Ako stiahnuť voľnú kožu po rýchlom chudnutí?
Baby schudla som veľmi rýchlo, a ostala mi na bruchu, ani nie že voľná koža, ale je taká akoby nariasená. Chcela by som dať dole ešte 2-3 kg. Ale otázka znie, čo robiť, aby sa koža stiahla ? Premýšľala som, že by som si kúpila valček ako na madero. Len neviem či sama sebe budem vedieť valkat brucho. Existujú nejaké krémy alebo pomôcky ?
@personality čiže sa s tým manuálne nedá nič robiť?
A najlepšie môžeš cvičiť. Ale je možné, že to tak už zostane.
Manuálne sa nedá nic. Ani krémami.
Skús pozrieť LPG endermologia, jedna známa ma veľmi dobrú skúsenosť.
osetrenie Morpheusom, ale tam je zas dost vysoka cena.
Žiadna koža sa ti nestiahne, jediná možnosť je operačne sa zbaviť, ale môžeš si valkat čo chceš
Ako rýchlo a koľko si schudla?
Nijako, zacat to brzdit a pockat kym sa sama koza stiahne. Mozno pol roka prace
operačne.
Najskôr skús počkať. Koza sa vie prispôsobiť, ale môže to trvať aj rok. Pokiaľ je to chudnutie teda že napr 8-10kg…..pokiaľ si bola obézna a schudla si 50kg, tak potom asi len operačné
@luckabj82 6,6 kg za mesiac. Nie je ta koža vyslovene ovisnutá, keď sa vystriem tak sa napne, ale keď sa uvoľním v hornej polovici brucha ma tendenciu sa mierne riasiť.
Tak to je dosť,koľko dokopy si schudla?
@luckabj82 celkovo 8 kg. V minulosti som po chudnutí na madero chodila a veľmi to pomohlo k napnutiu pokožky. Ale treba ísť viac krát a cenovo fuuuu😀
Si mala dietu?
@luckabj82 rozvod 😊
Auuuu
Ako sa vám to podarilo?
@eukaeuka Spôsoby sú rôzne.
Môžeš využívať napríklad systém:
jem koľko chcem a následne jedlo vygrcnem.
Jem koľko chcem a následne cvičím cca 6 hodín denne kardio a ťažké váhy.
Jem primerane, môjmu telu na základe bazálu a následne uberiem cca 200-300 kalorii aby si bola v deficite.
Potom môžeš jesť aj napríklad iba jabká cca 1500 kalorii.
Môžeš jesť iba zemiaky, cca 1500 kalorii.
Iba kuracie maso cca 1500 kalorii bez cvičenia... možností je veľa :D
@procrastique
Hádam nemyslis vazne radu, aby zeny prepadli bulimii. Zazila som.vo svojom okoli, dostalo sa to do zivot ohrozujceho stavu, lebo vracanie sa uz nedalo regulovat. Islo to automaticky.
Velmi prosím, toto urcite neskusajte!
Schudla som 40 kíl a žiadna koža mi nedostáva až tak trochu na rukách cvičením , krémovánim, masírovanim sa koža spevnovala nešlo to zo dňa na deň ale koža sa spevnila veľa trpezlivosti a pôjde to.
@patus_u ďakujem za odpoveď ❤️ kremovala si sa niečím konkrétnym?
Myslím že je to aj o strave akých materiál dáš koži aby mala z čoho regenerovať omega 3 mastné kyseliny odporúčam určite a čo sa týka krémov tak nič konkrétne som nepoužívala som si masírovala modrá indulona alebo olej pôjde to len to chce čas😁😃
@anonym_autor Kúp si kvalitný kolagén na kožu, to je 1,2 a 3 typ kolagénu, na kožu, nechty a vlasy. Pomáha velmi

To Ti nepomôže valkat brucho, ale môžeš si to aj sama. Ale nepomozes si.