuzinka888 to ma nenapadlo ze relax to moze byt.. som sa čudovala ze co su niektoré moje kamarátky ked som u nich spala tak dlho v kupelke.😁

sense
31. mar 2025

Ako kedy sú dni keď je to moment a dundni keď to trvá celú večnosť

kittykat22
31. mar 2025

v kupelke stravim vzdy rovnaky cas. Spotreba vody je rozdielna leto vs zima. Pretoze v lete ked je teplo v pohode stopnem vodu ked si cistim vlasy alebo telo. V zime to nehrozi, pretoze by mi bola zima a vodou sa niekedy aj lakonicky zohrievam - mam to proste rada. Pokial ide o vodu, radsej usetrim pri umyvani riadu - ze tu vodu zastvim, vsetko umyjem a oplachnem, nez by som setrila na tele

zuzinka888
31. mar 2025

@terezkaarthuramax je to to iste ako ked niekto lezi vo vani aj hodinu- dve( toto zas nechapen ja😂)

ivelina43
31. mar 2025

Ja tak okolo 10 minút aj s vlasmi. Nemám potrebu stáť pod sprchou, jedine keď som chorá a mám zimnicu tak chvíľu pod riadne teplou vodou postojím.

bielasovicka
31. mar 2025

Ja mam radšej vanu. Tam viem relaxovať 😁. Ináč sprcha tak 5 minút. Nechce sa mi tam dlhšie postavat

oli18
31. mar 2025

Uz nie ako casto, ale ako dlho? To ozaj toto niekoho zaujima? 🙄 🙈

liusa82
31. mar 2025

ja vždy 20 minút až pol hodka.Iba sprcha nič iné.Ja sa rada sprchujem a tam premýšlam.Kúpanie naopak neznášam vo vani.Tam si pripadám ako ležiaca mrtvola 😀 a nikdy tam ani nevydržím dlhšiu dobu

heln
31. mar 2025

vojdem do sprchy, nastavim vodu, namydlim sa, oplachnem, asi 5 minut. s umytim vlasov asi 10 minut s holenim noh max 15 minut. moj rekord sprcha s umytim vlasov su 4 minuty.

viestta
31. mar 2025

Ked uz sme zacalii, kedysi davno sme boli v Taliansku v kempe, kde bola v sprchach tepla voda na zetony. Ja som za jeden zeton oprala seba, plavky, tricka a ked som skoncila, tak este voda tiekla. Kamoska furt brala 2 zetony, lebo za 20 minut co voda tiekla sa nestihla ani umyt.

jesenzima
31. mar 2025

Koľko treba. Priemerne tak 10-15 minút ....

veronicka1901
31. mar 2025

15 minut v priemere, ale nenechavam vodu tiect neustale. Vlasy si umyvam zvlast rano 2 - 3x do tyzdna, v lete podla potreby.

henka123123
31. mar 2025

Niekedy 10 minut a niekedy aj hodinu..

breeen
31. mar 2025

@katkaa01 ja tiež 😂

wolf_
31. mar 2025

@terezkaarthuramax keby len relax, mne sa v sprche aj najlepšie rozmýšľa 🙈 Pri tom zvuku vody a príjemnom pocite ako po mne steká horúca voda mi vždy napadnú tie najlepšie nápady a riešenia na všetko 😁 Muž sa už smeje, že ja z tej sprchy vždy vyjdem s nejakou novou myšlienkou 🙈😅

autor
31. mar 2025

@wolf_ Same 😀 a ešte sa mi tam najlepšie spieva 😂 iná akustika 😂😂😂 len čo susedia !

iwesska
31. mar 2025

To je slovna uloha? 😄 To sa realne niekto sprchuje so stopkami a sleduje pritom odber vody? 🤔

alica110
31. mar 2025

Ja teda neviem, ale mame sprchovy kut, nie vanu, takze sa tam dlho nezdrziavam. Osprchujem sa vodou, umyjem sprchovym gelom a to zas zmyjem a hotovo :D Ked umyvam vlasy, tak pouzivam okrem samponu aj masku a tak, takze to som dlhsie. Ale vodou setrim, nemam ju pustenu, ked nemusim.

jankasmejka
1. apr 2025

To vážne takáto otázka? Otras. Musíte sa veľmi nudiť.🙄🤔

kofilka33
1. apr 2025

Tak do 5min keď si neumývam vlasy.Osprchujem sa ,vypnem vodu,umyjem so sprchačom a opláchnem .Nerada plytvám vodou a hlavne máme žumpu a vývoz nieje lacná záležitosť.

saxana000
1. apr 2025

Skocim tam hola pustim vodu namocim namydlim oplachnem idem von.dokopy tak 3 minuty. ak zmyvam vlasy holim nohy cistim tvar trva to podstatne dlhsie..

trisha_r
1. apr 2025

Polhodinu, aj viac. Vo vani viac ako hodinu. Vezmem nejakú knihu alebo skôr čítačku a môže byť z toho asi dve hodiny 😂 milujem horúcu vodu.

ema22270
1. apr 2025

Fuha, nikdy som to nemerala, ale tak 10min cca... vlasy si umyvam zvlast..

alexanderkovacs
3. apr 2025

Max 5 min. Ale som chlap a zvycajne v studensej vode. Ja horucu vodu neznasam.

Strana
z2