Aký makeup je najlepší na akné?
Baby ? Aký makeup používate na akné ? Kedysi som použila Farmasi, ešte v takej fľaške s čiernym štupľom a acnecolor. No tento makeup sa mi minul a reku objednam ďalší, ale toto sú už nejaké iné, aj štupel je biely. No skúsila som a strašne mi šúpe sa tvar pod ním a robí mi strašne červené boľavé akné. Ráno som po noci v pohode a ako si ho dám ráno, cez deň hrôza, že sa hanbím.
Ja viem, že ťa to trápi. Ale neškodí make-up na akné? Bola si to riešiť na kožnom? Ja som s cérou bola a veru nič voľnopredajné jej nepomohlo až preliečenie zápalu u kožnej.
@mysicka36 mám to vraj hormonálne, už som toľko doktorov, kozmetičiek a podobne pochodila, minula tisíce € a nič… a hej škodí, ale takto medzi ľudí nedokážem chodiť
@anonym_autor revlon colorstay, odporúčaný mojou kozmetičkou. Tiež mám hormonálne akné
@anonym_autor revlon colorstay, odporúčaný mojou kozmetičkou. Tiež mám hormonálne akné
@anonym_29eece a akú máš tvár, prosím ? Lebo ja mám takú zmiešanú, lícia a pri nose také suché, aj okolo úst na boku a bradu zase mastnú moc. Hlavne mám hormonálne akné pri ústach. Majú aj vzorky na vyskúšanie odtieňu ? Vďaka
@anonym_29eece a akú máš tvár, prosím ? Lebo ja mám takú zmiešanú, lícia a pri nose také suché, aj okolo úst na boku a bradu zase mastnú moc. Hlavne mám hormonálne akné pri ústach. Majú aj vzorky na vyskúšanie odtieňu ? Vďaka
@anonym_autor tiež mám zmiešanú, hormonálne hlavne brada a krk. Fuha vzorky neviem, on sa niekdy predával v Dm no tam som ho dlho nevidela

Ja viem, že ťa to trápi. Ale neškodí make-up na akné? Bola si to riešiť na kožnom? Ja som s cérou bola a veru nič voľnopredajné jej nepomohlo až preliečenie zápalu u kožnej.