Ako slávne ženy zostávajú mladé?
Baby ako to robia tie skoro 50tnicky, že vyzerajú tak úžasne, mlado. Veresova, Shakira, napríklad. A mám 39, ale vrásky v dekolte riadne už.
Tak Ja mam 42 nerobim nic umele so sebou a vrasky v dekolte nemam . Zatial 😂Ved si pozri na youtube videa o celebrity ako plasticky chirurg vysvetluje co maju urobene. Taka Bella hadid nema ani 30 a uz mà aj facelift. A vsetko mozne vyzera uplne inak ako v 18ke ale u tych americkych celebrit je bezne ze baby dostanu nose job k 16ke ked ho ani Nebolo treba. Cecky k 18ke. Madonna mà Strasne tie vyplne ked robi selfie videa bez makeupu je strasidelna. Ale na fotkach vyzera lepsie ako za mlada . Zas mi pride hnusne ked Niekto tu pise ze zena mala super postavu no v tvary 65 a ze sa nestara . Kokos a ked mà 60+ tak kazda mà uz vrasky ale to neznamena ze sa nestara ked nechce plasticke zakroky. Videla som aj 70r krasnu modelku viditelne 70r “ stara” bez umelych vylepseni ale aj s vraskami krasna krajsia ako tie “ umelo mlade. “ Andy McDowell zostarla prirodzene a ide z nej take ludske dobro. Jej tvar sa dokaze smiat. Taka Madonna je Benjamin button do hrobu pojde ako babo .. co uz kazdemu vyhovuje nieco ine. Len ked sa tie vyplne o par rokov presunu na ine miesta tak to bude chciet este tazsie zakroky opravit.
Vôbec to nemusia byť výdobytky. Ja mám 47 rokov, váhu rovnakú ako v 16. Vrásky minimálne, dekolt v pohode. A áno používam kvalitnú kozmeceutiku Larens,nie kozmetiku. Aj to len posledný rok. Vyzerám veľmi dievčenský. No venovala som svojej pleti starostlivosť,no takú obyčajnú. Až teraz viac. Môj manžel celý život obdivoval Verešovú ako krásnu ženu. Teraz nedávno ju videl a bol zhrozený s jej mimiky. Takže nie je všetko ako vyzerá.

@luccija celkovo vekom jemnulinko kg navyše svedčia tvári .