icon

Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?

6. aug 2024

Ahojte, ako vyzerajú pekne gélové nechty? Myslím ten tvár, modelaz hlavne. Bola som s kamoškou na nechty prvý krát ale teda mne sa nepáčia. Pozerala som videá aj na YouTube a ja tam nemám ani ten C oblúčik. Ako majú vyzerať naozaj dobre urobené nechty a na čo sa zamerať ? Ako nájsť dobrú nechtarku? Dávam aj foto, že ako ich mám vlastne urobené. Ďakujem za rady. A inak som z BA, ak tu je nechtarka ktorá berie nové baby tak napíšte.

Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?
nyusika
9. aug 2024

@lulupulu ako sorry, ale toto je co za prifajcenu reakciu ???

miniatura14
9. aug 2024

@ajuga ahoj, napíšeš pls, v ktorom salóne si bola? 🙂

sundew
9. aug 2024

Podla mna vyzeraju velmi pekne. Mozno nie si zvyknuta na taky tvar? Nabusuce ukaz foto ake chces

gerrwie_girl
9. aug 2024

@jablkovastrudla 😀😀😀 hej pravda, to je taky super vek ze už nemusíš riešiť ani váhu, ani nechty, pleť alebo vlasy. Paráda, užívam si to 😀.

akrobrab
9. aug 2024

@owecka Este som zabudla odpisat, ze do Ziliny chodim k jednej nadanej pani. To by bolo z TT riadne daleko, aj ked ma veru zakanicky z BB, co k nej chodia, ale len na pedikuru.

megan777
9. aug 2024

nie ziadne svoje pery,vsetko moje a dakujem

megan777
9. aug 2024

@really8 vtedy som si este nedavala nechty robit,nikdy a mala som znicene predtym toto mi urobila kamaratka v praci sa uz na mna nemohla pozerat ze jake mam hrozne nechty a to som tolko vitaminov pojedla zial ma to aj mamina asi to mame dedicne

megan777
9. aug 2024

@stanulienkat nemam s filtrom

autor
9. aug 2024

@megan777 ani viečka nemáš robené? 🙂 Ja mám 35 a už pokukujem po úpravách, v októbri prsia, trošku KH dávam do pier, zatiaľ len tak jemne.

megan777
9. aug 2024

nie nic vrasky uz trosku mam a nevadi mi to,ziadne upravy prsia svoje vsetko moje vlastneale tak zas najde sa na mne neco smiesne nohy mam ako kacica na spodu ako plutvy,myslim ze kazda dama ma nejaky ten nedostatok

megan777
9. aug 2024

tu som mala 30,akurat sosovky som nosila pacia sa mi modre oci,prsia moje

autor
9. aug 2024

@megan777 oči sú krásne a aj tie vlasy sú top 🙂

stanulienkat
9. aug 2024

@megan777 nevravím, že si si tam dala ty filter, ale mnohé mobily majú prednastavené filtre. Máš tam úplne jednoliatu pleť bez očných ryh a všetkých tých prirodzených zákuti. Zrejme tam máš vstavaný filter, lebo máš úplne neprirodzenú pleť. Ale si kocka. Ta dalsia foto z 30 je prirodzenejsia. Prsia zaaaavidiiiim.🙂

biba_18
9. aug 2024

@megan777 sa mi páči ako ťa zhejtili a ty si z toho nič nerobíš 👍

stanulienkat
9. aug 2024

@biba_18 kde ju zhejtili? 🤔Jeden komentar? Vsetky ostane jej piseme, ze je kocka.

megan777
9. aug 2024

@stanulienkat moja zhejtli, ale ked si to myslia ja im v tom nebranim ,kazdy ma nejaky názor a mna to neurazilo, mozno maju aj pravdu ved tie nechty som mala naozaj nemozne a asi to mam aj v povahe, o mne si vela ludi myslelo ,ze som namyslena a potom nechápali ze ake pokorne dievca ,no a to ze mladsie vyzeram mam vdaka mojej mame a otcovi naozaj mam peknych rodicov poslem foto maminky

megan777
9. aug 2024

@stanulienkat pošlem potom lepšie fotky teraz len na rýchlo,lebo idem s deťmi na kúpalisko takže pozdravujem a všetkým prajem krásny den

stanulienkat
9. aug 2024

@megan777 krasna baba

ajka30
9. aug 2024

mne sa tvoje nechty páčia, lak nie je podľa môjho gusta, ale ja už som stará tetka, tak asi nebude môj názor relevantný :D

zuzulka558
9. aug 2024

Nevyznám sa v tom, priznam sa mala som iba raz keď som sa vydávala no veru po svadbe som si ich išla dat dole necítila som sa v nich svoja, odvtedy mám len svoje a o tie sa starám ako o všetko iné 😀

dismonika
9. aug 2024

@walentina7 že "staršie tetky, také štyridsiatničky" - tak to som dobačovala 🤣🤣🤣, predpokladám, že nemáš ani 30 😉

deborahzelenkava
Autor odpoveď zmazal
gerrwie_girl
9. aug 2024

@deborahzelenkava ty si strašne mimo 😀😀😀. Posobis na mňa totálne zakomplexovane prepáč.

deborahzelenkava
Autor odpoveď zmazal
biba_18
9. aug 2024

@deborahzelenkava čo je škaredé na nechtoch ktoré dala akrobrab. alebo jablkovastrudla čo nemá žiaden gel na nechtoch? alebo ja mám vlastné nechty nalakované... btw, možno niekho striasa z teba a nič sa nedeje ...

deborahzelenkava
Autor odpoveď zmazal
autor
9. aug 2024

@deborahzelenkava a ukázala by si svoje nechty?

gerrwie_girl
9. aug 2024

@deborahzelenkava teda. Aká si husta 🤣🤣

alex7584
9. aug 2024

@mm87245 reagujem na prvu foto, co si pridala, ze si ich robis sama, mne sa pacia. Ide o gel? Gellak? Aka znacka? Kolko ti vydrzia?

andreatytler
9. aug 2024

@jablkovastrudla Krasne nechty. Dokonala francuzka manikura. Ziadny lak alebo gel toto nemoze vylepsit.