Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?
Ahojte, ako vyzerajú pekne gélové nechty? Myslím ten tvár, modelaz hlavne. Bola som s kamoškou na nechty prvý krát ale teda mne sa nepáčia. Pozerala som videá aj na YouTube a ja tam nemám ani ten C oblúčik. Ako majú vyzerať naozaj dobre urobené nechty a na čo sa zamerať ? Ako nájsť dobrú nechtarku? Dávam aj foto, že ako ich mám vlastne urobené. Ďakujem za rady. A inak som z BA, ak tu je nechtarka ktorá berie nové baby tak napíšte.

@marcellka32 tiež som sa pozastavila! Mám 41 a rozhodne sa nepovažujem za “tetku” 👀
https://m.facebook.com/profile.php?id=100072465...
Vyskusaj pozriet tu 🙂
@ysseba prepac. Walentinu som.myslela, z jej diskusii si pamatam, ze ma aspon 40.
@petrooshka wooow tá má krásnu prácu! Z Partizánskeho nie je aj Ywetten? Tá robí brutálne nechty. Síce vôbec nie môj štýl, ale to je už naozaj umenie, čo je schopná vytvoriť 🙂 https://www.instagram.com/i_don_t_do_nails/
Za mna su pekne gelova/gellakove/akekolvek nechty take, ktore vyzeraju prirodzene.. nie hrube, krive, zle upravena kozicka, nakrivo oplinikovane... Ja osobne fandim kratkym nechtom. A dolezite je dobre urobit tvar nechtu, aby sa hodil k prstom (hrubsie prsty potrebuju iny tvar ako tenke) a vybrat farbu, ktora ladi s pokozkou. Osobne teraz preferujem prirodzeny gellak (s tymito na foto som velmi spokojna), ale inak ich nosim cervene, cierne, rozne odtiene ruzovej alebo biele.. ine farby nie. Ale to je cisto vec mojho vkusu.
@walentina7 bohuzial nie kazdy ma tvar nechtov vhodny na rovne. Mne sa napr nedaju robit, preto nosim oblukove.. ale dobra nechtatka toto vsetko zohladni.
@drews_beauty uf,to veru neviem,nepoznam...ale to,co si poslala je uz brutal... Vedia s tym zeny aj nieco spravit? 😁 ze napr.pisem na klavesnici a stlacim ja neviem...B ale s nim aj H a U alebo ja neviem aky "dosah" to ma 😄 by ma to zaujimalo,aj by som sa spytala,ale nepoznam nikoho s az tak dlhymi nechtami 😄
@anshelia
@dankuk Dakujem pekne. 🙂
Je to Pro 04 - Dark by Rior. Jedna vrstva (s tym mala manikerka najvacsi problem - je naucena davat aspon 2-3 vrstvy alebo 1, ale hrubu a ja po nej vzdy chcem tento gellak a jednu tenkuuuuuuu vrstvu, aj ked neprekryje nehet na 100%, ale to pri tomto odtieni nevadi, prave je to vyhodou).
Skusala som napriklad 05, co takto vyzera velmi podobne, ale ta sa mi nehodila k pokozke - vyzeralo to na mojich prstoch tak nepekne dozlta.
Som sa trochu rozkecala 🙈 Ja som na nechty Monk. 😅
@glorikarebeka úprimne? Toto sú strašné nechty, sa nimi chváliš alebo ukazujem ako sa to nemá robiť?
Prepáč…
Asi som divná,ale mne sa z tých všetkých obrázkov nepáčia žiadne ...
V respektíve len foto od @andreakotesova ...
Toto su druhýkrát robené 🙂
Autorka- zo vsetkych obrazkov co som tu videla, ich mas este dost pekne. Mne sa pacia. Nemusia byt dokonale s oblucikmi a neviemcim. Vyzeraju ako tvoje prirodzene. Lepsie ako niektore neprirodzene pazuriky tu pofotene.
ja osobne nemám rada žiadne prehnané tvary a c oblúk vyslovene neznášam, dlho trvalo kým moja nechtárka uverila že naozaj c obluk nechcem. cez covid som si začala robiť sama, nepredlžujem, iba zakrývam svoje vlastné gellakom..
len mi voľajako nejde pridávať fotky …
@3petka nikde nepíšem, že sa chválim
Poslala som foto aké mám ja
Však ukáž ty tvoje
@walentina7 mna teda pobavilo ,ze tetky styriciatnicky .
Hrozne nechty su tu pofotene. Niektore maju pekny tvar ale tym ze su take hrube a masivne evokuju mi jezibabske pazure. Proste to je take okate a neprirodzene na tych ludskych rukach. Zeny to musite mat velmi spatne vlastne nechty ked toto vyzera lepsie ako vase vlastne nechty.
Podla mna je zaklad mat pekne nechty svoje. Myslim tym tvar nechtu, nie dlzku. Ak ma niekto uzke nechty, nechtove lozko, tak mu pristane akykolvek tvar. Ale ak ma niekto nechty siroke, prsty krive, bude vsetko vyzerat zle. Ja sama mam skarede prsty a siroke nechty... svagrina mala vzdy krasne geoove nechty, raz mala aj svoje nechty, nestihla nechtarku. Jej nechty boli naozaj krasne. Mat take nechty ako ona nikdy si ich nenicim s gelovymi. Staci obyc manikura a prelakovat. Ale kazdemu sa paci nieco ine. Pre mna zatial najkrajsie nechty ukazala
@akrobrab
Najhorsie su pre mna mandlove... zle spravene.
Raz som bola na gellak v BA v profi studio. Pracuju tam rusky a maju naozaj krasnu pracu. Aj kadernictvo maju.
@glorikarebeka téma je o gélových nechtoch, takze by som posielala zbytočne. Ja mám svoje prirodzene nechty, pre mna akuratnej dĺžky, ani dlhé ani krátke. Nemusíš sa urážať napísala som ako vidím tvoje nechty a ako som čítala niektoré komentáre aj iné baby majú rovnaký názor.
Hlavne farba laku je nevýrazná k pokožke, tvar je celkom OK.

@onedaynick Ja píšem o autorke tej hlášky, nie o autorke príspevku..