icon

Ako ostrihať vlasy dcéry po dvoch rokoch?

anin_fo
21. dec 2024

čaute,

videla som tu dnes príspevok o strihaní vlasov, inšpiroval ma konečne pokecať s dcérou o zostrihu týchto vlasov, len keď ona nevie, nechce sa jej tým zaoberať.. na foto vyzerajú fajn ale sú nestrihané cca 2roky, rada by som to šmykla, ale nevieme ako, nosí sa ešte postupka alebo nechať rovno ?

potrebujem nejaké varianty pre dcéru, lebo už to naozaj potrebujú, elektrizujú a ak s ničím nebude súhlasiť, muž je schopný ísť s ňou aj zajtra zostrihať 20cm

Ako ostrihať vlasy dcéry po dvoch rokoch?
Strana
z3
susitko
25. dec 2024

@anin_fo a co tak...dat do gumicky,odstrihnut a darovat vlasy na "vystrihaj sa Slovensko".ja som tak 2x darovala.akurat teda je tam nejaka predpisana dlzka a nemozu byt farbene.dcera bude mat dobry pocit,ze urobila dobry skutok a este aj novy uces👌👌👌

jancejance
25. dec 2024

@anin_fo a keď ich ostriháš, tak prestanú elektrizovať? To som ešte nepočula teda. Treba prať oblečenie v aviváži, idealne antistatickej, aby jej neelektrizovali.
A dcéra nosí rozpustené vlasy? Skôr by som pouvažovala nad nejakým účesom - nosiť vlasy v cope, ideálne zapletenom.

zara1357
25. dec 2024

@anin_fo ja mam fén kde si viem zapnut fénovanie po ktorom vlasy neelektrizuju.
Vlasy treba pravidelne podstrihovat ( 2x rocne) max. 1 cm a rovno. Ako tu niekto písal, kludne darovat - len pred tym pozrite, aku dlzku ma mat cop.
Kratšie vlasy su paradoxne väčšia starostlivosť a často je nutné použiť penu na objem, alebo lak na vlasy.

nyusika
25. dec 2024

Podstrihnúť a hotovo.
postupka nechajte seniorkam

abcdefgh666
25. dec 2024

@pandorra mne strihali vlasy takto ,,nasilu,,dlhé roky vari do 12 či kolko som mala vlasy na hribika. Viem,kedysi sa to nosilo no ja som chcela dlhé vlasy no smola lebo oco nemá rád dlhé vlasy a tak aj mama musela mať krátke..niektorí ľudia sú fakt mimo.a že za trest 🤢

mimi3008
25. dec 2024

@anin_fo skus upresnit, aky trest? Nerozumiem tomu. Snad nie, ze ju idete za trest ostrihat. Ci ako si to myslela?

pandorra
25. dec 2024

@abcdefgh666 mam pocit, ze celej nasej generacii, tiez mam foto s hribikom, ale iba ked som bola mala. Neviem si to predstavit nasilu, ked by som si uvedomovala.

abcdefgh666
25. dec 2024

@pandorra áno bolo to vtedy v móde ale ja som strašne chcela mať dlhé vlasy ako moje spolužiačky (ročník 89)a nie,že to je nepraktické. Ak sa nedáš ostrihať,nebude nová Barbie. Akože ostrihana som skončila tak či tak. Aj som revala neraz. Efekt tohto je taký,že teraz mám vlasy po pás a ani za boha sa nechcem dať ostrihať max 2cm😅Ale to bola celkovo taká doba,že sme museli jesť aj to čo nám nechutilo atď nebolo to len o vlasoch. Teda autorka sa ešte zasekla. Chúďa dievca

andreatytler
27. dec 2024

@anin_fo Nemate pravo strhat vlasy proti jej voli.

blackcat8885
29. dec 2024

Strihať vlasy za trest? Prečo? To je úbohé. Ked má vek na to aby sa rozhodla nech sa dá ostrihať ako sa jej páči, kaderníčka poradí. Ale nie proti jej vôli a za trest. Má pekne vlasy vyzerajú zdravo

Strana
z3