icon

Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?

6. aug 2024

Ahojte, ako vyzerajú pekne gélové nechty? Myslím ten tvár, modelaz hlavne. Bola som s kamoškou na nechty prvý krát ale teda mne sa nepáčia. Pozerala som videá aj na YouTube a ja tam nemám ani ten C oblúčik. Ako majú vyzerať naozaj dobre urobené nechty a na čo sa zamerať ? Ako nájsť dobrú nechtarku? Dávam aj foto, že ako ich mám vlastne urobené. Ďakujem za rady. A inak som z BA, ak tu je nechtarka ktorá berie nové baby tak napíšte.

Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?
gerrwie_girl
9. aug 2024

@walentina7 40 je tetka? No dovoľ? 😀. Ty znies ako 13 ročne decko momentálne.

biba_18
9. aug 2024

sa mi podarilo vložiť ...

glorikarebeka
9. aug 2024

@3petka však prirodzené sú najkrajšie a ty ma ozaj nemôžeš uraziť ani nikto tu
A píšem po druhý krát nikde som sa tu nechválila len som autorke poslala aké mám ja nech porovnáva

kikappp
9. aug 2024

@ajuga 😅

akrobrab
9. aug 2024

@owecka Dakujem krasne, odkazem. 😘 Moja manikerka je pedant, mani mi robieva tak hodinu-hodinu aj stvrt, ale musim zaklopat, som velmi spokojna.

sendy111
9. aug 2024
akrobrab
9. aug 2024

@ajuga Dakujem pekne, inak aj moja manikerka sa snazi ucit od Rusiek, ked sa da. Ja sa v detailoch nevyznam, ale maju nejaky specifickejsi postup prace alebo tak.

prihlassa
9. aug 2024

Jaj to som už fakt stará tetka ? Mám po 40 cítim sa na dvadsať a vedľa v posteli mi leží malý zázrak pár mesačný ,môj vlastný .Isto som už stará

gerrwie_girl
9. aug 2024

@prihlassa jasne. Ja mam 43. Už si pomaly šetrím na pohreb 😀

megan777
9. aug 2024

@marcellka32 presne budem mať v októbri 47 posielam foto

megan777
Autor odpoveď zmazal
megan777
9. aug 2024

Stará a mám taketo

megan777
9. aug 2024

Mne sa takéto páčia čo poviete dievcata

gabrielabydzo
9. aug 2024

@walentina7 Ja som v 40-tke rodila,ty stará tetka😄😄Sa preber z letargie a v ktorom storočí žiješ.Asi máš 10 rokov keď takto komentuješ.Ja mám 47 a neznášam okruhlé nechty.

really8
9. aug 2024

@megan777 boze to je desne. Jak kuracie nozky

autor
9. aug 2024

@megan777 kočka a môžem sa spýtať, máš za sebou nejaké úpravy? Alebo aké produkty používaš na pleť? Ďakujem 🥰

aandrea9
9. aug 2024

@megan777 tebe nevadí, že máš vlastné nechty zničené až hrôza? Ci gél zakryje?

jablkovastrudla
9. aug 2024

@gerrwie_girl Ja stara uz nenosim ani nechty 😀

dankuk
9. aug 2024

Zeny sa tu pohorsuju nad komentarom o veku. Ale zatial Ti nikto neporadil dobru manikerku v BA. Asi by si mala napisat dopyt do skupiny Bratislava. Tam mozno budu odpovede k teme.

chillibubble
9. aug 2024

@jablkovastrudla tiez mam podobne. ja som skusila gellak a nepacilo sa mi to. na svoje by som si aj sem-tam davala lak, ale mna strasne nebavi to po par dnoch davat dole. a este som nenasla obycajny lak, co by dlhsie vydrzal.

autor
9. aug 2024

@aandrea9 podľa mňa vyzerajú len nenalakovane, zošúpany lak, či?

jablkovastrudla
9. aug 2024

@chillibubble mne sa velmi pacia tie nechty co pridala ta kocka na prvej strasne, tie kratke so svetlo ruzovym lakom, pekne a upravene 👌🏼 Len mne sialene rychlo rastu nechty, musela by som si ich lakovat asi denne 😏 inak mam doma kolekciu nude odtienov a tam nevidis ci tie nechty nalakovane mam alebo nie 😀

biba_18
9. aug 2024

@dankuk je to presne o tom - čo znamená dobrá manikérka?

nyusika
9. aug 2024

@jovka ja mam uz po 50 a tiez sa ako tetka necitim 😀 😀

stanulienkat
9. aug 2024

@megan777 na svoj vek si pekna pestovana zena. Len foto sa neposiela s filtrom. Som skoro tvoja rovesnicka a ja by som ti tolko aj tipla.

autor
9. aug 2024

@nyusika no ale vyzeráš ako tesne po 40 wau 👍🙂

lulupulu
9. aug 2024

@glorikarebeka prepáč. Ale tie tvoje sú naozaj horšie ako hore autorkine. 🙂

lulupulu
9. aug 2024

@megan777 nechcem byť zlá, ale nechty sú katastrofa :D hlavne tie umelé široké lopaty :D a ty tiež nepôsobís prirodzene 🙂 ale vtedy je najlepšie sa ukazovať aká som pekná však?

gerrwie_girl
9. aug 2024

@jablkovastrudla máš ich krásne! Ja svoje radšej ani nafotím, ja mam také chlapčenské ruky 😀

jablkovastrudla
9. aug 2024

@gerrwie_girl dakujem, mam vyhodu ze mam dlhe lozka, inak mam prsty krive a vekom sa to zhorsuje 😬 ale tak po 40-ke je to jedno, ved uz to mame za par, nie? 😀