Ako slávne ženy zostávajú mladé?
Baby ako to robia tie skoro 50tnicky, že vyzerajú tak úžasne, mlado. Veresova, Shakira, napríklad. A mám 39, ale vrásky v dekolte riadne už.
@drahomirrra práveže genetika robí veľmiiii veľa, o čo vravíš?
@ibatanecnica este sme zabudli na stres a spanok - a uz sme povedali vsetko.🤣
Vacsina z nich ma rozne invazivne metody, pouzivaju najnovsie veci, co su vo svete dostupne v oblasti skraslovacej mediciny. Mne je dost smiesne, ked nejaka "celebrita" ci slovenska alebo zahranicna povie, ze pouziva len kremiky a pije vela vody. Samozrejme, ze genetika a zdravy zivotny styl ma tiez na tom svoju zasluhu, ale nie az taku velku.
@huginko v mnohých prípadoch nie. Poznám dvojičky , jednovaječné a každý žije iným životom, a vyzerajú inak. - myslím ,,vekovo,, Niekto staršie, niekto mladšie. Záleží na spôsobe života.
@ibatanecnica
@ibatanecnica ja si stojím za svojím
Vyplne kyselinou,lica, pod oci, nosne ryhy, Botox , zasivanie koze za uchom facelifting, ziadne kremy ale zakroky....aj surovcova
@huginko veď OK, ja som tiež napísala len svoj názor.
@matkahelka 44 bude mať o 2 mes.
ja za základ považujem genetiku , šport , rozumné slnenie , kvalitné krémy, masáže tváre ( ktoré si robím sama ) a dostatok spánku . A ešte za mňa ľanový olej + kolegén . Absolútne nesvedčia pleti cigarety. Šedivenie sa dá podľa mňa veľmi ťažko ovplyniť , to je hlavne geneticky nastavené. Tieto vyplne ktoré tie celebrity majú , viažu vodu , preto keď to prehánajú a sú staršie sú akokeby opuchnuté.
a 44 je 50-nicka? 50-nicka je zena od 50 vyssie.
@vyrovnanaosoba tomu sa hovori starnut s graciou. Mozes byt stara, sexy a vysportovana a mat vrasky. Prirodzeny proces.
Najdôležitejšie je používanie spf50 krému každý deň...
Samozrejme dobrá domáca pleťová rutina, a kľudne neinvazívne ošetrenia
Vylúčiť: opaľovanie, fajčenie, alkohol 👍
@cookie29 trosku viac nez Andrejka Veresova, aby som aspon priblizne povedala...
@majamat mne vzdy hadaju tak 10-15menej a urcite nielen zo slusnosti, nie je dovod.
@kiki68 za mna cisto genetika, lebo za posledne roky som nevyspata +++ a unavu zahanam sladkym :( takze v tomto smere nemozem povedat ze zdrava strava. Ale ani mame ani otcovi nehadaju tolko, kolko maju, minimalne o 10-15 menej.
@matkahelka no 50ka nie je, ale pokial viem ma/bude mat 44, ale teda u nej to urcite nie je genetika, kedze poznam celu rodinu
@cookie29 nikde som nepisala, ze u nej to je genetika, pisala som, ze nie je 50-nicka a ze je krasna aj v skutocnosti. mna jej otec ucil na VS, ona sa na neho strasne podoba.
@matkahelka zalezi ako sa na to pozeras, jej mama je relativne mala, ale podla mna vizaz (oci, licne kosti a pod ma po nej) vzrast aj postavu skor po otcovi. On bol matematik v Ziline, ze? a to ze je krasna, zalezi ako to kto vnima, skareda urcite nie je...
Plastiky a botoxy... to fakt nevieš ci co? 🤦♀️
@ibatanecnica ked ams ochabnutu tvar, tak mimiku nepouzivas. su to ludia s psychiatrickymi dg na liekoch. su clekovo casto viac ochabnuti, uz len z tyhc liekov, rpipadne to moze byt aj psychiatricky priznak.
Vrásky sú vecou genetiky. Ja budem mať 50, vrásky nemám zatiaľ žiadne, nepoužívam žiadne prípravky proti vráskam, iba bežný krém, milujem slnko, ale nepoužívam žiadne ochranné krémy. Takže ak žena vo vyššom veku nemá vrásky, neznamená to okamžite, je po plastike 🙂
@bela30 aku má mamu?ako to myslíš?
Aj Jasmina Alagic má peknú mamu vyzerá mladistvo a ona nie je pekná.Vela žien do 50-60 vyzerá dobre.pride menopauza odídu hormóny a už začne boj.Autorka veď si pozri nejaké dermatologička centra máš tam fotky pred a po stačí výplň líc, nosovoustne vrásky a botox a človek vyzerá omnoho mladšie.Vela robí genetika, typ tváre ja mám kamarátku, ktorá nerobí nič žiadne spec krémy, chodí iba na mäsa tváre a má 45 r a vyzerá výborne, ale jej mama v 66 r tiez
Plus plnšie ženy a tie čo majú mastnú pleť si krásu udržia dlhsie
Mam 54,nemam ziadny zakrok a dnes som sa po rokoch stretla so starou znamou a ta na mna hned vychrlila, že aka som stale pekna, mlada, stihla. Neskromne poviem, ze som. Ale... Takmer 30 rokov si idem zdravy zivotny styl, strava, pohyb, kozmeticka rutina.
Ach jaj, žienky, prosím,neporovnávajte sa s celebritami! Ktorá z nich žije obyčajný život? Práca na smeny,po práci rýchly nákup, rýchlo domov, navariť, oprať, postarať sa o deti, úlohy .... Jasné, že budú vždy vyzerať lepšie, keď to je vlastne jednotka v ich prioritách, ako ináč by boli celebrity 😃. Plastiky,krémiky, cvičenia, úpravy foto...... Ktorá obyčajná žena má také možnosti? Samozrejme, myslím, že väčšina z nás sa o seba stará, ale všetko je v rámci možností a treba uznať, že hviezdy asi neriešia minimálnu mzdu 😁.
Stres, zhon, životny štýl. Keby každej z nás prácou bolo len dobre vyzerať, tak by sme oddychovali, cvičili, stravu by nám.chystali, zákroky si objednavali.... A tiež by sme vyzerali ako zo škatuľky. Moja práca je nervovat sa často, robiť 10 veci naraz, k.tomu domácnosť, nákupy, opravy, šťastná ako.blcha keď sa stihnem ráno namaľovať a ucesat a k.tomu ešte dieta/ niektoré z nás dokonca viac deti, bez opatrovateliek,.trucujuce nad každou aktivitou presvedcit k niečomu uzitocnemu :D o tom, ze nerozmýšľa vacsinou si nelameme hlavu nad tým, ktorú dizajnersku "perlu" do šatníka si kúpime, ale nad tým ci.vobec vydá na jarné topánky pre každého člena rodiny v tomto.mesiaci :D ak vôbec, sú takí co sa trápia ci.vobec budú mať co jest... to potom človek ľahko zabudne na výplne, nite a dávky botoxu 🙂

@zuzinka888 aj alkoholu a snažím sa aj sladkému, len to sa mi nedarí